Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#80986 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 28 February 2015 - 17:19

In other news, κάποιοι  δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το λευκό με χρυσό από το μαύρο με μπλε.  

Δεν μπορώ να καταλάβω που βλέπει το λευκό και το χρυσό ο κόσμος. 

thatfuckingdress.jpg.

Edit:Κανονιστε να μην με απογοητεύσετε γιατί μετά το "διαβάζουμε τα ίδια posts" θα ακολουθήσει "βλέπουμε τα ίδια χρώματα?" poll.

Όντας άτομο που πέρασε από 2 στάδια, η ψευδαίσθηση όντως υπάρχει :P (το κουλό είναι ότι είδα δύο διαφορετικά χρώματα στην ΙΔΙΑ φωτογραφία)

Στην αρχή είδα το φόρεμα ως άσπρο και ανοιχτό καφέ (το χρυσό, που λέτε) και στη συνέχεια, όταν έψαξα τη φωτογραφία για να τη στείλω σε κάτι φίλους, είδα γαλάζιο (ανοιχτό μπλε) με καφέ.

Αν εσείς βλέπετε σκούρο μπλε και μαύρο, δεν το έχω δει ακόμη έτσι :P

Κι αυτή είναι η μαγεία του internet και των πεισματάρηδων ανθρώπων, που νομίζουν ότι μόνο η δική τους οπτική γωνία είναι σωστή :kakaka:

#80987 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 28 February 2015 - 17:45

Πού το βλέπεις εσύ το χρυσό πουλάκι μου; Θα με τρελάνετε. Καλά για Kamui - FrenzyApe δεν το συζητώ που βλέπουν και το άσπρο. Κοιτάχτε να δείτε. Υπάρχουν κάποιες αλήθειες στο σύμπαν. 

> Η γη γυρίζει γύρω από τον ήλιο
> Ο pcmagas έχει έρωτα με τα linux. 
> H γάτα μου θα ρίχνει οτιδήποτε βάζω πάνω στο γραφείο.
> Το φόρεμα είναι μπλε με μαύρο. 

Όχι καφέ. Τakayama δεν ξέρω τι έλεγε ο κατά τα άλλα συμπαθέστατος κυριούλης στο video σου ο οποίος με έβαλε να κάνω το λαπτοπ βόλτα ανάλογα με το φωτισμό και να το γυρίζω 360 μοίρες. Το φόρεμα από όλες τις γωνίες μπλε με μαύρο είναι. Ξέρω τη διαφορά μαύρου με καφέ δεν είμαι ο πατέρας μου. 

Οπου χρυσο εννοω σκατουλί.Σαν το χρωμα των αναπτηρων bic :P

#80988 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 28 February 2015 - 19:25

Ο σκατί αναπτηρας ειναι χαλαρα ο πιο επιτυχημενος. Δεν προκειται να στον κλεψει κανεις :D

2bbd14fc.jpg

#80989 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,796 posts

Posted 28 February 2015 - 19:59

Λοιπόν παιδιά, μεγάλη επιτυχία το WPS. Αν έχετε στο router σας την συγκεκριμένη λειτουργία ενεργοποιημένη, καλό είναι να την κλείσετε γιατί μάλλον ο γείτονας (γκουχουεγωγκουχου)  σας κλέβει internet.

Έχε χάρη που μου έχουν κόψει το τηλέφωνο εδώ και ένα μήνα, ε και δεν άντεξα στον πειρασμό!

rsrGbGx.gif

#80990 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 28 February 2015 - 22:34

Λοιπόν παιδιά, μεγάλη επιτυχία το WPS. Αν έχετε στο router σας την συγκεκριμένη λειτουργία ενεργοποιημένη, καλό είναι να την κλείσετε γιατί μάλλον ο γείτονας (γκουχουεγωγκουχου)  σας κλέβει internet.

Έχε χάρη που μου έχουν κόψει το τηλέφωνο εδώ και ένα μήνα, ε και δεν άντεξα στον πειρασμό!

φτου, με πιάσαν. Πως με κατάλαβες; Μια δεν είχα τηλέφωνο εδώ, ε και ο γείτονας δίπλα έχει κλειδί WEP στο ρούτερ... κολάστηκα

Και να πάτε στα διάλα εσείς και τα φορέματα σας. Έχω σιχαθεί να βλέπω παντού μπροστά μου αυτήν την ηλιθιότητα.

#80991 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 28 February 2015 - 22:44

Πού το βλέπεις εσύ το χρυσό πουλάκι μου; Θα με τρελάνετε. Καλά για Kamui - FrenzyApe δεν το συζητώ που βλέπουν και το άσπρο. Κοιτάχτε να δείτε. Υπάρχουν κάποιες αλήθειες στο σύμπαν. 

> Η γη γυρίζει γύρω από τον ήλιο
> Ο pcmagas έχει έρωτα με τα linux. 
> H γάτα μου θα ρίχνει οτιδήποτε βάζω πάνω στο γραφείο.
> Το φόρεμα είναι μπλε με μαύρο. 

Όχι καφέ. Τakayama δεν ξέρω τι έλεγε ο κατά τα άλλα συμπαθέστατος κυριούλης στο video σου ο οποίος με έβαλε να κάνω το λαπτοπ βόλτα ανάλογα με το φωτισμό και να το γυρίζω 360 μοίρες. Το φόρεμα από όλες τις γωνίες μπλε με μαύρο είναι. Ξέρω τη διαφορά μαύρου με καφέ δεν είμαι ο πατέρας μου. 

Α) Τελικά έγινα σταθερά αλήθειας του σύμπαντος. (Άντε και καλός overlord ήδη είμαι Kalami Rider :8):  )

B) Τα pixels του φορέματος στην μη μπλε - αυτή που αποκαλείς μαύρο - περιοχή δείχνουν καφέ. Pixels Do not lie.

Γ) Είναι TO Linux

Και τέλος για όσους πανε σε σχολή - Παν/μιο σχετικό με πληροφορική ίσως το παρακάτω Link να φανεί χρήσιμο:

https://pcmagas.wordpress.com/2015/02/28/ubuntu-tomcat-maven/

(And a snkeaky way to gather views on my blog :kill4u: )

#80992 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 01 March 2015 - 01:18

Εγω παντος ασπρο χρυσο-σκατουλι βλεπω, απ´οποια γωνια και να γυρίσω το λαπτοπ. Πες οκ για το μπλε γτ οντος γαλαζίζει καπως το λευκο, το μαυρο που σκατα το βλεπετε.?

Edited by GhostPrince, 01 March 2015 - 01:19.

フカフカ

#80993 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 01 March 2015 - 01:29

Το μαύρο όχι δεν φαίνεται ξεκάθαρα λόγο φωτογραφίας.Πάντως το γεγονός ότι το φόρεμα στην πραγμάτικότητα είναι μπλέ μαύρο και όχι σε άλλα χρώματα είναι γεγονός.

Posted Image

#80994 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 01 March 2015 - 01:43

Εγω παντος ασπρο χρυσο-σκατουλι βλεπω, απ´οποια γωνια και να γυρίσω το λαπτοπ. Πες οκ για το μπλε γτ οντος γαλαζίζει καπως το λευκο, το μαυρο που σκατα το βλεπετε.?

Δε μιλάμε για γαλάζιο όμως,μιλάμε για βαθύ μπλε.Αυτό είναι το συναρπασιτκό της υπόθεσης.

Edited by Kalamaris, 01 March 2015 - 01:43.

sc5bab.jpg

#80995 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 01 March 2015 - 09:56

Δε μιλάμε για γαλάζιο όμως,μιλάμε για βαθύ μπλε.Αυτό είναι το συναρπασιτκό της υπόθεσης.

Παλι καλα που δεν ειναι...electric blue

#80996 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 01 March 2015 - 12:04

Παλι καλα που δεν ειναι...electric blue

Είναι Midnight Blue!!!

#80997 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 01 March 2015 - 12:39

Και τον καφέ σκέτο και το φόρεμα άσπρο?Poor poor keito :(

Μπορείς να απολαύσεις τον κατεστραμμένο από την απαίσια άσπρη σκόνη καφέ σου Καλαμάρη, βλέποντας μπλέ πρόβατα.

#80998 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 01 March 2015 - 14:00

Ο σκατί αναπτηρας ειναι χαλαρα ο πιο επιτυχημενος. Δεν προκειται να στον κλεψει κανεις :D

αχαχαχαχαχ.....εγω περνω μονιμα αυτον και μαλιστα σε συνδιασμο με το οτι τον περνω και σε μεγαλο μεγεθος εχω το κεφαλι μου ησυχο...εχω να πεσω θυμα κλοπης αναπτηρα παρα πολυ καιρο......

#80999 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 01 March 2015 - 15:17

Αντε το μπλε να το καταλαβω.. Το μαυρο που ειναι???

#81000 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 01 March 2015 - 15:18

το θεμα δεν ειναι τι χρωμα ειναι πραγματικα αλλα το τι βλεπει ο καθενας