Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#80956 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2015 - 22:25

think think think....... :hmmm:

νεα περαμο αττικης?κυζικος?εγκαταλελειμενο κτιριο κοντα στον λαζουρα?.

Spoiler:

ρε  pc_magas εισαι απο εκει?εγω μεγαλωσα εκει..εχω και σπιτι(εξοχικο)!

ξερεις?καθε φορα(σ/κ κυριως που προλαβαινω να παω)που περναω απο απεξω παντα σκεφτομαι τι ωραια που θα ηταν να μπορουσα να τον αναβιωσω αυτον τον σινεμα...αλλα καπακια σκεφτομαι οτι ποσο ζητηση να εχει το καλοκαιρι?(μην παμε και φυλακη για συναισθηματισμους)..δεν θυμαμαι βεβαια αν εχει αλλον...το σπιτι μου ειναι προς το καντιλι και παω μεσα μονο για ψωνια και κανα καφε παραλια σε συγκεκριμενα μαγαζια....

Έχω και εγώ εξοχικό εκεί μάλλιστα απολύθικα από το στρατόπαιδο εκεί (Σχολή Πυροβολικού), αλλά είμαι Μενιδιάτης (εκ Αχαρναίς) . Και ναι κοντά ήταν ο Λαζούρας (τώρα Γαλαξίας). Στείλε PM κανα καλοκαίρι να συναντηθούμε!!!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 25 Φεβρουάριος 2015 - 22:26

#80957 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2015 - 22:49

Προσωπικα η πρωτη φορα που πηγα  cinema ηταν κι εμενα με το δημοτικο και μολις εφαγα φλασια για την ταινια που ειχαμε δει. Λεγοταν Το καναρινί ποδηλατο . Ψηθηκα να την δω. Δεν θυμαμαι απολυτως τιποτα :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από didimakia: 25 Φεβρουάριος 2015 - 22:50

2bbd14fc.jpg

#80958 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2015 - 01:28

Έχω και εγώ εξοχικό εκεί μάλλιστα απολύθικα από το στρατόπαιδο εκεί (Σχολή Πυροβολικού), αλλά είμαι Μενιδιάτης (εκ Αχαρναίς) . Και ναι κοντά ήταν ο Λαζούρας (τώρα Γαλαξίας). Στείλε PM κανα καλοκαίρι να συναντηθούμε!!!!

Κατσε να σε κουφανω λιγο ακομα.μενιδι παω συχνα.η γυναικα μου ειναι ροσσοφωνη(η μιση) και ειναι με το παλιο ημερολογιο και παει εκει σε μια εκκλησια την παναγια σουμελα.
Βεβαια απο νεο κοσμο προς μενιδι μεχρι εκει ξερω να παω..

#80959 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2015 - 15:40

Manbungo very strong, very crazy.

Youtube Video

τι μου λες τωρα....οταν ειχα παει με τον αδελφο μου να δουμε στο σινεμα την ταινια Mortal Kombat (γαματη εμπειρια), στο διαλλειμα εβλεπες στο διαδρομο και στις τουαλετες κοτζαμ μαντραχαλεους να μιμουνται τις μαχες της ταινιας.....

Όταν είχα πάει να δω το Mortal Kombat στους κιν/φους με τους φίλους μου (πήγαινα τέλη δημοτικού τότε), επειδή πήγαμε σε απογευματινή προβολή η αίθουσα ήταν σχεδόν άδεια. Πέρα από την παρέα μου ήταν μονάχα άλλη μια μικρή παρέα με παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας (προφανώς κι αυτοί καμένοι με το Mortal Kombat όπως κι εμείς). Τότε μάλιστα είχα και το αυθεντικό soundtrack που μου 'κανε δώρο η αδερφή μου, από τα καλύτερα δώρα που πήρα ποτέ στην ζωή μου (μιλάμε για άλλες εποχές όπου δεν είχαμε την άνεση να κατεβάζουμε soundtracks ταινιών/παιχνιδιών/κ.ο.κ. από το internet).

Ευτυχώς δεν έκανα το σφάλμα να δω την δεύτερη ταινία στους κιν/φους, θα έκλαιγα τα λεφτά μου.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Vetus: 26 Φεβρουάριος 2015 - 15:47

#80960 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2015 - 19:38

29ksxts.jpg

Bεβηλωσαν το μνημιο του Φυσσα...ψοφος.

#80961 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2015 - 22:33

Youtube Video

#80962 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2015 - 13:05

Youtube Video

contemporary art etc etc

#80963 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2015 - 14:59

29ksxts.jpg

Bεβηλωσαν το μνημιο του Φυσσα...ψοφος.

Σε 10 χρονια θα ρωτανε 'ποιος ηταν ο Παυλος Φυσσας;'

Και η απαντηση: μελος της Εθνικης του eurο 2004

#80964 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2015 - 17:30

Youtube Video

contemporary art etc etc

Μιας και το έβαλες, έχουν κάνει ένα cover που αγαπώ πολύ αυτές οι δύο πιτσιρίκες (οι οποίες πέσανε σε κάποιο καζάνι με ταλέντο μωρά και τις μισώ!)

Youtube Video

xbJ3b2w.jpeg

#80965 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2015 - 18:41

Προσωπικα η πρωτη φορα που πηγα  cinema ηταν κι εμενα με το δημοτικο και μολις εφαγα φλασια για την ταινια που ειχαμε δει. Λεγοταν Το καναρινί ποδηλατο . Ψηθηκα να την δω. Δεν θυμαμαι απολυτως τιποτα :P

Πωπω, αυτή η ταινία ήταν η δεύτερη που είδαμε με το σχολείο (εγώ ημουν ΣΤ' Δημοτικού).

Ο δάσκαλος μάς έβαλε να γράψουμε την περίληψη της ταινίας την επόμενη μέρα... Εγώ όντας πειραχτήρι και ζωηρό παιδί στα νιάτα μου, δεν είχα προσέξει καθόλου την ταινία, οπότε έγινα ρόμπα όταν στη συνέχεια διάβασε τις περιλήψεις στην τάξη :kakaka:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Akihito: 27 Φεβρουάριος 2015 - 18:43

#80966 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2015 - 23:49

In other news, κάποιοι  δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το λευκό με χρυσό από το μαύρο με μπλε.  

Δεν μπορώ να καταλάβω που βλέπει το λευκό και το χρυσό ο κόσμος. 

thatfuckingdress.jpg.

Edit:Κανονιστε να μην με απογοητεύσετε γιατί μετά το "διαβάζουμε τα ίδια posts" θα ακολουθήσει "βλέπουμε τα ίδια χρώματα?" poll.

#80967 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2015 - 23:55

Κατσε να σε κουφανω λιγο ακομα.μενιδι παω συχνα.η γυναικα μου ειναι ροσσοφωνη(η μιση) και ειναι με το παλιο ημερολογιο και παει εκει σε μια εκκλησια την παναγια σουμελα.
Βεβαια απο νεο κοσμο προς μενιδι μεχρι εκει ξερω να παω..

Λίγες εκατοντάδες μέτρα ποιο πέρα μένω εγώ. Αλλά πάω στον Αγ. Πέτρο

Άσχετο ποιος έχει φτιάξει Ράμεν μπορεί να μου δώσει την συνταγή. Αποπειράθθηκα να κάνω (γνωρίζονταςότι τα βασικά είναι Noodles Αυγ΄ο και ή Κρέας ή Ψάρι με φρέσκο Κρεμμυδάκι αλλά δεν έχω ιδέα πως τα συνδιάζω)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 27 Φεβρουάριος 2015 - 23:58

#80968 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2015 - 23:57

In other news, κάποιοι  δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το λευκό με χρυσό από το μαύρο με μπλε.  

Δεν μπορώ να καταλάβω που βλέπει το λευκό και το χρυσό ο κόσμος. 

thatfuckingdress.jpg.

Edit:Κανονιστε να μην με απογοητεύσετε γιατί μετά το "διαβάζουμε τα ίδια posts" θα ακολουθήσει "βλέπουμε τα ίδια χρώματα?" poll.

Κι ομως, βλέπω μόνο λευκό με χρυσό. Καμία απολύτως σχέση με μπλε και μαύρο. Δεν υπάρχει καν τρόπος να καταλάβω το "σωστό", απλώς βλέπω ένα λευκό φόρεμα με χρυσο-καφέ δαντέλα.

Και ούτε θέμα γονιδίων πρέπει να είναι, ο αδερφός μου μπλε με μαύρο βλέπει.xD

O6rrvsU.jpg

#80969 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2015 - 00:01

Μπλε-Μαυρο master race.

qzMHWHd.png

#80970 pc_magas