Ειδα χθες το Χομπιτ και εγινε το απιστευτο...τελειωσαν στον Λεγκολας τα βελη ![]()
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 26 December 2014 - 17:44
Posted 26 December 2014 - 19:22
Εγώ τι έπαθα, τι έπαθα... ![]()
Περίμενα πώς και πώς να δω το λογότυπο της Warner bros να βγαίνει προς τα έξω και να μετατρέπεται σε New Line Cinema, αλλά ο συνδυασμός του γεγονότος ότι δεν συνήθισε το μάτι μου αμέσως στο 3D και του ότι στο αριστερό τμήμα του σκελετού των γυαλιών αντικατοπτριζόταν το μπλε φως του διαδρόμου δε με άφησαν να το χαρώ ![]()
Posted 27 December 2014 - 19:50

Xαχαχαχαχα!
Εκτος απο τα πιτσιρικια που με ξυπνησαν απο τις 8:30 εχουμε και ενα μαλακα ντυμενο Αη Βασιλη που περιφερεται με ενα κασετοφωνο που παιζει τα καλαντα σε επαναληψη εδω και ενα μισαωρο.
![]()
![]()
Του χρειαζεται κουβας με νερο.
Ice bucket challenge χειμωνιάτικα; Γιατί όχι;
Posted 27 December 2014 - 20:30
Εγώ τι έπαθα, τι έπαθα...
Περίμενα πώς και πώς να δω το λογότυπο της Warner bros να βγαίνει προς τα έξω και να μετατρέπεται σε New Line Cinema, αλλά ο συνδυασμός του γεγονότος ότι δεν συνήθισε το μάτι μου αμέσως στο 3D και του ότι στο αριστερό τμήμα του σκελετού των γυαλιών αντικατοπτριζόταν το μπλε φως του διαδρόμου δε με άφησαν να το χαρώ
How...sad? ![]()
Posted 28 December 2014 - 01:56
Να περιμένω τα Χριστούγεννα να χαλαρώσω, να περάσω ωραία......και στο τέλος να βγαίνουν όλα στραβά και ανάποδα.....γιατί ρε παιδί μου....μια φορά και 'γω...

"Nothing is true, everything is permitted."
Posted 28 December 2014 - 02:01
Πες μας τον πόνο σου.
Posted 28 December 2014 - 02:18
Περιμένεις τα Χριστούγεννα που μειώνονται οι υποχρεώσεις και έχεις την ευκαιρία να αφοσιωθείς σε κάτι άλλο. To μόνο που καταφέρνεις είναι απλά να προσπαθείς πολύ για κάποιους ανθρώπους που ούτε καν το βλέπουν, και στο τέλος να μένεις μόνος.....εδω.....γράφοντας αυτό.
Anyway, άστα .....θα μακρηγορήσω στο τέλος και δεν το θέλω...

Posted 28 December 2014 - 02:30
Θα βρεις άλλη, καλύτερη.
Posted 28 December 2014 - 02:31

Posted 28 December 2014 - 02:44
χαχα άιστα διάλα, με κάνατε και γέλασα!!
![]()
Αιντε τώρα. Μπυριτσα + PS4 = Να πάνε οι πίκρες κάτω..
Edited by ssjchris, 28 December 2014 - 02:49.

Posted 28 December 2014 - 02:47
Έπεσαν μέσα τελικα;
Posted 28 December 2014 - 03:19
Περιμένεις τα Χριστούγεννα που μειώνονται οι υποχρεώσεις και έχεις την ευκαιρία να αφοσιωθείς σε κάτι άλλο. To μόνο που καταφέρνεις είναι απλά να προσπαθείς πολύ για κάποιους ανθρώπους που ούτε καν το βλέπουν, και στο τέλος να μένεις μόνος.....εδω.....γράφοντας αυτό.
Anyway, άστα .....θα μακρηγορήσω στο τέλος και δεν το θέλω...
Μη σε νοιάζει φίλε, να πάρε μια φωτογραφία του καλύτερου JoJo 
Posted 28 December 2014 - 04:37
Έχεις δίκιο όλοι ξέρουμε ότι καλύτερος JoJo είναι ο Original Josuke και ο Jonathan
Posted 28 December 2014 - 12:05
ασχετο με τα παραπανω αλλο ηθελα να το μοιραστω μαζι σας...
εχτες το απογευμα η κορη μου (7 χρονων) ηθελε να δουμε μαζι κατι ''παιδικο''...
εχοντας δει οτι παιδικο κυκλοφορει εκει εξω και μην θελωντας να δει κατι για δευτερη φορα εσπασα το κεφαλι μου να της βρω κατι να δει....
κανοντας ενα μεγαλο βημα γνωριζοντας τα γουστα της και με πολυ ανγχος της εβαλα να δει το howls moving castle...
με ενα γρηγορο search ηταν το μονο που βρηκα μεταγλωτισμενο,δεν προλαβαινει ακομα ολους τους υποτιτλους οποτε εχουμε θεμα...
αυτο ηταν ξετρελαθηκε το ειδε ολο δεν κουνηθηκε απο την θεση της και λατρεψε την σοφι τον howl και γελαγε με τον καλσιφερ...
το κορυφαιο ειναι οτι εκατσε και η γυναικα μου να το δει που δεν το εχει με τα ανιμε καθολου
ειμαι πολυ ευτυχησμενος....
τωρα θελω να δουμε το kaze no tani no naushika..αλλα οπως ειπα και πριν πρεπει να ειναι μεταγλωτισμενο..καπου το ειχα βρει ομως και τωρα δεν το βρισκω πουθενα........
any help ????
τι θα κανω με την γυναικα μου ?εχουμε κατσει να δουμε τα- monster,death note,AOT και ενω τα στορυ την τραβανε δεν μπορει να αντεξει το jap audio και τα παραταει στην μεση...και δεν ειναι μονο το jap audio και γαλλικη ταινια να βαλουμε την κουραζει...λογο που εχει ξενη καταγωγη την βολευει το eng audio γιατι καμια φορα της αρεσει η οriginal εκδοση απο την μεταφρασμενη γιατι η αποδοσεις ειναι καλυτερες απο αυτο που μεταφραζουν....
τουλαχιστον μην ειμαι αχαριστος...ψηθηκε απο εχτες για studio ghibli...
αβυσσος.....