Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94110 replies to this topic

#80281 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 11 December 2014 - 01:16

Youtube Video

Ο Max Landis, σεναριογράφος του Chronicle (αλλά κυρίως σκηνοθέτης-σεναριογράφος του αριστουργήματος που λέγεται The Death and Return of Superman) αφηγείται πώς θα έκανε reboot στο συγκεκριμένο storyline και έχω κατενθουσιαστεί :kyaaa:

Spoiler:

6dqFccT.gif

#80282 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 11 December 2014 - 01:25

Youtube Video

Ο Max Landis, σεναριογράφος του Chronicle (αλλά κυρίως σκηνοθέτης-σεναριογράφος του αριστουργήματος που λέγεται The Death and Return of Superman) αφηγείται πώς θα έκανε reboot στο συγκεκριμένο storyline και έχω κατενθουσιαστεί :kyaaa:

Spoiler:

Metropolis126.gif

Ο Rotwang κοπιάρει τη Maria

Κι ο Fredersen μπάχαλα σκαρώνει

Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι

#80283 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 11 December 2014 - 01:30

Τον Κοκοβιό μου αγαπώ

και αυτό με αναστατώνει

μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι

~γραμμένο σε τοίχο στα Εξάρχεια~

xbJ3b2w.jpeg

#80284 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 11 December 2014 - 01:35

Youtube Video

Φωναρα η Ντενιση!!!! Απλα τελεια

Edited by The Tragic Prince, 11 December 2014 - 01:36.

#80285 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 11 December 2014 - 03:59

γιατι εγινε τωρα αυτο με τον ρωμανο?

#80286 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 11 December 2014 - 09:52

Illuminati!

O άνθρωπος θα πέθαινε. Αν πέθαινε θα ήταν πρωτίστως τραγικό από ανθρωπιστικής πλευράς αλλά δευτερευόντως θα είχε τεράστιο πολιτικό κόστος για την κυβέρνηση Σαμαρά. Σίγουρα, το ενδεχόμενο αδυναμίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας με ό,τι αυτό συνεπάγεται συνεπικούρησε αλλά δεν έπαιξε πρωταρχικό ρόλο κατεμέ.

xbJ3b2w.jpeg

#80287 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 11 December 2014 - 11:39

καιρος να ξεδιπλωσω την αποψη μου καπου για να δω τελικα αν εγω ειμαι λαθος η ξερω εγω τι...

πεθαινε δεν πεθαινε το αποτελεσμα με την εκλογη ΠΤΔ θα ειναι το ιδιο ...δεν θα μαζευτουν ποτε η 180 που χρειαζεται,βαση συνταγματος στην τριτη φορα που δεν μαζευονται διαλυεται η βουλη και παμε σε εκλογες...(με τον εναν η τον αλλον τροπο το χρηματιστηριο θα την ακουγε/ακουσει στερεο ουτος η αλλος)
οσο ακρεο και αν ακουγεται ειναι μαλλον το ποιο σιγουρο..
οποτε..
τα εκλογικα σας βιβλιαρια παρακαλω....

περαν της φαση/αποφασης για τον ρομανο που μου θυμιζει white collar(μονο που δεν ειμαστε FBI να τον πιανουμε σε 2 επεισοδια παλι),εμενα δεν με βρισκει συμφωνο η ολη τρεμουλα με τον ρομανο....
δεν υπαρχει λογος να βγαλουμε τις αποψης-γνωμες μας και να τις μετρησουμε απλα λεω (και ειναι απλα γνωμη μου) οτι το ολο σκηνικο μου μοιαζει απαραδεκτο απο την αποψη οτι ηταν καθετος σε οποιδηποτε λυση και αν του εδωσαν και αυτος το μονο που δεχοταν ηταν να βγαινει εξω(και εδω ειναι που με πιανουν οι καχυποψιες μου),ασε που εδειξε και την τρελη αδυναμια της κυβερνησης να διαχειριστει μια εσωτερικη κριση με οποιοδηποτε κοστος...

και ερχομαι σε ενα παραδειγμα-προβληματισμο..εστω οτι ο ρομανος ξεκιναει να βγαινει με το βραχιολακι του κυριος..γινονται εκλογες και βγαινει αλλο κομα(πχ ο συριζα που ηταν και υπερ του ρομανου)και μετα απο λιγο καιρο ο ρομανος τα κανει ολα @#$%##@@$.τι θα γινει..?ευθυνες απο εδω ευθυνες απο εκει ξανα μανα πολιτικη ασταθεια...
στο ιδιο ακριβος μοτιβο απλα αλλαζω τις εκλογες και αφηνουμε την υπαρχουσα κυβερνηση ως εχει..τι γινετε εκει..?ξανα μανα τα ιδια και θα λενε οτι η κυβερνηση δεν επραξε σωστα και λυγισε στις εκαστοτε πιεσεις των αλλων και ...ΜΠΟΥΜ .ξανα μανα πολιτικη ασταθεια(με οτι συνεπαγεται ολο αυτο..)

φαυλος κυκλος η ακομα καλυτερα ουροβορος οφις..

προσωπικα το ολο θεμα το ειδα απο αποσταση και δεν αγκαλιασα καμια γνωμη -πλευρα και προσπαθησα να ειμαι ουδετερος.γιατι πραγματικα ειναι ενα θεμα που απο οπου και αν το πιασεις,οποια αποφαση και αν παρεις,καιει..και εδω ειναι που με κανει καχυποπτο,γιατι τωρα και αυτην την χρονικη στιγμη διαλεξε να κανει αυτο που εκανε και οχι ποιο πριν η ποιο μετα..?

Π.Χ.οταν θες να διεκδικησεις μια αυξηση η μια προαγωγη στην εταιρια που δουλευεις δεν πας την περιοδο που κανουν Α.Μ.Κ η οταν εκλεγουν νεο προεδρο,πας οταν η διοικηση εχει μια σταθεροτητα..(πολυ πενιχρο παραδειγμα αλλα πιανεται το νοημα..)

Edited by vectrapearl, 11 December 2014 - 11:41.

#80288 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 11 December 2014 - 12:14

Καταρχήν ο Ρωμανός δεν "διάλεξε" τώρα να ζητήσει τις άδειες. Αυτήν την περίοδο ξεκινούσαν τα μαθήματα στη σχολή του οπότε ζήτησε άδεια, δεν του την έδωσαν και ξεκίνησε απεργία πείνας πριν ένα μήνα.

Τώρα, αν θες να σου δώσω τη "νομική" μου άποψη επί του θέματος, here goes nothing.

Ο σωφρονισμός ενός κατάδικου δεν είναι (δεν θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον) εκδικητική τιμωρία για τα εγκλήματα του. Ο σωφρονισμός έχει στόχο την επανένταξη του στην κοινωνία και σε αυτή τη βάση δίνονταν οι εκπαιδευτικές άδειες. Μέχρι τώρα στυγνοί εγκληματίες (που έχουν σκοτώσει και βιάσει) έχουν βγάλει μέχρι και διδακτορικό με αυτόν τον τρόπο. Είναι ένα βασικό δικαίωμα (ναι οι φυλακισμένοι έχουν δικαιώματα) το οποίο κατεμέ δεν επιδέχεται περιορισμού πόσο μάλλον όταν ο νόμος για τα "βραχιολάκια" έχει ψηφιστει εδώ και πόσο καιρό. Ο Ρωμανός διεκδίκησε το δικαίωμα στην άδεια που δικαιούται και όχι το δικαίωμα στην εκπαίδευση όσο οξύμωρο και αν ακούγεται αυτό. Ο έλεγχος σκοπιμότητας προκειμένου να δίνονται οι άδειες οδηγεί σε περίεργα μονοπάτια.

Τώρα, μπορείς να είσαι όσο ουδέτερος θέλεις (έχε υπόψη σου ότι και η ουδετερότητα είναι θέση και μάλιστα υπέρ του ισχυρού) αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν μου φαίνεσαι και τόσο ουδέτερος :P

Εμπάσει περιπτώσει ο Ρωμανός έδωσε έναν αγώνα για να μην περιοριστεί ένα δικαίωμα του και το ελληνικό κράτος εξάντλησε την αυστηρότητα του στο πρόσωπο του θέλοντας να περάσει κάποιο μήνυμα. Εμένα με ανησυχεί πολύ περισσότερο ποιό μήνυμα είναι αυτό και πώς μας έχουν πείσει ότι στο όνομα της δημόσιας τάξης είναι θεμιτή η περιστολή των ατομικών δικαιωμάτων. Να θυμίσω ότι η περιστολή των ατομικών δικαιωμάτων για λόγους δημόσιας τάξης είναι ίδιον των απολυταρχικών καθεστώτων. Όχι δεν είμαι από αυτούς που φωνάζουν "¨χούντα" για την κυβέρνηση Σαμαρά όμως δεν μου κάθονται και πολύ καλά οι απαγορεύσεις συναθροίσεων, οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου όταν απαιτείται νόμος ψηφισμένος από τη Βουλή και γενικά το ότι έχουν κάνει το Σύνταγμα κουρελόχαρτο.

Για να δώσω λίγη τροφή για σκέψη, οι δικηγόροι αυτήν την περίοδο βρίσκονται σε αποχή με τεράστιο οικονομικό κόστος (ειδικά οι νέοι δικηγόροι ήδη είμαστε στη φάση που αρχίζουμε να δανειζόμαστε από παντού και αν συνεχιστεί αυτό κλαύτα Χαράλαμπε) επειδή με εντολές της Τρόικας καταργούνται τα ακροατήρια στις πολιτικές δίκες, το οποίο θα οδηγήσει σε δίκες παρωδίες που ο δικαστής θα καλείται να βγάλει απόφαση χωρίς να έχει εξετάσει μάρτυρες, καταργούνται ένδικα βοηθήματα υπέρ των οφειλετών απέναντι σε πλειστηριασμούς ενώ οι Τράπεζες θα ικανοποιούνται πριν το Ελληνικό δημόσιο, τους ΟΤΑ και τα Δημόσια Ταμεία στην αναγκαστική εκτέλεση. Παράλληλα ήδη έχει βγει σχέδιο νόμου για να γίνονται παζάρια με τον εισαγγελέα στα ποινικά ζητήματα μετατρέποντας τον ρόλο του εισαγγελέα από την αναζήτηση της αλήθειας στην οπωσδήποτε καταδίκη του κατηγορούμενου καταστρατηγώντας κάθε έννοια της δίκαιας δίκης, αρχής που αφετηρία έχει τον διαφωτισμό και έχει κερδηθεί με αγώνες.

Το καταλαβαίνω ότι κάποιοι βλέπουν τον Ρωμανό ως απειλή, άλλοι ως ένα κακομαθημένο πιτσιρίκι των Βορείων Προαστίων, άλλοι ως βλάκα και άλλοι ως ήρωα. Το καταλαβαίνω ότι πάντα οι άνθρωποι θα διαφωνούμε για πολιτικά ζητήματα και αυτό είναι θεμιτό όπως θεμιτή είναι και η οποιαδήποτε συζήτηση, χωρίς απαραίτητα αυτό να σημαίνει ότι τις βγάζουμε και τις μετράμε. Προσωπικά χωρίς να θεωρώ τον Ρωμανό τίποτα από τα παραπάνω αναρωτιέμαι, αυτός αγωνίστηκε για ένα δικαίωμα, εμείς τί κάνουμε?

xbJ3b2w.jpeg

#80289 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 11 December 2014 - 12:18

Προσωπικά χωρίς να θεωρώ τον Ρωμανό τίποτα από τα παραπάνω αναρωτιέμαι, αυτός αγωνίστηκε για ένα διαίωμα, εμείς τί κάνουμε?

Συνεχίζουμε μ' ένα από τα εθνικά μας χόμπι, να τα βάζουμε με όποιον αγωνίζεται για ένα δικαίωμα.

#80290 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 11 December 2014 - 12:44

Τώρα, μπορείς να είσαι όσο ουδέτερος θέλεις (έχε υπόψη σου ότι και η ουδετερότητα είναι θέση και μάλιστα υπέρ του ισχυρού) αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν μου φαίνεσαι και τόσο ουδέτερος 

η ουδετεροτητα μου υπαρχει στο οτι οπως ειπα ειναι ενα θεμα που απο οπου και αν το πιασεις καιει και απλα ειπα οτι ειμαι καπως καχυποπτος....ουτε ειμαι της αποψης ''να σαπισει το κωλοπαιδο'' ουτε και της ''λυστε τα σχοινια αφηστε τον ελευθερο''..

Ο σωφρονισμός ενός κατάδικου δεν είναι (δεν θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον) εκδικητική τιμωρία για τα εγκλήματα του. Ο σωφρονισμός έχει στόχο την επανένταξη του στην κοινωνία και σε αυτή τη βάση δίνονταν οι εκπαιδευτικές άδειες. Μέχρι τώρα στυγνοί εγκληματίες (που έχουν σκοτώσει και βιάσει) έχουν βγάλει μέχρι και διδακτορικό με αυτόν τον τρόπο. Είναι ένα βασικό δικαίωμα (ναι οι φυλακισμένοι έχουν δικαιώματα)

αν δεν κανω λαθος ο νομος λεει οτι μεχρι να εκτισεις τα 2/3 τις ποινης δεν μπορεις να εχεις αδειες..αν κανω λαθος διορθωσε με..

συμφωνω οτι δεν πρεπει να ειναι ο σοφρονισμος εκδικητικη τιμωρια..δεν γνωριζα για τα διδακτορικα...

και φυσικα πιστευω στα δικαιωματα των κρατουμενων..δεν ειπα οτι ειναι ζωα προς σφαγη...

Όχι δεν είμαι από αυτούς που φωνάζουν "¨χούντα" για την κυβέρνηση Σαμαρά όμως δεν μου κάθονται και πολύ καλά οι απαγορεύσεις συναθροίσεων, οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου όταν απαιτείται νόμος ψηφισμένος από τη Βουλή και γενικά το ότι έχουν κάνει το Σύνταγμα κουρελόχαρτο.

same opinion here....

Το καταλαβαίνω ότι κάποιοι βλέπουν τον Ρωμανό ως απειλή, άλλοι ως ένα κακομαθημένο πιτσιρίκι των Βορείων Προαστίων, άλλοι ως βλάκα και άλλοι ως ήρωα. Το καταλαβαίνω ότι πάντα οι άνθρωποι θα διαφωνούμε για πολιτικά ζητήματα και αυτό είναι θεμιτό όπως θεμιτή είναι και η οποιαδήποτε συζήτηση, χωρίς απαραίτητα αυτό να σημαίνει ότι τις βγάζουμε και τις μετράμε. Προσωπικά χωρίς να θεωρώ τον Ρωμανό τίποτα από τα παραπάνω αναρωτιέμαι, αυτός αγωνίστηκε για ένα δικαίωμα, εμείς τί κάνουμε?

ειμαστε ακριβως στα ιδια απλα να πω κατι στη τελευταια προταση σου....

τελικα ποιο ειναι το δικαιωμα που αγωνιστικε..γιατι αν ειναι μονο το προφανες δεν μου κολαει...βαζοντας τα γεγονοτα κατω που τον οδηγησαν στην φυλακη και τις κατηγοριες που εχει πανω του οσο και να θες δεν μπορεις να το πιστεψεις..
μηπως τελικα εχει αποτερο σκοπο τον οποιο μαλλον τον καταλαβενουμε αλλα δεν θελουμε να τον σκεφτομαστε???

τελος ο καιρος θα δειξει αν ολα αυτα που συζηταμε εινα απλα εικασιες η θα πεσουμε μεσα και θα τρεχουμε....

και στον ξυρο δωσανε αδεια και τωρα τρεχατε ποδαρακια μου...

για το θεμα με την απεργια τον δικηγορων δεν εχω αποψη μιας και πολλα δεν τα καταλαβαινω λογο αγνοιας στον τομεα αυτον... :sweat: 
απο αυτα που παρεθεσες οντως εινα τραγικα τα πραγματα....

#80291 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 11 December 2014 - 13:09

τελικα ποιο ειναι το δικαιωμα που αγωνιστικε..γιατι αν ειναι μονο το προφανες δεν μου κολαει...βαζοντας τα γεγονοτα κατω που τον οδηγησαν στην φυλακη και τις κατηγοριες που εχει πανω του οσο και να θες δεν μπορεις να το πιστεψεις..
μηπως τελικα εχει αποτερο σκοπο τον οποιο μαλλον τον καταλαβενουμε αλλα δεν θελουμε να τον σκεφτομαστε???

Νομίζω ότι είναι αρκετά προφανές το ότι υπάρχουν "λανθάνουσες" σκοπιμότητες πίσω από το αίτημά του. Σιγά μην έμενε νηστικός ένα μήνα για να σπουδάσει...διοίκηση επιχειρήσεων! (απ' όλες τις σχολές για να σπουδάσει ένας ακροαριστερός κιόλας)

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να μη θέλουμε να το σκεφτόμαστε. Εφόσον υπάρχει το βραχιολάκι και ένα σωρό μέσα παρακολούθησης/συνοδείας (που φαντάζομαι τίποτα από αυτά δε χρησιμοποιήθηκε για τον Ξηρό, συγχαριτήρια σωφρονιστικό σύστημα) εμείς σαν κόσμος δεν έχουμε λόγο να αισθανόμαστε ευθύνη για κάποια πιθανή απόδρασή του με το να στηρίζουμε το αίτημά του, αυτό είναι θέμα της κυβέρνησης. Αλλά αυτό που νομίζω ότι θα έπρεπε να σκεφτόμαστε είναι ότι το παιδί ρισκάροντας τη ζωή του κατάφερε να ταρακουνήσει τα θεμέλια της κυβέρνησης και να αναδείξει τη σκληρότητά της, και σε σχέση με τη στάση του προθυπουργού και για μία ακόμη φορά τη στάση των ΜΑΤ σε κάποια επεισόδια (και όχι δε μιλάω για τη μάχη με τους αεροδυναμικούς ninja αλλά με τους άοπλούς διασκορπισμένους πιθανούς περαστικούς/ ήδη συλημένους που δέχονταν σοβαρά χτυπήματα χωρίς λόγο).

Ετσι όπως λήγει βέβαια η συγκεκριμένη υπόθεση δε νομίζω ότι αλλάζει και τίποτα εν τέλει. Ουσιαστικά η κυβέρνηση μπορεί να αναδειχθεί "καλή" μέσα από αυτό.

O6rrvsU.jpg

#80292 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 11 December 2014 - 13:20

Διοίκηση επιχειρήσεων θέλει να σπουδάσει;; Σοβαρά;;

Μάλλον τον λυπήθηκαν γι αυτό δεν τον άφηναν στην αρχή. :P

#80293 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 11 December 2014 - 13:29

Το 1/5 της ποινής είναι όχι τα 2/3. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι όπως ο κρατικός μηχανισμός κινητοποιείται για να δέρνει πιτσιρίκια να κινητοποιείται για να εξασφαλίζει ότι ο κρατούμενος δεν θα αποδράσει αν πάρει άδεια. Όχι λόγω ανικανότητας του κράτους, να στερείται ο άλλος από το όποιο δικαιώμα...

Επίσης κάτι που θεωρώ πολύ σημαντικό. Κάθε φορά που δίνεται μια άδεια υπάρχει κίνδυνος απόδρασης ή τέλεσης και άλλης αξιόποινης πράξης. Με αυτή τη λογική θα έπρεπε να καταργηθούν εξ ολοκλήρου οι άδειες.

xbJ3b2w.jpeg

#80294 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 11 December 2014 - 13:36

Κανένας δεν θα του 'λύσει τα σχοινιά και θα τον αφήσει ελεύθερο' προφανώς, ούτε ήταν αυτό το αίτημα. Δεν αναιρείται το δικαίωμα του ως κρατουμένου να παίρνει εκπαιδευτικές άδειες επειδή και σιγά τη σχολή που πέρασε ή ίσωςδενξέρωλεωγωτωρα μπορεί να σκέφτεται ν'αποδράσει.

6dqFccT.gif

#80295 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 11 December 2014 - 13:44

Μono οταν ρητορευεις κατ αυτο τον τροπο εκστασιαζομαι

Edited by The Tragic Prince, 11 December 2014 - 13:44.