Με ποιο από όλα τα υπέροχα points της Ανιτας συμφωνείς περισσότερο? Μήπως εκείνο για το Hitman?Εγώ όταν βρεγμένες γάτες επαναλαμβάνουν τα πιο αυταπόδεικτα ανόητα και ανήθικα των εξ ορισμού αυταπόδεικτα ανόητων και ανήθικων talking points του gamergate
Spoiler:
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 04 December 2014 - 03:25
Posted 04 December 2014 - 14:26
Posted 04 December 2014 - 14:47
Εχω λιωσει το ost απ το guardians of the galaxy! Ειναι σουπερ ντουπερ awesome!
Posted 04 December 2014 - 17:20
Εξαιρετική πρωτοβουλία. H καταπίεση που δεχόμαστε εμείς οι παρεξηγημένοι "ανιμάκηδες" (διαδώστε) τείνει να λάβει τέλος. Ας το παραδεχτούμε επιτέλους: είμαστε πιο έξυπνοι από αυτούς (όλους τους άλλους που δεν βλέπουν άνιμε. εκτός από εμάς που βλέπουμε. μη νομίζετε λίγοι είμαστε - είναι αντεργρκάουντ φάση). Μένουν προσκολλημένοι στο χαζοκούτι (διάβαζε: τηλεόραση...) με τις αμερικανιές τους ενώ εμείς βλέπουμε procedural sci-fi dystopia mindfuck με βιασμούς για ώριμη/mature γεύση από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Είμαστε ιντελέξουαλς και ήρθε η ώρα ακόμα και οι ακαδημαϊκοί να κάνουν χώρο και να υποκλιθούν στην ανωτερότητα της σημαντικότερης παγκόσμιας κουλτούρας στο σύμπαν όλων των εποχών.
Λέτε 'muricaaaa. Λέμε Nippon... (σημαίνει Ιαπωνία στα Ιαπωνικά - nihongo)
Λέτε McDonald's. Λέμε ράμεν... (σαν τον Ναρούτο. Του αρέσει το ράμεν λολ <- μόνο για μυημένους)
Λέτε Pacific Rim. Λέμε Attack on Titan (Seid ihr das Essen? / Nein, wir sind die Jäger! - βέβαια τώρα που το έμαθαν πολλοί δεν είναι και τόσο καλό αυτό.....)
Λέτε "ας προσέχουμε τις απεικονίσεις των γυναικών στις σειρές μας". Λέμε OPPAAAAAI δεκατετράχρονων (σημαίνει στήθος και σίγουρα όχι από κοτόπουλο *σκουντάει με τον αγκώνα*)
Λέτε "το Wire είναι μια σημαντική δημιουργία για τον κύκλο αποκτήνωσης που προκαλούν αρρωστημένα συστήματα". Λέμε "το sao είναι mmorpg και έχει και waifus. rekt scrub gg no re"
παιζει να εισαι ο μονος που το πιστευει αυτο εδω μεσα
Posted 04 December 2014 - 17:22
Τι πιστεύω;
Posted 04 December 2014 - 17:29
αυτα που γραφεις
Posted 04 December 2014 - 17:31
Παίζει να είσαι ο μόνος που δεν καταλαβαίνει τίποτα απ' όσα γράφονται εδώ μέσα.
*θυμάται τι ψήφισε στο poll και αλλάζει γνώμη*
Posted 04 December 2014 - 17:32
Παναγία βοήθα
Posted 04 December 2014 - 17:58
καταλαβαινω τι θες να πεις.
συνδεεται με την απαντηση του vectrapearl, και το παρθετεις ως αστειο/σατηρα. ομως γιατι αυτο? νιωθεις καλυτερα?
Posted 04 December 2014 - 18:08
(του πήρε μισή ωρίτσα οκ)
ξέρω γω... εσύ γιατί ποστάρεις τις ανοησίες που ποστάρεις συνήθως (πάντα);
Posted 04 December 2014 - 18:15
(του πήρε μισή ωρίτσα οκ)
ξέρω γω... εσύ γιατί ποστάρεις τις ανοησίες που ποστάρεις συνήθως (πάντα);
εγω ειμαι πιστοποιημενο troll
Posted 04 December 2014 - 18:17
Θα σε έκανε να νιώσεις σημαντικός αν η απάντηση ήταν ναι;
Posted 04 December 2014 - 18:27
αν η απαντηση ηταν ναι, θα με ικανοποιουσε.
με συγχωρεις Warchief για ολα τα παραπανω.
Ηθελα να δω κατι. (διαλεξα εσενα λογο της αντιπαραθεσης που ειχες με το λαρασκα και takayama προσφατα)
βρηκα αυτα τα αρθρα και με εχουν βαλει σε σκεψεις
Posted 04 December 2014 - 18:44
αν η απαντηση ηταν ναι, θα με ικανοποιουσε.
με συγχωρεις Warchief για ολα τα παραπανω.
Ηθελα να δω κατι. (διαλεξα εσενα λογο της αντιπαραθεσης που ειχες με το λαρασκα και takayama προσφατα)
βρηκα αυτα τα αρθρα και με εχουν βαλει σε σκεψεις
Ενώ οι προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμοί στους άλλους δείχνουν λαμπρό χαρακτήρα ξέρω γω.
-___-