True enough, 5 χρόνια πολλά είναι. Και που τρέχει καλά γενικά, θαύμα είναι. Θα πάω να ρωτήσω μία από αυτές τις μέρες! Αν θυμηθεί και κανείς καμία γενική τιμή, ακόμα καλύτερα!
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση <:
Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2014 - 21:44
True enough, 5 χρόνια πολλά είναι. Και που τρέχει καλά γενικά, θαύμα είναι. Θα πάω να ρωτήσω μία από αυτές τις μέρες! Αν θυμηθεί και κανείς καμία γενική τιμή, ακόμα καλύτερα!
Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2014 - 21:48
Εγώ πάντως αν θυμάμαι καλά το είχα πάει πρώτη φορά για καθαρισμό κάπου στα τρία χρόνια και ξαναχάλασε μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο.
Οπότε ειδικά αν είναι κανείς άχρηστος και δε ξέρει να το καθαρίζει μόνος όπως εγώ δε συμφέρει οικονομικά να το πηγαίνεις κάθε τόσο.
Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2014 - 21:55
Εγώ θυμάμαι πως αφού κάποια στιγμή το παλιό λάπτοπ μπούκωσε τόσο απ'την σκόνη που παραλίγο να καεί (τελικά πήγε για άλλους λόγους), τρόμαξα τόσο που δεν το ξανα-ακούμπησα σε άλλη επιφάνεια εκτός απ'το γραφείο μου.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Keito: 18 Νοέμβριος 2014 - 22:01
Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2014 - 21:55
Tα youtube tutorials το κάνουν να φαίνεται τόσο εύκολο ![]()
Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2014 - 22:02
ακολουθει κομματι απο αληθινη συνομιλια (νομιζω ηρθε η ωρα να μαθετε την αληθεια περι Κεννυ και γενικα για τα τελετουργικα των μοντ στο ανιμε.γρ)
I neither deny nor admit that this talk has ever taken place.
Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2014 - 00:06
I neither deny nor admit that this talk has ever taken place.
Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2014 - 01:54
μιας και κουνηθηκαμε.. ποσο στερεοτυπο ομως??
Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2014 - 04:40

ηθελα να την μοιραστω
Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2014 - 09:29
αν πεις μοντελο του λαπτοπ θα ειναι πιο ευκολο γιατι στα λαπτοπ παει ανα μοντελο κατα βαση...στο pc κουμπωνεις και ταβανιου...
γενικα απο 10-15 ευρω ξεκινανε..
γενικα επειδη τα λαπτοπ σηκωνουν τρελες θερμοκρασιες λογο χωρου το ποιο συνιθες στα ανεμιστιρακια ειναι να στραβωνει η φτερωτη απο το ανεμιστιρακι οποτε και καπου βρισκει και κανει θορυβο η να στραβωνει το αξονακι που κραταει την φτερωτη....
Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2014 - 14:46
Hmmm *κοιτάει από κάτω* Το μοντέλο ειναι Fujitsu Amilo Notebook, Pi 3560 ![]()
Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2014 - 21:51
Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2014 - 22:10
Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2014 - 22:46
Life Beauty Life Cool Life Sexy
Spoiler:
Putin Post Beauty Putin Post Cool Putin Post Sexy

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2014 - 02:11
Aφιερωμένο για όσους γιορτάζουν τα Χριστούγεννα από τώρα κιόλας. Κι εμένα μ' αρέσουν τα Χριστούγεννα αλλά στην ώρα τους μα την οργή του Σκέλετορ!