Στα μέλη που μαθαίνουν παραπάνω απ'όσα πρέπει να δεις τι κάνουν....
Και γω που νομιζα οτι μαύρισες από τον ήλιο...
(ava+sig)
Posted 18 November 2014 - 17:43
Στα μέλη που μαθαίνουν παραπάνω απ'όσα πρέπει να δεις τι κάνουν....
Και γω που νομιζα οτι μαύρισες από τον ήλιο...
(ava+sig)

Posted 18 November 2014 - 18:05
Exorcizamus te, omnis immundus spiritus, omnis satanica potestas, omnis incursio infernalis adversarii, omnis legio, omnis congregatio et secta diabolica, in nomine et virtute Domini Nostri Jesu Christi, eradicare et effugare a Dei Ecclesia, ab animabus ad imaginem Dei conditis ac pretioso divini Agni sanguine redemptis.
γιατι με εξορκιζεις ρε? χαχα
Posted 18 November 2014 - 18:06
Για κάποιο λόγο μου θυμίζει αυτό: http://kissanime.com/Anime/Tenshi-no-Drop/Special?id=48013Συγγνώμη φίλος, έχεις Φίλιππο Πέο και θέλεις και μανιτάρια; Δηλαδή πόσο ανοσία έχεις πάθει; Αμαηγκάντ αυτό το φόρουμ, νέα επίπεδα ύπαρξης
Γιατί είναι Windows DUDE!!!! Ακόμα μπορεί να πάιζει θέμα και το encoding των metadata.Ξέρει κανείς γιατί το windows phone μου δεν μπορεί να διαβάσει τα metadata ενός συγκεκριμένου album μουσικής, ενώ είναι μια χαρά φτιαγμένα όσο τα έχω στο pc, και ενώ μπορεί να διαβάζει τα metadata όλων των υπόλοιπων album που έχω περάσει;
Αυτά είναι
Εγώ πάλι δεν κατάλαβα τπτ και ήμουν ξύπνιος.Laraska κοίτα από την στιγμή που είτε αποδέχεσαι είτε όχι κάτι, εκφράζεις άποψη. Οπότε το δεν έχω γνώμη αναιρείται.
Αλλά ας πούμε για τον σεισμό καλύτερα που δεν ήταν ένας αλλά τρεις. Δύο στα 5,2 στην Ευβοια και ένα στα 3,8 λίγο πιο κάτω. Εγώ κουνήθηκα αρκετά. Οκ ξυπνησαν και κάτι μνήμες από το 99 και δεν με κόβω να κλείνω μάτι απόψε.
Ορίστε κύριοι Interspecies harem και πολύ Echi: http://www.mangahere.co/manga/monster_musume_no_iru_nichijou/Γι αυτό υπάρχει και genre που λέγεται interspecies erotica, μιας και είχαμε πιάσει πριν τα βιβλία. ¨Ολα βγαλμένα από τη ζωή etc etc.
Τα λατινικά σου μου φέραν στο μυαλό αυτό:Exorcizamus te, omnis immundus spiritus, omnis satanica potestas, omnis incursio infernalis adversarii, omnis legio, omnis congregatio et secta diabolica, in nomine et virtute Domini Nostri Jesu Christi, eradicare et effugare a Dei Ecclesia, ab animabus ad imaginem Dei conditis ac pretioso divini Agni sanguine redemptis.
Edited by Tristessa, 18 November 2014 - 22:25.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 18 November 2014 - 18:15
Ακόμα μπορεί να πάιζει θέμα και το encoding των metadata.
Χμμ, δηλαδή; Τι πρέπει να κάνω για να τα πάρει σωστά; <_< Δεν θέλω να μου δείχνει unknown artist και unknown album >_<
Posted 18 November 2014 - 18:17
Χμμ, δηλαδή; Τι πρέπει να κάνω για να τα πάρει σωστά; <_< Δεν θέλω να μου δείχνει unknown artist και unknown album >_<
Δοκίμασε να τα φτιάξεις με το Music Brains Picard. Λόγο κανόνων στείλε μου pm να σου δώσω link.
Ι
GNU/L I N U X
Posted 18 November 2014 - 18:19
Καλά δεν πειράζει τότε. Ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά δεν θέλω να ανακατευτώ με άλλα προγράμματα
Posted 18 November 2014 - 18:29
Όταν η Ιαπωνία συναντά την Ελλάδα....
Edited by pc_magas, 18 November 2014 - 18:33.
Ι
GNU/L I N U X
Posted 18 November 2014 - 18:30
Posted 18 November 2014 - 18:39
Tomo Arigatou
Ι
GNU/L I N U X
Posted 18 November 2014 - 18:48
τιποτα. τα καλα ακουσματα πρεπει να ενθαρρυνονται.
Posted 18 November 2014 - 19:38
heidevolk κανεις?
Posted 18 November 2014 - 20:02
Να σας πω έχουμε θρεντ και σαμπφόρουμ για μουσικές. Δε θα μας το κάνετε ραδιοφωνικό σταθμό εδώ μέσα. Εδώ είναι για σπαμ. Τεντιμπόηδες με τα σατανικά σας.

Posted 18 November 2014 - 21:21
heidevolk κανεις?
δεν τους εχω ξανακουσει, ισως τους κοιταξω καποια στιγμη.
μονο μην διωχνεις και οσους εχουν απομεινει.
Posted 18 November 2014 - 21:23
Θα έφτιαχνα thread στην Τεχνική Υποστήριξη αλλά δεν ξέρω αν αξίζει, οπότε θα ρωτήσω εδώ και θα πιστεψω σε σας ότι θα απαντήσετε!
Either way, έχω ένα λάπτοπ 5 χρόνων, το οποίο ακόμα τρέχει μια χαρά. Το θέμα μου είναι ο ανεμιστήρας. Εδώ και κάτι πολλούυυυυς μήνες, κάνει αρκετό θόρυβο, με αποτέλεσμα να νευριάζω οπότε είπα να το καθαρίσω. Όλα μια χαρά, βγάλαμε ό,τι μπορούσαμε, δεν είδαμε και τόση σκόνη βασικά. Το κλείσαμε κι από τότε κάνει ακόμα παραπάνω θόρυβο ![]()
Με αποτέλεσμα, να θέλω να το πετάξω κάτω και να χορέψω πάνω του εδώ και ένα μήνα. Παίζει με τα νεύρα μου, γράφω με τρελή υπομονή αυτή τη στιγμή. Διάβασα ότι ίσως θέλει λάδωμα μετά από τόσο καιρό, αλλά δεν ξέρω πως εγώ να το κάνω και ούτε θα ήθελα να προσπαθήσω, γιατί με την τύχη μου (προφανώς), θα αρχίσει είτε να βγάζει φωτιές είτε να τρυπάει το τύμπανό μου πιο βαθειά. Αν το πάω σε μαγαζί, μπορούν αυτό να το φτιάξουν χωρίς νέο ανταλλακτικό; Θέλω απλά να πάω πίσω στις ήσυχές μας μέρες Τ^Τ Έχετε ιδέα πόσο κοστίζουν κάτι τέτοια;
Edited by Maffy, 18 November 2014 - 21:29.
Posted 18 November 2014 - 21:38
Eγώ θυμάμαι όταν το είχα πάει μου το είχαν αλλάξει εντελώς το ανεμιστηράκι. Εξαρτάται από την περίπτωση. Αν δεν είναι μεγάλη η ζημιά φτιάχνεται με ένα καθαρισμό, αν έχει χαλάσει (όπως προφανώς έχει γίνει, 5 χρόνια είναι και λογικός καιρός για λάπτοπ) άλλαξε το και ξεμπέρδευε καλύτερα. Δε θυμάμαι πόσο ακριβώς κοστίζει αλλά θυμάμαι ότι πρέπει να ήταν αρκετά εώς πολύ φτηνό σε σύγκριση με άλλα εξαρτήματα.