Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94113 replies to this topic

#79846 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 876 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2014 - 03:34

Eπίσης δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα και η κυβέρνηση θα εξαντλήσει ολόκληρη την τετραετία.

09pntFA.png?1

#79847 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2014 - 03:35

Λεφτά όντως υπάρχουν απλά δεν είναι μοιρασμένα έτσι όπως τα θέλει η πλειοψηφία :)

Επίσης αδύνατο να καταλάβω τι γίνετε με τους ταλιμπάν. Και δεν ήμουν εδώ εχθές οποτε δεν θα μάθω ποτε Η guess :(

Δημοσιευμένη  εικόνα

#79848 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2014 - 03:36

Eπίσης ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Τον ατελείωτο έχουν αυτα τα λεφτα, χρόνια τρώγονται.

Ενα σουβλακι γυρο χοιρινο, πατατα κρεμιδι μαγιονεζα κιενα dr.pepper παρακαλώ.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 18 Νοέμβριος 2014 - 03:38

フカフカ

#79849 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2014 - 03:40

Seriously. I'm not fucking with you.

Dr.Pepper είναι με ΤΕΡΑΣΤΙΑ TERAAAAAAAAAAAAAAAASTIA διαφορα ότι χειρότερο έχω δοκιμάσει ποτε στη ζωή μου. Δεν υπάρχουν λέξεις να χαρακτηρίσω το ποσο αηδιαστικό είναι για μένα. Χαίρομαι που δεν υπάρχει στην ελλάδα. Στα περισσότερα μέρη anyways

Δημοσιευμένη  εικόνα

#79850 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2014 - 03:41

Δεν πίστευα ποτέ ότι υπήρχε υπερβολικά γλυκό πράγμα για εμένα. Μέχρι που δοκίμασα Dr. Pepper. Γουλιά και διαβήτης. Μου αρέσει αλλά δεν το αντέχω. Δεν ξέρω αν αυτό βγάζει νόημα...

#79851 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2014 - 03:42

Μα υπαρχει ελλαδα, προσωπικα μαρεσει, και χαιρωμαι που εχω περιπτερο που να φερνει κοντα μου. Υπερβολικη δοση γλυκωζης αλλα εχει φαση.
フカフカ

#79852 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2014 - 03:47

ο ρορικονφαν που ειναι?

κριμα αυτη η ψυχη.

ειχε μερικες τραβηγμενες αποψεις..αλλα ηταν απο τους λιγους hard-core και fulltime ανιμαδες.

οχι παρτ ταιμ σαν εμας.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#79853 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2014 - 03:49

The year is 20XX the mods have taken over. Regular users are either MIA or have shat their pants from happiness.

#79854 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2014 - 03:51

Γράφει τα απομνημονεύματά του στο anidb. Εκτός αν τον bannarane. Επίσης υπάρχει στο Youtube ως ThatAnimeSnob. 

Kάποιες φορές σκέφτομαι ότι όλο αυτό το φαινόμενο που λέγεται ριρικος ξεκίνησε από ένα απλό κλικ στο anime.gr. Σχεδόν νιώθω τύψεις για λογαριασμό του Kenny. Μετά όμως μου περνάει. 

#79855 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2014 - 03:52

اسمي أسامة بن لادن ونقرأ نفس المشاركات

#79856 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 876 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2014 - 03:55

Μπαχαλάκης ο bin laden ποιος θα το περιμένε.

09pntFA.png?1

#79857 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2014 - 03:55

Aram επαιζα με kayle.Στον 2ο ομως πηρα το αιμα μου πισω εκανα double kill και μετα σκοτωσα και 3ο :P

lol ο ξαδερφος μου ειναι gold 3, 10 χρονων και βριζει σαν νταλικερης........ πρεπει να καλοπερνατε εκει στο lol

#79858 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2014 - 04:04

Μπαχαλάκης ο bin laden ποιος θα το περιμένε.

الانتظار لا. يعني أنني أحب القطارات

#79859 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 876 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2014 - 04:09

Μιλάς με γρίφους γέροντα.

09pntFA.png?1

#79860 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2014 - 04:13

Μιλάς με γέροντες, γρίφε.
フカフカ