Είσαι τόσο άγριος που κανεις δεν θα τολμούσε να κάνει τίποτα. ![]()
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
#79757
Posted 17 November 2014 - 14:37
Ξέρει κανείς γιατί το windows phone μου δεν μπορεί να διαβάσει τα metadata ενός συγκεκριμένου album μουσικής, ενώ είναι μια χαρά φτιαγμένα όσο τα έχω στο pc, και ενώ μπορεί να διαβάζει τα metadata όλων των υπόλοιπων album που έχω περάσει;
#79758
Posted 17 November 2014 - 19:34
Εγώ πάλι βγάζω το μαρκαδόρο μου και τραβάω μία κόκκινη γραμμή για να μην το συνεχίσετε ούτε το θέμα ούτε τους χαρακτηρισμούς.
Για να είμαι εξηγημένη. Επειδή το έχω παρατηρήσει ότι έχει γίνει σύστημα συγκεκριμένα άτομα να ποστάρετε με σκοπό το flame και με τους έμμεσους χαρακτηρισμούς που αναφέρθηκαν, στο επόμενο ανάλογο post έχετε φύγει μόνιμα.
Scary. Mod-ocracy?
#79760
Posted 17 November 2014 - 19:56
οπως εχω ξαναπει αν ημουν εγω mod κανενας δε θα τολμουσε να κανει flame και εμμεσους χαρακτηρισμους!!!
+1 για να γινει mod ο FrenzyApe γιατι ειναι και πολυ τρελος ![]()
EDIT:Να σαι καλα ρε Black Kaiser διαβασα επιτελους τους κανονες του forum
Οχι, σοβαρα ![]()
Edited by Itachi Akatsuki, 17 November 2014 - 23:12.
#79761
Posted 17 November 2014 - 22:08
Kαι mode και mod και mob όλα θα γίνει ο Frenzy Ape. Δεν τον χορταίνουμε κυριολεκτικά.
Scary. Mod-ocracy?
Δεν υπάρχει πρόθεση να περάσει φόβος. Απλά επειδή θεωρώ ότι δεν έχει νόημα να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ξεκαθαρίζω την στάση μου. Όποιος νομίζει ότι θα εκμεταλλεύεται την ανοχή της ομάδας και την ηπιότητά της και δημιουργεί εντάσεις για να σπάει πλάκα είναι γελασμένος.
Είμαστε όλοι μεγάλα παιδιά άνω των 13 οπότε δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε τους μπαμπούλες. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους και από εκει και πέρα κανονίζει ο καθένας την πορεία του.
#79763
Posted 17 November 2014 - 23:29
¨Ενα άλλο με σουπιές και χταπόδια και έναν δύτη που σου είχα δώσει κάποτε ήταν καλύτερο πάντως. Όπως και το άρλεκιν με τον πηγασοκένταυρο και την Healer.
(Now that's some scary shit)
#79764
Posted 17 November 2014 - 23:30
#79765
Posted 17 November 2014 - 23:32
Kαι mode και mod και mob όλα θα γίνει ο Frenzy Ape. Δεν τον χορταίνουμε κυριολεκτικά.
+1 για να γινει mod ο FrenzyApe γιατι ειναι και πολυ τρελος
danke
ο λαος και η ιρι μιλησαν
#79766
Posted 17 November 2014 - 23:52
¨Ενα άλλο με σουπιές και χταπόδια και έναν δύτη που σου είχα δώσει κάποτε ήταν καλύτερο πάντως. Όπως και το άρλεκιν με τον πηγασοκένταυρο και την Healer.
(Now that's some scary shit)
Tο δεύτερο δεν το θυμάμαι, ήσουν σίγουρη πως το είχες στείλει σε ΄μένα;
(ikr)

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
#79768
Posted 18 November 2014 - 00:08
Αν γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω pdf γι΄αυτά μπορεί να μου πει. Τα βρίσκω και στο amazon με 3 ευρώ το ένα, αλλά όχι.
κλαίω. κλαίω. κλαίω. παρά τις φιλότιμες προσπάθειες μερικών να με βάζετε να ψάχνω μέσα από ηφαιστιακές κοσμοθεωρητικές εταιρότητες για να βρώ το ζουμί του ιντερνέτι, η τρύπα είναι είναι χρυσορυχείο. το gay android attack έχει φύγει ήδη σε όλους του αιφωνάκηδες φίλους μου.
keep up the good work. kudos@vagelio
#79769
Posted 18 November 2014 - 00:45
ναι κουντος...
#79770
Posted 18 November 2014 - 00:56
λαράσκα ποια η γνώμη σου για τους γκέι




