ενταξει...τα ειπαμε...μην το τραβαμε. διαφωνουμε απλα στην προσληψη.
το αποτελεσμα ειναι η επιθυμια για το καλο ολων.
Posted 17 November 2014 - 01:04
ενταξει...τα ειπαμε...μην το τραβαμε. διαφωνουμε απλα στην προσληψη.
το αποτελεσμα ειναι η επιθυμια για το καλο ολων.
Posted 17 November 2014 - 01:05
Ναι, μόνο σε αυτό διαφωνούμε.
Posted 17 November 2014 - 01:06
Και στο ότι έχει σημασία που τελείωσε το ναρούτο.

Posted 17 November 2014 - 01:07
ειμαι μινιμαλιστης...παραλειπω εννοουμενα. παω να φαω.
Posted 17 November 2014 - 01:12
φαε σκατα
"με φράουλες" απαντούσα όταν ήμουνα μικρή και αθώα.
Ήταν ψέμα όμως γιατί ποτέ δε μου άρεσαν οι φράουλες.

Posted 17 November 2014 - 01:12
True story. Στα δικαστήρια έχει αυτές τις ηλίθιες πόρτες που κλείνουν μόνες τους. Μπαίνει ο μπροστινός/μπροστινή ξεχνάει ότι έρχεσαι από πίσω, κουβαλάς εσύ ένα πάκο φακέλους ΜΠΑΠ πάρε την πόρτα στη μούρη. Εννοείται ότι εκεί θα την κρατήσεις. Μάλιστα μου έχει τύχει να κρατήσω την πόρτα ανοιχτή να περάσει ο από πίσω και να συνεχίζει να περνάει κόσμος χωρίς να σκέφτεται κανείς να την κρατήσει ανοιχτή και να σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να αρχίσω να ζητάω φιλοδώρημα XD
Posted 17 November 2014 - 01:13
Παιδιά τελείωσε το ναρούτο
Η σειρά. οχι γενικά.
εχει ακομα γαλα για δεκα τενεκεδες φετα, και μια κατσαρολα ρυζογαλο. αμα δε δω σπιν οφ με τζιραγια ζωντανο και χαρεμι στην αλλη ακρη της γης δε βγαζω το RSS.

Posted 17 November 2014 - 01:17
Posted 17 November 2014 - 01:21
Φεμινισμός
Μισογυνισμός
Στρουμφάκια
Πράσινα Άλογα
Πώς λειτουργεί το μυαλό σου; Τι παίρνεις και δε μας δίνεις; Μαν πόσο φακντ απ ήταν η παιδική σου ηλικία για να κάνεις αυτή τη συνειρμική σύνδεση; Ή μάλλον όχι, έλα να μιλήσουμε για άνιμε. Ας τα ξεχάσουμε όλα. Σουυυυς, όλα είναι καλά τώρα. Πάει πέρασε. Θα σε πλημμυρίσουμε με αγάπη και άνιμε και όλα θα πάνε καλά. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

Posted 17 November 2014 - 01:23
Προφανώς ζεις σε κάποιο είδους vortex μιας και η συζήτηση ξεκίνησε πριν 3 ώρες or sth :3
Έχεις ένα δίκαιο πάντως. Σε αυτό το φόρουμ όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι συζητάμε. Αλλά επειδή η ΣΟ του aNiMe//GR πάντα παλεύει για τη βελτίωση του φόρουμ, θα ενεργοποιήσω τα δέκα πλαστά μου accounts για να φαίνεται ότι μιλάει και καινούριος κόσμος. There. Problem solved!
Άσχετο. Προσπαθήστε να πείτε με ιαπωνική προφορά τη λέξη clearly. Γελάω. κάθε φορά.
Posted 17 November 2014 - 01:25
Γιατί ιαπωνική; Εγώ και κανονικά να προσπαθήσω να την πω πάλι την κουτσουρεύω ανεπανόρθωτα.

Posted 17 November 2014 - 01:26
Εγώ πάντως τo πέρασμα από το μισογυνισμο στα στρουμφακια το πιάνω. Για τα υπόλοιπα θελω καμια αμανιτα και λιγο Ρ.Κ. Dick

Posted 17 November 2014 - 01:27
Το προβλημα δεν ειναι ο φεμινισμος αλλα η υπερβολικη εκμεταλευση του για μικροχαζαμαρες με σκοπο να χειρειστουν/εκμεταλευτουν καταστασεις καποιοι ή και εγω δεν ξερω για ποιους αλλους λογους(ακομα και για "trolling fun") και αυτο ειναι που χτυπαει στο ματι τον Laraska και τον καθε laraska. Εκει νομιζω εγκειται το προβλημα και οχι στην ιδια την ιδεολογια.
Το ιδιο ισχυει και για αλλα χιλια εδω πραγματα περαν του φεμινισμου. Παν μετρον αριστον οπως λεγαν και οι δικοι μας ![]()
In other news: Για τους fan του Pes 2015, υπαρχουν τροποι να μειωθει το Input lag (αργη αποκριση) στο gameplay, πειραζωντας το Vsync και τα fps. Για περισσοτερες πληροφοριες ριξτε μια ματια στα internets ή στο wehellas για ελλαδα
Edited by didimakia, 17 November 2014 - 01:30.
Posted 17 November 2014 - 01:27

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018