Χμμμ...
Πες μας τι σκέφτεσαι
Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2014 - 23:41
Κοίτα, για κάποιους ανθρώπους με αρκετή... αφαιρετική ικανότητα, αν παραλείψουμε μουστάκια, γένια κλπ όλοι μπορούμε να βγάλουμε προς τα έξω τον αληθινό λεσβιακό εαυτό μας. Tomorrow it may be you.
Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2014 - 23:45
ooooooh darn
έγω φταίω που ρώτησα...gomen gomen
goodbye cruel world
...im going to
Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2014 - 23:47
τι εχω εκφρασει? την απεχθεια μου για τις ανοησιες που λενε οι διαφορες κακομαθημενες;
μιλαω για την συγχρονη γενια γυναικων που ψαχνει αφορμη να ''εκφραστει'' γιατι πιεζεται. πχ αυτο με την μπλουζα.
δεν μιλαμε για πραγματικα ζητηματα (βια στο σπιτι, σωματεμπορια, βιασμοι σε τριτες χωρες κτλ). που ειναι πανανθρωπινα και οχι ...φεμινιστικα.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από laraska: 16 Νοέμβριος 2014 - 23:51
Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2014 - 23:54
Επιτυχημένες γυναίκες σε όλο τον κόσμο ακούνε καθημερινά τα πάντα όλα για την εμφάνιση τους. Τα ρούχα που φοράνε, τα κιλά τους, τα μαλλιά τους και τα νύχια τους σχολιάζονται καθημερινώς και αδιαλείπτως. Και σε έναν άντρα είπαν για τη μπλούζα του και γεμίσαν οι πισίνες σε όλο το Λος Άντζελες αντρικά δάκρυα. Μπου φάκινγκ χου.
Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2014 - 23:58
οχι καλο μου ...οι γυναικες μεταξυ τους σχολιαζονται. οι αντρες δεν δινουν μια.
το οτι καθομουν με φιλες στο ιδιο τραπεζι και σχολιαζανε και βριζανε ολες τις ωραιες που περναγανε ...κατι μου λεει.
αυτο αντρας δεν το κανει ποτε.
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2014 - 00:03
Σωστά. Γιατί όλα τα μέσα ενημέρωσης ελέγχονται από γυναίκες ενώ παράλληλα η ανασφάλεια δεν είναι βασικός μοχλός κατανάλωσης. Καλά μην σου πω και για εσωτερικευμένο μισογυνισμό τώρα γιατί μιλάμε για υψηλά νοήματα...καλό μου.
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2014 - 00:05
εγω το λεω διασκεδαση. να γελαμε. εκει αποσκοπει για μενα ολη αυτη η ''αντιπαραθεση''.
για την ανασφαλεια εχεις δικιο, θα ενωθαν ετσι, αλλα δεν αναιρει τιποτα.
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2014 - 00:09
Μόνο που όπως έχει γίνει προφανές, δεν γελάει κανείς εκτός από σένα.
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2014 - 00:14
Είναι επειδή είμαστε προκατειλημμένοι/ες εναντίων του. Για αυτό ακριβώς.
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2014 - 00:16
δεν εχεις απο δω την ολοκληρωμενη εικονα ενος ατομου ...οποτε δεν σε αδικω.
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2014 - 00:18
Άμα δεν έχουμε εμείς ολοκληρωμένη εικόνα για σένα που διαβάζουμε τις σκέψεις σου επί παντός επιστητού χρόνια τώρα, φαντάσου πόσο ολοκληρωμένη εικόνα έχεις εσύ για το φεμινισμό που δεν έχεις διαβάσει ούτε ένα άρθρο γραμμένο από φεμινίστρια/φεμινιστή.
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2014 - 00:23
Εγώ πάλι που έχω την ολοκληρωμένη εικόνα ενός ατόμου θα συμφωνήσω με τις παραπάνω.

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2014 - 00:27
Εγώ πάλι που έχω την ολοκληρωμένη εικόνα ενός ατόμου θα συμφωνήσω με τις παραπάνω.
This picture says otherwise.
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2014 - 00:27
εχεις δικιο, αλλα δεν ειναι θεωρια. ειναι κατι που εχει πραξεις.
θα στο θεσω αλλιως: ο φεμινισμος δεν λεω οτι ειναι ΚΑΚΟΣ...δεν υπαρχει κατι τετοιο. ειναι οπως το μαχαιρι. γινεται κακη χρηση του. ειναι ενα μεσον.
πλεον πιστευω οτι επιτευχθηκε ο στοχος του φεμινισμου ...εστω σε εναν μεγαλο αριθμο χωρων (ψηφος, ισοτιμο νομικο καθεστως κτλ)...και πλεον δεν χρειαζεται. τοσο απλα.
τωρα δλδ ...πιστευω οτι γινεται καταχρηση του ορου για μικροπραγματα. αν ηθελαν οι περισσοτερες απο αυτες τις φεμινιστριες ...ας βοηθουσαν στις τριτοκοσμιες χωρες, όπου πραγματι υπαρχει αναγκη.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από laraska: 17 Νοέμβριος 2014 - 00:28