(κατά τη ρεκλάμα "Multirama: Εεσύ τ@@ βλέπεις πρώτος!")
Και που τους το πήγα? Το γύρισα σπίτι και δε δουλεύε!
Κι ο τελεμές ο τεχνικός, δεν εκανε ενα restart, να συνειδητοποιήσει ότι δε "φαίνεται" δίσκος πουθενά όταν ανοίγεις τον υπολογιστή, παρά μου το ξαναφόρτωσε να το πάω σπίτι, και στην ουσία να το "φτιάξω" (κι ας κάνει προς το παρόν μπουτ μόνο από cd) μόνη μου? Ποιά, εγώ, που δεν άγγιζα ως τώρα pc hardware σαν να είχα την εντύπωση πως θα ζωντανέψει και θα με κυνηγά να μου δαγκώσει κάνα κωλομέρι.
Multirama?!
αχχχ Λία μου γιατί το έκανες αυτό στον εαυτό σου
Ειλικρινά για εμένα δεν υπάρχει χειρότερο μαγαζί από τα multirama για να πας να πάρεις κάποιο pc ή κάποιο laptop. Δεν ξέρω ίσως να φταίει ότι το pc που έχω τώρα(το οποίο το είχα πάρει προ 3ετίας από τα multirama) από τότε λοιπόν που το πείρα με έχει κάνει να τρέχω σαν τον Βέγγο, μιλάμε για τα Ιαπωνέζικα-Κινέζικα βασανιστήρια
Ένα μήνα μετά δεν μου έβρισκε τον σκληρό, η κεντρική πάλι στα χέρια παραμάσχαλα και στα multirama ξανά Και Format στο PC.
Εδώ δούλεψε καλά για καμιά βδομάδα και μετά δεν άνοιγε πάλι
Εκεί επάνω ήταν και που άρχισαν και οι εμπαιγμοί από την πλευρά των τεχνικών ότι και καλά εγώ του έκανα κάτι και το χάλαγα το pc, ε και μετά από αυτό αγρίεψα και εγώ γιατί πως το κάνουμε δεν είμαι δα και ο πίκατσου για να καίω απο μόνη μου ολόκληρα τροφοδοτικά.
Τέσπα η επόμενη φορά που μου την έκανε πάλι το αριστούργημα το pc μου ήταν μετά από κανά 5μηνο που χάλασε η κάρτα γραφικών.
Το από τότε και μετά τώρα, πρόσφατα αλλάχτηκε το τροφοδοτικό και το αντιγραφικό (εδώ καλά
να είναι ο clampman που ασχολήθηκε με το χαζοκούτι μου και το έκανε να δουλεύει σωστά για πρώτη φορά στα χρονικά του
Τώρα βέβαια εδώ και ένα μήνα πάνω κάτω ο ασθενής για πρώτη φορά στα χρονικά του λειτουργεί με επιτυχία.
Όσο για μένα ακόμα κρατάω πρόχειρα τα σκόρδα,τους αγιασμούς και τους σταυρούς.Η συνήθεια βλέπετε....