Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#7936 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 31 December 2007 - 16:31

(κατά τη ρεκλάμα "Multirama: Εεσύ τ@@ βλέπεις πρώτος!")

Και που τους το πήγα? Το γύρισα σπίτι και δε δουλεύε!
Κι ο τελεμές ο τεχνικός, δεν εκανε ενα restart, να συνειδητοποιήσει ότι δε "φαίνεται" δίσκος πουθενά όταν ανοίγεις τον υπολογιστή, παρά μου το ξαναφόρτωσε να το πάω σπίτι, και στην ουσία να το "φτιάξω" (κι ας κάνει προς το παρόν μπουτ μόνο από cd) μόνη μου? Ποιά, εγώ, που δεν άγγιζα ως τώρα pc hardware σαν να είχα την εντύπωση πως θα ζωντανέψει και θα με κυνηγά να μου δαγκώσει κάνα κωλομέρι.

Multirama?! :terror2: :oo::sadist:
αχχχ Λία μου γιατί το έκανες αυτό στον εαυτό σου :nanteee:
Ειλικρινά για εμένα δεν υπάρχει χειρότερο μαγαζί από τα multirama για να πας να πάρεις κάποιο pc ή κάποιο laptop. Δεν ξέρω ίσως να φταίει ότι το pc που έχω τώρα(το οποίο το είχα πάρει προ 3ετίας από τα multirama) από τότε λοιπόν που το πείρα με έχει κάνει να τρέχω σαν τον Βέγγο, μιλάμε για τα Ιαπωνέζικα-Κινέζικα βασανιστήρια :uhh: Από που να πρωτοξεκινήσω δεν ξέρω.... λοιπόν ότι το είχα 3ημέρες και ξαφνικά δεν άνοιγε με τίποτες. Οπότε το πήγα και εγώ στο τεχντικό στα multirama και με το που το έβαλε ο άνθρωπος στην πρίζα και το πάτησε να ξεκινήσει έβγαλε κάτι καπνούς από πίσω :oo: Πως ο Γκάνταλφ στον άρχοντα την ταινία κάπνιζε την πίπα του και έβγαζε διάφορα σχέδια, έτσι ένα πράγμα φαντάσου το. Τότε λοιπόν ήταν που κάηκε το τροφοδοτικό και μου το αλλάξανε :nosey:
Ένα μήνα μετά δεν μου έβρισκε τον σκληρό, η κεντρική πάλι στα χέρια παραμάσχαλα και στα multirama ξανά Και Format στο PC.
Εδώ δούλεψε καλά για καμιά βδομάδα και μετά δεν άνοιγε πάλι :sigh2: Μιλάμε το να με πηγαίνει η Άννια(η κολλητή μου καλά να είναι η κοπέλα) με το golf στα multirama είχε καταντήσει συνήθεια πλέον. Τέσπα το τροφοδοτικό τα είχε παίξει και πάλι τότε.
Εκεί επάνω ήταν και που άρχισαν και οι εμπαιγμοί από την πλευρά των τεχνικών ότι και καλά εγώ του έκανα κάτι και το χάλαγα το pc, ε και μετά από αυτό αγρίεψα και εγώ γιατί πως το κάνουμε δεν είμαι δα και ο πίκατσου για να καίω απο μόνη μου ολόκληρα τροφοδοτικά.
Τέσπα η επόμενη φορά που μου την έκανε πάλι το αριστούργημα το pc μου ήταν μετά από κανά 5μηνο που χάλασε η κάρτα γραφικών.
Το από τότε και μετά τώρα, πρόσφατα αλλάχτηκε το τροφοδοτικό και το αντιγραφικό (εδώ καλά
να είναι ο clampman που ασχολήθηκε με το χαζοκούτι μου και το έκανε να δουλεύει σωστά για πρώτη φορά στα χρονικά του :wooi2: )Μπήκε και παραπάνω ram μέσα οπότε καταλαβαίνετε πως είμαι εγώ, πετάω η woman,πετάωωωω . Όσο για το ενδιάμεσο, από τότε δλδ που αλλάχτηκε η κάρτα γραφικών μέχρι την σωτήρια μέρα που ο clampman έκανε το θαύμα του, σε αυτό το ενδιάμεσο λοιπόν έχουν γίνει τα άπειρα format και οι άπειρες επιδιορθώσεις των windows.
Τώρα βέβαια εδώ και ένα μήνα πάνω κάτω ο ασθενής για πρώτη φορά στα χρονικά του λειτουργεί με επιτυχία.
Όσο για μένα ακόμα κρατάω πρόχειρα τα σκόρδα,τους αγιασμούς και τους σταυρούς.Η συνήθεια βλέπετε....

rrmr.png

#7937 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 posts

Posted 31 December 2007 - 16:50

αυτο δυστυχως συμβαινει σε ολες τις "μεγαλες" αλυσιδες καταστηματων... ειδικα στα "ετοιμα" συστηματα που πουλανε και που ο πολυς κοσμος δε γνωριζει, δε βαζουν μεσα και τα καλυτερα υλικα... ποσο μαλλον αμφιβαλλω αν στα περισσοτερα εχουν κατσει να το δουλεψουν 2-3 ωρες ωστε να δουν αν ειναι συμβατα μεταξυ τους... το συνηθες προβλημα εστιαζεται στο τροφοδοτικο... σου πεταει πανω ενα 450αρι (ουαου λες εσυ) (των 20ευρω λεω εγω) και εισαι καθε λιγο και λιγακι με το κουτι στο χερι (στην καλυτερη) ή οριστικα με το κουτι στο χερι (στη χειροτερη)...

χαρακτηριστικο παραδειγμα ενα "ετοιμο" που ηθελε να παρει ο ξαδερφος μου απο αλλη αλυδιδα... C2quad6600, 2gb ram gfx 8xxx series, 2 σκληρους, αντιγραφικο, και γενικα αρκετο πραγμα πανω... με τροφοδοτικο 450w των 15 ευρω παρακαλω.... παιρνω το τηλεφωνο, ρε μαστορα του λεω... το εχεις δουλεψει το συστημα αυτο με το τροφοδοτικο αυτο? κομπασε λιγο, καταλαβε τη παπαρια (δεστε λινκ σε αλλο τοπικ), κτλπ κτλπ... αλλαξαμε βεβαια τροφοδοτικο αλλα η ουσια ειναι οτι πρεπει να το ψαχνεις λιγο το πραγμα... (οσο μπορει βεβαια ο καθενας)
Posted Image

#7938 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 31 December 2007 - 17:42

Ναι επισης εχω μια υποψια οτι τα multirama είναι λιγουλακι πιο ακριβα απο το πλαισιο(απο τα dvd ξερω μονο τιμες :P)
Αλλα το συμπερασμα που πρεπει να εχει βγαλει ενας λογικος ανθρωπος υστερα απο τοσες κοροιδιες ειναι να μην εμπιστευεται τα ετοιμα μηχανηματακια τους,ειδικα αν δεν ξερει και πολλα απο υπολογιστες(και δεν καταφερει να δει την απατη)
Εγω σε μια φαση αρχισα να αμφισβητω αν θα εβαζαν και αυτα που τους ζηταγες (σε ενα laptop πχ που δεν μπορει ο μεσος χρηστης να ελεγξει)Καλα ξερω αυτο ηταν ηλιθιο γιατι νομιζω οι υπαρχουν προγραμματα που ελεγχουν τι εχει μεσα,αλλα νταξ,ειναι ενδειξη το ποσο τους υποψιαζομαι.

Παντως το turbo-x laptop μου αντεξε 4,5 χρονια και ζει ακομη(αν και μερικες φορες με ταλαιπωρουσε,αλλα εκ των υστερων καταλαβα οτι εφταιγε που τον ειχα σε 40 βαθμους χωρις air condition,but well...)

Παντως νομιζω οτι ενας απλος ανθρωπος μπορει να βρει ευκολα την απατη,ειναι ολα αυτα τα συστηματα που εχουν χαμηλοτερη τιμη απο το φυσιολογικο.Αυτα ειναι που πληρωνεις χρυσα στος τελος!

#7939 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 31 December 2007 - 17:43

31 Δεκεμβριου 2007: ντρρριιιιιιιιν τηλεφωνο
-ναι γεια σας, θα ηθελα να κλεισω εισιτηρια για την παρασταση peter pan on ice που ηταν απο 6 μεχρι και 16 δεκεμβριου στο κλειστο του φαληρου
-εμμ..μαλιστα..εχουν τελειωσει οι παραστασεις..
-μα ειδα τις αφισσες στο δρομο...
-ναι, αλλα σημερα εχουμε 31 δεκεμβριου, και 16 τελειωναν οι παραστασεις...
-μαλιστα...και δηλαδη δε θα εχει αλλες?
- ε, οχι..αφου τελειωσαν οι παραστασεις..
-και τι, οι χορευτες εφυγαν?
-εμ..λιγο...

Ο_ο
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#7940 _GaARa_

_GaARa_

stupidity isn't an excuse

• Retired Staff
  • 809 posts

Posted 31 December 2007 - 17:54

Μόλις γυρισα απο την δουλεια.Ευτυχως με αφησαν μια ωριτσα πιο νωρις.:wooi2:
Παω να την πέσω γιατι δεν θα αντεξω αλλο.:nod:
Καλη χρονια σε όλους!Ας ελπισουμε το 2008 να ειναι καλυτερο απο το Μπορντελο το 2007.:deadga6:

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...

#7941 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 31 December 2007 - 17:57

Αλι σε μας που ειμεθα ακομα στη δουλεια δηλαδη...και κανενας δε μας αφηνει να φυγουμε...μπουχου!αντε καλα να περασετε οσοι βγειτε, και προσοχη στους δρομους!
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#7942 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 31 December 2007 - 18:10

2007 τα εσπαγε! επιζω και το 2008 να ειναι ακομη καλυτερο :D
Καλη χρονία!!!
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#7943 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 31 December 2007 - 18:18

τον παρίνουν όλοι αυτοί οι χαζοί πελάτες που δεν ξέρουν τι ξενοδοχεία - διακοπές αγοράζουν και αναγκάζουν εμενα να δουλεύω ως αργά σήμερα.

#7944 Cougar

Cougar

Anime Freak

• Members
  • 325 posts

Posted 31 December 2007 - 18:19

Ναι αλλά αύριο εσύ δεν δουλεύεις....

moving_movies_foto_9_thesout_gr.gif

#7945 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 31 December 2007 - 18:31

ναι αλλα δουλεύω σε άλλες αργίες

#7946 Konata

Konata

mukyu~

• Members
  • 311 posts

Posted 31 December 2007 - 18:38

καλό κουράγιο σε όσους/όσες δουλεύουν σήμερα :) Καλά να μας μπει...το νέο έτος...
Posted Image

#7947 ilektra

ilektra

nightmares in my sleep

• Members
  • 19 posts

Posted 31 December 2007 - 18:53

και με πολύ βίαιο τρόπο

ναι ναι! δεν θα μου λειψει καθολου.... ολα στραβα και αναποδα πηγαν!
αντε γειααααααααα!

#7948 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 31 December 2007 - 19:16

Λοιπόν έβλεπα το forum και λέω για να ρίξω μια ματιά στους κανόνες... Όπως βλέπετε δεν είναι παράλογο που μερικά thread κλειδώνονται ή και σβήνονται χωρίς καλά καλά να ξεκινήσει η συζήτηση. Και για του λόγου το αληθές δείτε εδώ:

Posted Image

Spoiler:

phmava.php

#7949 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 31 December 2007 - 20:23

Λοιπόν έβλεπα το forum και λέω για να ρίξω μια ματιά στους κανόνες... Όπως βλέπετε δεν είναι παράλογο που μερικά thread κλειδώνονται ή και σβήνονται χωρίς καλά καλά να ξεκινήσει η συζήτηση. Και για του λόγου το αληθές δείτε εδώ:

Posted Image

Spoiler:

Ε... βασικά... θα έπρεπε να τους είχες δει εδώ και πολυυυυυυύ καιρό, και παραξενεύομαι που το παρουσιάζεις με τέτοιο τρόπο, σαν να είναι απολύτως φυσιολογικό κάποια μέλη να μην έχουν ρίξει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ στους κανόνες και να ανακαλύπτεται ΤΩΡΑ ότι οι moderators ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. :shock:

No offense, κι εγώ τα ίδια έκανα σε διάφορα forums (δηλ. έγραφα στα @@ μου τους κανόνες όταν έκανα register), αλλά εντάξει, δεν μπορώ να πιστέψω ότι τόσο καιρό (σύμφωνα με τον τρόπο που το παρουσιάζεις - βλ. υπογραμμισμένα) τα μέλη του forum νόμιζαν ότι οι moderators/administrators δρούσαν αυθαίρετα.

Το λέω και πάλι, NO OFFENSE, μη νευριάσεις, το post δεν γράφτηκε με :mad: διάθεση.

:wis:

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#7950 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 31 December 2007 - 20:32

Το λέω και πάλι, NO OFFENSE, μη νευριάσεις, το post δεν γράφτηκε με :mad: διάθεση.

:wis:

Δεν νευριάζω, απλά δεν είμαι σίγουρος αν έπιασες το αστείο :hmmm:
phmava.php