Για όσους έτυχε να τα δουν στην ΤV κάποτε ξαναπαίζονται τα ''Παλιά Γιαπωνέζικα Παραμύθια: 30 χρόνια από την πρεμιέρα στην ΕΡΤ''

link for more info
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Xa0s: 10 Οκτώβριος 2014 - 10:27
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2014 - 14:51
Απλά πανέμορφο κι ας μην έχω ίδεα από Gravity Falls (το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι μια δημοφιλής cartoon σειρά).
Εγώ λέω:
2.) να μιλήσετε κυριλέ 90s αργκό, όπως η Τζόυς Ευείδη στο παραπάνω σήριαλ.
Εγώ ακόμα χρησιμοποιώ την φράση "Θα ξεράσω κροκόδειλους". Άσχετο, μόλις σήμερα ανακάλυψα την πρόελευση του wazzup (ή whassup ή όπως σκατά γράφεται τέλως πάντων) :
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Vetus: 10 Οκτώβριος 2014 - 17:26
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2014 - 17:45
Καλα μιλαμε για ΤΗΝ ξεφτιλα!
Αντι να τα ανεβασουν οι ιδιοι της ΕΡΤ σε καλυτερη ποιοτητα, βαζουν βιντεο του Youtube απο απλους χρηστες με χαλια ποιοτητα και μαλιστα στην επισημη ιστοσελιδα!
οπως γινεται στις αθλητικες ειδησεις. Περιμενεις να δεις στιγμιοτυπα σε καλη ποιοτητα και βαζουν τετραγωνισμενα βιντεακια του Youtube για να μην πληρωνουν πνευματικα δικαιωματα.....ακομα και το αθλητικο ενημερωτικο καναλι της Νοβα!
Μετα απο αυτο δεν υπαρχει γυρισμος ειλικρινα.....
Για όσους έτυχε να τα δουν στην ΤV κάποτε ξαναπαίζονται τα ''Παλιά Γιαπωνέζικα Παραμύθια: 30 χρόνια από την πρεμιέρα στην ΕΡΤ''
link for more info
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2014 - 18:56
Το ότι συνεχίζει να εκπέμπει η ΕΡΤ εις βάρος του ελληνικού δημοσίου δε μας πειράζει, τα βιντεάκια του youtube μάς μάραναν ![]()
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2014 - 20:30
με τοσες σελιδες μπερδευτηκα! αν ειναι της ερτOpen δικαιολογειται, αν και παλι το καθεστως της ΕΡΤ που εδειχνε τετοια ωραια παιδικα δεν ειχε και τοση διαφορα με εκεινο πριν τον Ιουνη του 2013
νομιζα πως εδειχνε η επισημη ιστοσελιδα!
Το ότι συνεχίζει να εκπέμπει η ΕΡΤ εις βάρος του ελληνικού δημοσίου δε μας πειράζει, τα βιντεάκια του youtube μάς μάραναν
αυτη δεν ειναι η ΕΡΤ αλλα η Ν(Δ)ΕΡΙΤ. πρεπει να το συνηθισουμε πλεον, αν και ουτε τις ειδησεις δεν βλεπω
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2014 - 23:00
Ιερόδουλη που κάνει cosplay σε anime conventions για να ψαρέψει πελάτες. Οκ, είχα να το δω κι αυτό.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Vetus: 10 Οκτώβριος 2014 - 23:15
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2014 - 23:31
"Was what I did really that bad"?
>Asking stuff like that on 4chan...
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2014 - 23:44
Γιατί δε συνοδεύεται με άρθρο με τίτλο Lying Greedy Promiscuous Feminist Bullies Are Tearing The Cosplay Community Apart το παραπάνω γεγονός;
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2014 - 09:13
Vetus αν σου αρέσουν τόσο οι "πικάντικες" ιστορίες στην Ευελπίδων στο κτίριο 2 έχει τα αυτόφωρα. Εξαιρετική παράσταση, ανεβαίνει κάθε μέρα και είναι τζάμπα.
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2014 - 11:59
γεια
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Six Winged Angel: 11 Οκτώβριος 2014 - 12:01
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2014 - 13:01
γεια σου Ανγχελ
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2014 - 13:19
Γιατί με έκανες quote πριν το edit άγγελε. Θα μου τα έχωνες;
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2014 - 13:24
Ίντριγκα
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2014 - 13:32
Vetus αν σου αρέσουν τόσο οι "πικάντικες" ιστορίες στην Ευελπίδων στο κτίριο 2 έχει τα αυτόφωρα. Εξαιρετική παράσταση, ανεβαίνει κάθε μέρα και είναι τζάμπα.
Εσύ τώρα αυτό το συμπέρασμα έβγαλες, ε; Όχι ότι περίμενα τίποτα λιγότερο από σένα κι όλους τους ομοίους σου εδώ που θα θεωρήσουν ρατσιστικά τα rap τραγούδια μαύρων καλλιτεχνών.

Γιατί με έκανες quote πριν το edit άγγελε. Θα μου τα έχωνες;
Τι να σου χώσει;
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Vetus: 11 Οκτώβριος 2014 - 13:37
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2014 - 13:48
Εμένα και όλους τους ομοίους μου? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Και επειδή είμαι και στις καλές μου, πάρε μία συμβουλή τζάμπα για να μου την πεις σωστά την επόμενη φορά. Η έκφραση είναι δεν περίμενα τίποτα περισσότερο ή καλύτερο. Το δεν περίμενα τίποτα λιγότερο το λέμε για καλό. xoxo ~mono