Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94114 replies to this topic

#79111 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2014 - 15:24

#atheistmasterace

#79112 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2014 - 15:38

Youtube Video

Η ομάδα είναι πράκτορες του Furby. Legit πράγματα.

#79113 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2014 - 15:43

Έχουν βγει τώρα πάντως κάτι μίνι φέρμπι, είναι πάρα πολύ γλυκούλια και διαδρούν με τα μεγάλα φέρμπι και μιλάνε μεταξύ τους και είχα δει ένα βιντεάκι που κάτι έλεγε το μικρό φέρμπι στο μεγάλο και αυτό νευρίασε και έκλεισε XD

xbJ3b2w.jpeg

#79114 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2014 - 15:47

Πέρα από τα μικρά. Το  μεγαλύτερο δυνατό μέγεθος σε Furby ποιο είναι; Βγαίνουν σε Human sized πχ?

Βtw στην αυτοβιογραφία μου θα έχω ξεχωριστό κεφάλαιο με τίτλο "Furby και γάτες". Must read.

#79115 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 876 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2014 - 15:49

Δουλεύει καλά η προπαγάνδα υπέρ των φέρμπι προσπαθούν να περάσουν τα λόγια του αγιοπατέρα σαν ξεπερασμένα και παλιομοδίτικα και μιλάνε για αυτά σαν να είναι ακίνδυνα αλλά τι να περιμένεις από φαν κινέζικων μικι μαους...

09pntFA.png?1

#79116 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2014 - 15:50

Δεν ξέρω τι λες pasxalea και τι φήμες διαδίδεις. Εμένα το αγαπημένο μου anime λέγεται Evangelion (το κατά Anno).

#79117 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2014 - 15:50

Ferbi > all

フカフカ

#79118 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 876 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2014 - 16:02

O διάβολος παίρνει πολλές μορφές ας προσέχει το ποίμνιο.

1391436377629.jpg

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pasxaleas: 07 Οκτώβριος 2014 - 16:08

09pntFA.png?1

#79119 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2014 - 16:08

In my second favorite anime the heroin is impaled with sharp objects for her brother's sins and in the third there are wings and halos. >:

Haibane_Renmei___Rakka_by_megakay.jpg

#79120 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 876 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2014 - 16:17

E τότε έχω κάτι που σίγουρα θα λατρέψεις  Kaini_Diathiki_T530_Metafrasi2.jpg Υπάρχει και prequel αλλά δεν είναι τόσο καλό απλά μην μπεις πουθενα και φας κανά σποιλερ γτ χαλάει το τέλος.

09pntFA.png?1

#79121 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2014 - 16:23

4118347-4479521038-10533.jpg

To sequel με εκφράζει περισσότερο.

#79122 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 876 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2014 - 16:27

Λίγο soft για τα γούστα μου αλλά ιτς οκ.

09pntFA.png?1

#79123 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2014 - 16:43

ως πιστος ορθοδοξος χριστιανος η παραπανω εικονα και μερικα απο τα παραπανω σχολια δεν με εκφραζουν και με προσβαλουν και εμενα και την πιστη μου....(ο χριστος να λεει οτι μας προσφερει τζαμπα ιντερνετ  και καλο φαι και πρεπει να ειμαι ευγνωμων για αυτο)

και για να σας προλαβω οχι δεν εχω δει ανιμε η κατι αλλο σχετικο με περιεχομενο προσβλητικα  θρησκευτικο γιατι πολυ απλα δεν θελω....

αλλα εγω δεν ειμαι mod οποτε σαν ανωτερο ατομο θα πρεπει να το προσπερασω μιας και δεν μπορω να κλειδωσω τοπικ η να κανω warning σε καποιο μελος...

Απαγορεύεται ρητά η αποστολή πορνογραφικού, τρομοκρατικού, απειλητικού περιεχομένου, υλικού που υπόκειται σε copyright , παράνομου λογισμικού, περιεχομένου που προωθεί θρησκευτικούς ή άλλους τρόπους προσηλυτισμού και γενικότερα περιεχόμενα που είναι ενάντια στα χρηστά ήθη.

Απαγορεύεται η αποστολή μηνυμάτων που περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο (ειδικότερα για ευαίσθητα προσωπικά ζητήματα όπως η θρησκεία, η σεξουαλικότητα( .......)

δεν το λεω για να την πω σε κανεναν αλλα μιας και πολλακις εχω δει να γινονται τα παραπανω(κλειδωματα και προειδοποιησεις σε μελη) και μιας η συζητηση με τον κamui και την gata δεν προσβαλε κανεναν ισα ισα που τους αβανταραμε οσους δεν ειναι σαν και ''εμας'' μετα ειδα καποια ποστ που ερχονται αντιθετα σε αυτα που πολλες φορες εχουμε ακουσει εδω και ερχονται μερικα και απο mod....

ολα αυτα με φιλικη διαθεση χωρις ιχνος κακιας η εξυπναδας...

αν εγω εχω καταλαβει κατι λαθος θα ηθελα πολυ το mod team να με διορθωσει και να μου εξηγησει και ολα καλα μετα...

#79124 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2014 - 16:49

Σε έθιξε τι ακριβώς; Το ότι ένα anime λέγεται evangelion? Το ότι ένα άλλο περιλαμβάνει την χι ψι πλοκή και συγκεκριμένα στοιχεία τα οποία έχουν αναφορές στον χριστιανισμό; Μήπως τα φέρμπι?

Προσβλητικό θα ήταν να πεις ότι όποιος έχει τα χι πιστεύω ή την χι αντίληψη είναι * βάλε προσβλητικό χαρακτηρισμό* έχει πρόβλημα ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Kανένα από τα παραπάνω δεν ειπώθηκε ούτε υπονοήθηκε στην προηγούμενη συζήτηση.

Από εκεί και πέρα ούτε και μένα μου αρέσει το να αναγάγετε πολλοί τις προσωπικές σας εμπειρίες σε γενική αλήθεια, και με προσβάλλει καθώς ακυρώνει τις δικές μου εξίσου αληθινές εμπειρίες αλλά είναι δικαίωμά σας το οποίο σέβομαι χωρίς ούτε να κλειδώνονται threads ούτε να  πέφτουν warning.

ΥΓ: H εικόνα είναι από anime με τίτλο "Saint Young Men" το οποίο είναι μία φανταστική ιστορία του τι θα γινόταν αν ο Χριστός και ο Βούδας έρχονταν στη γη. Χιουμοριστικά ανέφερα ότι ΕΜΕΝΑ προσωπικά σαν άνθρωπο με εκφράζει η ατάκα σε ένα έργο καθαρά φαντασίας "δεν μπορώ να αποχωριστώ τον πλανήτη γη λόγω του καλού φαγητού και του Internet". Ούτε υπονόησα ότι έτσι είναι, ούτε ότι πρέπει να εκφράζει τον οποιοδήποτε άλλο.

#79125 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2014 - 17:19

Αυτό που έχουμε εδώ είναι η κλασική σύγκρουση δικαιωμάτων ανάμεσα στην ελευθερία θρησκευτικής συνείδησης και στην ελευθερία έκφρασης και πρόσβασης στον πολιτισμό. Θεωρώ εγώ ότι όσο ο πυρήνας του δικαιώματος δεν θίγεται αυτές οι συγκρούσεις μπορούν να υπάρχουν σε πολιτισμένα πάντα πλαίσια. Τί εννοώ ακριβώς. Το να πει κάποιος οτι του αρέσει το τάδε ή το δείνα anime, το οποίο πιθανώς να θίγει τα θρησκευτικά πιστεύω κάποιου και να μιλήσει για αυτό δεν θίγει στον πυρήνα του το δικαιωμα της θρησκευτικής έκφρασης κάποιου. Αντίθετα το να τον προσβάλει για τα πιστεύω του και να του στερεί την ελευθερία της προαναφερθείσας έκφρασης αποτελεί παραβίαση του δικαιώματος του στον πυρήνα και είναι μη ανεκτό.

Vectapearl αν κάτι θεωρείς οποιαδήποτε στιγμή ότι ξεπερνάει τα όρια και σε καταπιέζει με οποιοδήποτε τρόπο ο δίαυλος επικοινωνίας με τους mods είναι πάντα ανοικτός. Είτε κάνεις report είτε ακόμα καλύτερα για μένα μας στέλνεις ένα pm έτσι ώστε να υπάρχει αμφίδρομη επικοινωνία. Δεν γίνεται και δεν θα έπρεπε όλα τα ζητήματα να λύνονται στην black hole όπου οι παρεξηγήσεις και οι παρερμηνείες είναι στην ημερήσια διάταξη. Εν προκειμένω επειδή και εγώ δεν αντιλήφθηκα τί συνέστησε την παραβίαση της θρησκευτικής σου ελευθερίας, αν θέλεις στείλε μου ένα pm να το συζητήσουμε και να βρούμε μία λύση.

xbJ3b2w.jpeg