Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94135 replies to this topic

#78901 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2014 - 01:09

Ζητείται torrent link για το Jojo 24 στις επόμενες 2-3 ώρες. Η ανάγκη είναι μεγάλη. :P

#78902 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2014 - 03:57

Σήμερα πρέπει να ήταν η μέρα που να ένιωσα πιο ηλίθιος σε όλη μου τη ζωή.
Μου βγάζει blue screen ο υπολογιστής και κάνει restart αλλά δε βλέπω στην οθόνη τίποτα. Τσεκάρω καλώδια και τέτοια αλλά δεν ήταν κάτι οπότε το έκανα κάποιες φορές ακόμα restart και ακόμα τίποτα. Τότε ήταν και η στιγμή που άρχισα να να νευριάζω και έριχνα κάτι κλωτσομπουνίδια με συνέπεια να φύγουν κάτι κομμάτια από τη μόστρα της κεντρικής μονάδας. Έκατσα είδα τηλεόραση και εκεί που αποφάσισα να παίξω λίγο ps3 παρατηρώ το hdmi του pc συνδεμένο. Ε μη τα πολυλογώ κάθε φορά που έκανα restart το desktop άνοιγε στην οθόνη της tv και όχι του υπολογιστή και οκ νιώθω λίγο μαλάκας atm.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#78903 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2014 - 12:42

Ωραίος ρε wellplayed <3

#78904 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2014 - 19:28

Δε ξέρω για εσάς πάντως εγώ έπεσα πάνω σε έναν ελεγκτή στο μετρό ο οποίος ερωτεύτηκε τόσο πολύ τα μαλλιά μου που μου είπε ότι δε χρειάζονταν να του δείξω το εισιτήριό μου για να με αφήσει.

Το κάλλος μου αποτέλεσε εγγύηση νομιμότητας!

Μιας και μοιράζουμε τέτοιες εμπειρίες, πριν από κάποιες μέρες, ανεβαίνω τις σκάλες του μετρό, βλέπω μπροστά μου 4 ελεγκτές, οι 2 με κοιτάνε και μετά αλλάζουν το βλέμμα, και οι άλλοι δύο δεν με πρόσεξαν καν. Και είχα και κάρτα πάνω μου! Δηλαδή, νταξ! Ή πρέπει να γίνω κανάς κατάσκοπος, ή να πάω μέχρι τη Μόρντορ να ρίξω το δαχτυλίδι στο Mt. Doom. I was like "where the hell is my invisibility cloak?!"

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#78905 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2014 - 19:34

UWdfy2d.jpg

Στιγμιότυπο από τις ξέγνοιαστες μέρες του Night Wizard Seal στο Shire.

#78906 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2014 - 20:55

Φωκάκιε όταν περπατάς μικρά πουλιά σου πλέκουν τα μαλλιά πλεξούδες, φαίνεσαι ότι είσαι lawful good από μίλια. Άντ' από 'κει που θες να γίνεις και κατάσκοπος, ουστ, πήγαινε να πλατσουρίσεις σε καμιά λιμνούλα.

May-08-2012-16-22-04-1234968722373.jpg

Δημοσιευμένη  εικόνα

#78907 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2014 - 22:27

Εγώ θυμάμαι πως πριν βγάλω κάρτα, πάντα ξεχνούσα να βγάλω τα χτυπημένα εισιτήρια απ'την τσάντα μου, και είχα καταλήξει με καμια 15αριά. Συνάντησα λοιπόν μια μέρα έναν ελεγκτή στο μετρό, και του έδωσα και τα 15, μιας και δεν μπορώ να βγάλω εύκολα άκρη, όμως τελικά μετά το 7ο βαρέθηκε, και με άφησε να περάσω χωρίς να κοιτάξει τα άλλα. :(

#78908 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2014 - 13:35

Ρε γαμωτο, εχω μικροπροβληματακι με το forum (Μονο εδω γινεται). Παρολο που εχω adblock και adblock plus, ενα στα πεντε topics που θ ανοιξω θα μου κανει redirect μετα απο λιγο σε σελιδα κακοβουλη. Απο που τρωω το fishing παναθεμαμε?

Υ.Γ. Μ εκανε να κατεβασω antivirus για scan και δεν βρηκε τιποτα :/

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από didimakia: 14 Σεπτέμβριος 2014 - 13:36

2bbd14fc.jpg

#78909 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2014 - 13:39

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο αλλά θα του ρίξω μία ματιά. Τελευταία φορά που είχα ακούσει κάτι παρόμοιο κάποιος ιός έκανε την δουλειά αλλά εφόσον λες ότι το antivirus δεν βρήκε κάτι....

#78910 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2014 - 14:15

Ρε γαμωτο, εχω μικροπροβληματακι με το forum (Μονο εδω γινεται). Παρολο που εχω adblock και adblock plus, ενα στα πεντε topics που θ ανοιξω θα μου κανει redirect μετα απο λιγο σε σελιδα κακοβουλη. Απο που τρωω το fishing παναθεμαμε?

Έχω adblock plus και ghostify αλλά δεν βρίσκουν τίποτα για να μπλοκάρουν εδώ. Μάλλον από αλλού την έχεις αρπάξει...

Τα antivirus δεν βρίσκουν τέτοια πράγματα. Βάλε Spybot και Anti-Malware.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#78911 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2014 - 14:29

Λογικά έχεις κάποιο malware στον υπολογιστή σου.

Κατέβασε κάποιο anti-malware πρόγραμμα. Λογικά θα το βρει και θα το αφαιρέσει.

Problem solved :P

#78912 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2014 - 17:45

Just Use Linux and you will live in peace!!! :P

Anyway σας έχω ένα ανακοινοθέν:

Μπήκε ο Σεπτέμβρης και έβαλα μπερέ πάρτε το χαμπάρι είμαι από-λελε.

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΣ

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΕΠΑΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΣ

Youtube Video

330 ΛΕΛΕ

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΆΡΙ ΜΆΓΚΕΣ

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 14 Σεπτέμβριος 2014 - 17:47

#78913 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.823 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2014 - 17:48

Ma sega saturn finally it's aliveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee and backup enableddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd, nerdgasmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!

~πέρασαν μόνο 15 χρόνια για να μπορέσω να παίξω burning rangers και radiant silvergun σε κανονικό hardware, ahhhh where are my years of youth!~

rsrGbGx.gif

#78914 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 726 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2014 - 18:17

Ma sega saturn finally it's aliveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee and backup enableddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd, nerdgasmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!

~πέρασαν μόνο 15 χρόνια για να μπορέσω να παίξω burning rangers και radiant silvergun σε κανονικό hardware, ahhhh where are my years of youth!~

burning rangers...το theme song το άκουγα απλά συνέχεια στο Phantasy Star Online στο Dreamcast. Είχε μια αποστολή που και καλά γύριζες ταινία και μπορούσες να βάλεις αυτό να ακούγεται στο υπόβαθρο. Α ρε Takenobu...

Virtual On δεν έχει; Μόνο αυτό και το Nights into Dreams είχα παίξει πριν αποφασίσει ο ξάδελφος μου τότε να το ρίξει κάτω και να το σπάσει. Αγνωστο το που κατέληξε.

#78915 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2014 - 19:09

Youtube Video

Burning Rangers go~

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hellraider: 14 Σεπτέμβριος 2014 - 19:09