Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2014 - 01:09
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2014 - 03:57
Σήμερα πρέπει να ήταν η μέρα που να ένιωσα πιο ηλίθιος σε όλη μου τη ζωή.
Μου βγάζει blue screen ο υπολογιστής και κάνει restart αλλά δε βλέπω στην οθόνη τίποτα. Τσεκάρω καλώδια και τέτοια αλλά δεν ήταν κάτι οπότε το έκανα κάποιες φορές ακόμα restart και ακόμα τίποτα. Τότε ήταν και η στιγμή που άρχισα να να νευριάζω και έριχνα κάτι κλωτσομπουνίδια με συνέπεια να φύγουν κάτι κομμάτια από τη μόστρα της κεντρικής μονάδας. Έκατσα είδα τηλεόραση και εκεί που αποφάσισα να παίξω λίγο ps3 παρατηρώ το hdmi του pc συνδεμένο. Ε μη τα πολυλογώ κάθε φορά που έκανα restart το desktop άνοιγε στην οθόνη της tv και όχι του υπολογιστή και οκ νιώθω λίγο μαλάκας atm.

*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2014 - 12:42
Ωραίος ρε wellplayed <3
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2014 - 19:28
Δε ξέρω για εσάς πάντως εγώ έπεσα πάνω σε έναν ελεγκτή στο μετρό ο οποίος ερωτεύτηκε τόσο πολύ τα μαλλιά μου που μου είπε ότι δε χρειάζονταν να του δείξω το εισιτήριό μου για να με αφήσει.
Το κάλλος μου αποτέλεσε εγγύηση νομιμότητας!
Μιας και μοιράζουμε τέτοιες εμπειρίες, πριν από κάποιες μέρες, ανεβαίνω τις σκάλες του μετρό, βλέπω μπροστά μου 4 ελεγκτές, οι 2 με κοιτάνε και μετά αλλάζουν το βλέμμα, και οι άλλοι δύο δεν με πρόσεξαν καν. Και είχα και κάρτα πάνω μου! Δηλαδή, νταξ! Ή πρέπει να γίνω κανάς κατάσκοπος, ή να πάω μέχρι τη Μόρντορ να ρίξω το δαχτυλίδι στο Mt. Doom. I was like "where the hell is my invisibility cloak?!"
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2014 - 19:34

Στιγμιότυπο από τις ξέγνοιαστες μέρες του Night Wizard Seal στο Shire.
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2014 - 20:55
Φωκάκιε όταν περπατάς μικρά πουλιά σου πλέκουν τα μαλλιά πλεξούδες, φαίνεσαι ότι είσαι lawful good από μίλια. Άντ' από 'κει που θες να γίνεις και κατάσκοπος, ουστ, πήγαινε να πλατσουρίσεις σε καμιά λιμνούλα.

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2014 - 22:27
Εγώ θυμάμαι πως πριν βγάλω κάρτα, πάντα ξεχνούσα να βγάλω τα χτυπημένα εισιτήρια απ'την τσάντα μου, και είχα καταλήξει με καμια 15αριά. Συνάντησα λοιπόν μια μέρα έναν ελεγκτή στο μετρό, και του έδωσα και τα 15, μιας και δεν μπορώ να βγάλω εύκολα άκρη, όμως τελικά μετά το 7ο βαρέθηκε, και με άφησε να περάσω χωρίς να κοιτάξει τα άλλα. ![]()
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2014 - 13:35
Ρε γαμωτο, εχω μικροπροβληματακι με το forum (Μονο εδω γινεται). Παρολο που εχω adblock και adblock plus, ενα στα πεντε topics που θ ανοιξω θα μου κανει redirect μετα απο λιγο σε σελιδα κακοβουλη. Απο που τρωω το fishing παναθεμαμε?
Υ.Γ. Μ εκανε να κατεβασω antivirus για scan και δεν βρηκε τιποτα :/
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από didimakia: 14 Σεπτέμβριος 2014 - 13:36
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2014 - 13:39
Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο αλλά θα του ρίξω μία ματιά. Τελευταία φορά που είχα ακούσει κάτι παρόμοιο κάποιος ιός έκανε την δουλειά αλλά εφόσον λες ότι το antivirus δεν βρήκε κάτι....
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2014 - 14:15
Ρε γαμωτο, εχω μικροπροβληματακι με το forum (Μονο εδω γινεται). Παρολο που εχω adblock και adblock plus, ενα στα πεντε topics που θ ανοιξω θα μου κανει redirect μετα απο λιγο σε σελιδα κακοβουλη. Απο που τρωω το fishing παναθεμαμε?
Έχω adblock plus και ghostify αλλά δεν βρίσκουν τίποτα για να μπλοκάρουν εδώ. Μάλλον από αλλού την έχεις αρπάξει...
Τα antivirus δεν βρίσκουν τέτοια πράγματα. Βάλε Spybot και Anti-Malware.
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2014 - 14:29
Λογικά έχεις κάποιο malware στον υπολογιστή σου.
Κατέβασε κάποιο anti-malware πρόγραμμα. Λογικά θα το βρει και θα το αφαιρέσει.
Problem solved ![]()
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2014 - 17:45
Just Use Linux and you will live in peace!!! ![]()
Anyway σας έχω ένα ανακοινοθέν:
Μπήκε ο Σεπτέμβρης και έβαλα μπερέ πάρτε το χαμπάρι είμαι από-λελε.
ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΣ
ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΕΠΑΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΣ
330 ΛΕΛΕ
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΆΡΙ ΜΆΓΚΕΣ
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 14 Σεπτέμβριος 2014 - 17:47
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2014 - 17:48
Ma sega saturn finally it's aliveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee and backup enableddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd, nerdgasmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!
~πέρασαν μόνο 15 χρόνια για να μπορέσω να παίξω burning rangers και radiant silvergun σε κανονικό hardware, ahhhh where are my years of youth!~
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2014 - 18:17
Ma sega saturn finally it's aliveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee and backup enableddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd, nerdgasmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!
~πέρασαν μόνο 15 χρόνια για να μπορέσω να παίξω burning rangers και radiant silvergun σε κανονικό hardware, ahhhh where are my years of youth!~
burning rangers...το theme song το άκουγα απλά συνέχεια στο Phantasy Star Online στο Dreamcast. Είχε μια αποστολή που και καλά γύριζες ταινία και μπορούσες να βάλεις αυτό να ακούγεται στο υπόβαθρο. Α ρε Takenobu...
Virtual On δεν έχει; Μόνο αυτό και το Nights into Dreams είχα παίξει πριν αποφασίσει ο ξάδελφος μου τότε να το ρίξει κάτω και να το σπάσει. Αγνωστο το που κατέληξε.
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2014 - 19:09
Burning Rangers go~
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hellraider: 14 Σεπτέμβριος 2014 - 19:09