Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94135 replies to this topic

#78796 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2014 - 15:30

Lol'd, epic unintentional troll.
Anw, μιας και δίνει link για το depression quest, μπορεί να μου πει κάποιο καλό παιδί που να το έχει τσεκάρει, πόσο true μένει στο context του;

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#78797 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2014 - 16:14

Μαζεύω κουράγιο  και απαντάω σε αυτό το ποστ με τον πιο απλό τρόπο που μπορώ. Ποιός είσαι εσύ, που ξέρεις τι θέλει και τι δεν θέλει να κάνει ο άλλος. Δεν μιλάω για τον φίλο σου, μιλάω για τους παχύσαρκους ανθρώπους γενικά. Το οτι εσύ συμπεραίνεις πως τα δικά του "προβλήματα" θα σε ενοχλούσαν αν τα είχες, δεν σημαίνει πως ενοχλούν και τον άλλον. Κάποιος μπορεί να αγαπάει τον εαυτό του όπως είναι, και να μην τον ενδιαφέρει το αν λαχανιάζει, το αν θέλει ασανσέρ, και η άνοιξη (αυτό πάντως σαν πρόβλημα αλήθεια δεν το κατάλαβα), γιατί guess what: έχει διαφορετικές αξίες για την ζωή του από εσένα, και διαφορετικό τρόπο να την ζει. 

Στο ότι δεν μπορείς να αποδέχεσαι το σώμα σου αν είναι παχύσαρκο, πραγματικά δεν ξέρω καν τι να πω. Θα αρκεστώ μόνο στο ότι επειδή εσύ τερατοποιείς κάποια πράγματα, δεν σημαίνει πως είναι όντως έτσι. Ξεχώρισε πως το αν το σώμα σου, σου δημιουργεί δυσκολίες, είναι ξεχωριστό από το αν το αγαπάς. 

Lord Leon, πραγματικά δεν καταλαβαίνω που είδες τα "χίλιες φορές αδύνατος" ή "χίλιες φορές υπέρβαρος".

Επίσης lol, εγώ ήμουν κατευθυντήρια για όλον τον πλυθησμό που είπα πως ο καθένας λειτουργεί διαφορετικά;  Maybe you need to re-read the conv, one more time.

Παιδια, αμα σας πειραζει τοσο πολυ να λεμε κατι σηκωνω τα χερια ψηλα.Οπως εγω τα "τεαρατοποιω" οπως λες ετσι και εσυ θεοποιεις καποιον που ειναι παχυσαρκος γιατι εχει και καλα "διαφορετικες αξιες ζωης".
My answer?Guess what σε κανεναν δεν αρεσει να μην μπορει να βγει εξω απο την ανοιξη και μετα επειδη πρεπει να σταματαει για αναπνοες καθε 10 λεπτα.
Αν καποιος απο εσας ειναι παχυσαρκος και τον πειραζουν τοσο πολυ αυτα που λεω, ignore me ειλικρινα συγγνωμη.Αλλα επειδη βλεπω οτι πειραζει πολυ να πω και εγω την γαμημενη την γνωμη μου, παρακαλω συνεχιστε μονοι σας.
Btw το να μην "αγαπας" τον εαυτο σου ειναι βλακεια.Δεν ειπα να μην τον αγαπαει, αλλα να κανει κατι καλυτερο για αυτον.Γιατι αμα πεθανει προωρα απο καρδια, αρτιριοσκληρηνση κλπ να δω τι θα μου πεις.Γιατι προφανως δεν εχει πεθανει καποιος δικος σου απο προβληματα υγειας λογο κτων παραπανω και για αυτο μιλας με τοση επιπολαιοτητα.Το οτι εισαι παχυσαρκος εχει συνεπειες.Στην γαμημενη ζωη μας ομως οχι εμφανισιακα, ξεκολλατε.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 03 Σεπτέμβριος 2014 - 16:14

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#78798 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2014 - 16:32

Δεν θεοποίησα κανέναν, lol. Ίσα ίσα προσπαθώ να πω πως ο καθένας λειτουργεί διαφορετικά, έχει ένα σώμα που αντιδρά διαφορετικά και ένα μυαλό που επίσης σκέφτεται διαφορετικά.

My answer?Guess what σε κανεναν δεν αρεσει να μην μπορει να βγει εξω απο την ανοιξη και μετα επειδη πρεπει να σταματαει για αναπνοες καθε 10 λεπτα.

Says who? Που ξέρεις τι αρέσει στον καθένα; Που ξέρεις τι πειράζει τον καθένα; Που ξέρεις τι θεωρεί σημαντικότερο ο καθένας; Η απάντηση "είναι προφανές" δεν είναι δεκτή στα παραπάνω ερωτήματα. 

Αν καποιος απο εσας ειναι παχυσαρκος και τον πειραζουν τοσο πολυ αυτα που λεω, ignore me ειλικρινα συγγνωμη.Αλλα επειδη βλεπω οτι πειραζει πολυ να πω και εγω την γαμημενη την γνωμη μου, παρακαλω συνεχιστε μονοι σας.

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, θες να λες ό,τι θες αλλά να μην δέχεσαι τις απαντήσεις των άλλων σε αυτό που είπες;

Btw το να μην "αγαπας" τον εαυτο σου ειναι βλακεια.Δεν ειπα να μην τον αγαπαει, αλλα να κανει κατι καλυτερο για αυτον.Γιατι αμα πεθανει προωρα απο καρδια, αρτιριοσκληρηνση κλπ να δω τι θα μου πεις.Γιατι προφανως δεν εχει πεθανει καποιος δικος σου απο προβληματα υγειας λογο κτων παραπανω και για αυτο μιλας με τοση επιπολαιοτητα.Το οτι εισαι παχυσαρκος εχει συνεπειες.Στην γαμημενη ζωη μας ομως οχι εμφανισιακα, ξεκολλατε.

Με όλη την αγάπη και τον σέβασμο, σταμάτα τα "προφανώς". 

Ακόμα και για τις συνέπειες που λες, το ότι εσύ δεν θες να τις ζήσεις, δεν σημαίνει πως δεν θέλουν όλοι. Και ναι, υπάρχουν και άνθρωποι που δεν τους ενδιαφέρει αν πεθάνουν πρόωρα, και τους ενδιαφέρει περισσότερο να ζήσουν μια ζωή που θέλουν, όσα χρόνια και αν διαρκέσει αυτή. Όπως υπάρχουν και άνθρωποι που πιστεύουν πως το να ζήσεις πολλά χρόνια είναι σημαντικότερο για αυτούς. Και όπως έχουμε ξαναπεί πέντε χιλιάδες φορές, οι παράγοντες στα χρόνια που ζει ο καθένας είναι πολλοί παραπάνω από το πόσα κιλά έχει.

#78799 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAtelier BOZ

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2014 - 16:36

man I love me some backseat diagnosing/concern trolling!

Αυτή η ιδέα ότι οι παχύσαρκοι άνθρωποι είναι όλοι άρρωστοι (ή πρόκειται ν' αρρωστήσουν λόγω του πάχους τους) είναι ανακριβής. Αλλά ακόμα κι αν δεν ήταν, δεν ξέρω τι σας κάνει να νομίζετε ότι έχετε δικαίωμα να τους κρίνετε συλλογικά γι' αυτό.

Anw, μιας και δίνει link για το depression quest, μπορεί να μου πει κάποιο καλό παιδί που να το έχει τσεκάρει, πόσο true μένει στο context του;

It's painfully accurate imo.

6dqFccT.gif

#78800 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2014 - 16:37

Δεν θεοποίησα κανέναν, lol. Ίσα ίσα προσπαθώ να πω πως ο καθένας λειτουργεί διαφορετικά, έχει ένα σώμα που αντιδρά διαφορετικά και ένα μυαλό που επίσης σκέφτεται διαφορετικά.

Says who? Που ξέρεις τι αρέσει στον καθένα; Που ξέρεις τι πειράζει τον καθένα; Που ξέρεις τι θεωρεί σημαντικότερο ο καθένας; Η απάντηση "είναι προφανές" δεν είναι δεκτή στα παραπάνω ερωτήματα. 

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, θες να λες ό,τι θες αλλά να μην δέχεσαι τις απαντήσεις των άλλων σε αυτό που είπες;

Με όλη την αγάπη και τον σέβασμο, σταμάτα τα "προφανώς". 

Ακόμα και για τις συνέπειες που λες, το ότι εσύ δεν θες να τις ζήσεις, δεν σημαίνει πως δεν θέλουν όλοι. Και ναι, υπάρχουν και άνθρωποι που δεν τους ενδιαφέρει αν πεθάνουν πρόωρα, και τους ενδιαφέρει περισσότερο να ζήσουν μια ζωή που θέλουν, όσα χρόνια και αν διαρκέσει αυτή. Όπως υπάρχουν και άνθρωποι που πιστεύουν πως το να ζήσεις πολλά χρόνια είναι σημαντικότερο για αυτούς. Και όπως έχουμε ξαναπεί πέντε χιλιάδες φορές, οι παράγοντες στα χρόνια που ζει ο καθένας είναι πολλοί παραπάνω από το πόσα κιλά έχει.

Ξερεις τι λεγανε?Live Wild and die young.Bullshit...Live wild anddie old.Και τα δυο μπορεις να τα κανεις με λιγη προσπαθεια.
Απαντησεις δεχομαι, αλλα αλλα δεν μαρεσει η συζητησεις να καταληγουν σε κοντρες.
Οκει, αμα παντως υπαρχει αντιριση μεχρι και στο οτι θα πεθανεις προωρα, καπνισε, παρε ναρκωτικα και κανε sky diving χωρις αλεξιπτωτο :P 
Οκει, πλακα κανω αλλα πιστευω οτι το οτι καποιος θα ηθελε να πεθανει νωρις προκειμενου να μην κανει μια μικρη προσπαθεια για να αδυαντησει, το ειπες απο βιασυνη ;) Πραγματικα δεν πιστευω οτι το εννοεις!
@

Tristessa "backseat diagnosing/concern trolling!:down:
EDIT: Δεν ειναι ολοι αρρωστει και θα πεθανουν ολοι προωρα.Αλλα οπως και το τσιγαρο, ετσι και το υπερβολικο παχος ανεβαζει κατα πολυ την πιθανοτητα να γινουν τα παραπανω.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 03 Σεπτέμβριος 2014 - 16:42

#78801 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2014 - 16:50

To γεγονος οτι καποιοι εδω μεσα αδυνατουν να δουν ή αποφευγουν με την δικαιολογια "Its my life, yolo", τα μειονεκτηματα και προβληματα που προκαλουν τα παραπανισια κιλα με ξεπερναει. Πραγματικα!

2bbd14fc.jpg

#78802 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2014 - 16:53

To γεγονος οτι καποιοι εδω μεσα αδυνατουν να δουν ή αποφευγουν με την δικαιολογια "Its my life, yolo", τα μειονεκτηματα και προβληματα που προκαλουν τα παραπανισια κιλα με ξεπερναει. Πραγματικα!

Αυτο ειναι το point μου και εμενα.Ευχαριστω ;)

#78803 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2014 - 16:53

Το ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν πρόβλημα υγείας από το βάρος τους δε σημαίνει ότι έχουν όλοι. They don't, actually. Το ότι κάποιος έχει έναν παράγοντα που μπορεί να συμβάλλει σε κάποια ασθένεια δε σημαίνει ότι έχει την ασθένεια. Το ότι βλέπεις κάποιον με πολλά παραπάνω κιλά και αμέσως υποθέτεις ότι έχει και κακή υγεία είναι αυτό ακριβώς: υπόθεση, όχι γεγονός. Πρέπει να ξέρεις ακριβώς για τι πράγμα μιλάς σε κάθε συγκεκριμένη περίπτωση όταν δίνεις συμβουλές υγείας. Δεν έχουν όλοι όσοι έχουν τα κιλά του φίλου σου την υγεία του φίλου σου.

Γιατι προφανως δεν εχει πεθανει καποιος δικος σου απο προβληματα υγειας λογο κτων παραπανω και για αυτο μιλας με τοση επιπολαιοτητα.

Και πάλι, πρόσεχε πολύ τι λες όταν κάνεις τέτοιες υποθέσεις. Δε μπορείς να το ξέρεις αυτό. Προσωπικά, έχω χάσει δικό μου άτομο από ασθένεια στην οποία συνέβαλλαν προσωπικές του επιλογές (αν και όχι από αυτό που συζητάμε) και όχι, αυτό δε μου δίνει το δικαίωμα να ρίχνω ψυχολογικό πόλεμο για τις συνήθειες του οποιουδήποτε.

15fkk04.jpg

#78804 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2014 - 16:57

Το ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν πρόβλημα υγείας από το βάρος τους δε σημαίνει ότι έχουν όλοι. They don't, actually. Το ότι κάποιος έχει έναν παράγοντα που μπορεί να συμβάλλει σε κάποια ασθένεια δε σημαίνει ότι έχει την ασθένεια. Το ότι βλέπεις κάποιον με πολλά παραπάνω κιλά και αμέσως υποθέτεις ότι έχει και κακή υγεία είναι αυτό ακριβώς: υπόθεση, όχι γεγονός. Πρέπει να ξέρεις ακριβώς για τι πράγμα μιλάς σε κάθε συγκεκριμένη περίπτωση όταν δίνεις συμβουλές υγείας. Δεν έχουν όλοι όσοι έχουν τα κιλά του φίλου σου την υγεία του φίλου σου.

Και πάλι, πρόσεχε πολύ τι λες όταν κάνεις τέτοιες υποθέσεις. Δε μπορείς να το ξέρεις αυτό. Προσωπικά, έχω χάσει δικό μου άτομο από ασθένεια στην οποία συνέβαλλαν προσωπικές του επιλογές (αν και όχι από αυτό που συζητάμε) και όχι, αυτό δε μου δίνει το δικαίωμα να ρίχνω ψυχολογικό πόλεμο για τις συνήθειες του οποιουδήποτε.

Ναι αλλα συμβαλλει η παχυσαρκεια στα προβληματα υγειας.Και οταν λες στα @@ μου που μπορει να παθεις κατι τετοιο λογο κακης διατροφης ειναι λαθος.
Anw, δεν λεω οτι οποιος κανει κακη διατροφη ειναι απαιτητα παχυσαρκος ;) 
Και λεω για 2η φορα οτι δεν εχουν ολοι οι παχυσαρκοι προβλημα!

#78805 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2014 - 17:03

Υπάρχει μια απόσταση στο "στα @@ μου" και στο "σε ντροπιάζω και σε στενοχωρώ επειδή έτσι μου κάπνισε, χωρίς να ξέρω τίποτα για σένα και τη ζωή σου".

Αφού λοιπόν συμφωνούμε ότι δεν συνδέονται αυτά τα πράγματα, γίνεται να λήξουμε αυτή την απίστευτα στενάχωρη συζήτηση?

Please, everyone.

15fkk04.jpg

#78806 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2014 - 17:15

τρεμω καθε φορα που αγγιζω gamepad....

#78807 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2014 - 17:21

Thanks Tristessa. Το τσέκαρα τελικά, και μου έριξε χτύπημα κάτω από την ζώνη όταν άρχισε να μιλάει για motivation issues D:

Επίσης θα ήταν πάρα πολύ ωραίο αν δεν συνεχίζατε αυτήν την καφροκουβέντα. Δεν είναι ότι απλά νιώθω να μου κοπανάνε το fat bullying στην μούρη με την δικαιολογία του "νοιάζομαι για την υγεία των συνανθρώπων μου", αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε σημείο που κοντεύω να ξεράσω με τις γενικεύσεις που διαβάζω. Αυτά τα λίγα, δεν έχω σκοπό να δώσω λογαριασμό του γιατί νιώθω έτσι και ούτε θέλω να το κάνω. Ευχαριστώ.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#78808 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2014 - 17:22

Θα ηθελα να μιλησω για τη δικη μου εμπειρια στο θεμα.

Μεχρι τα τελη του λυκειου ημουν υπερβαρος. Και δεν εννοω πεντε κιλα παραπανω. Βεβαια σ'αυτη την ηλικια συνηθως το προβλημα δεν εχει να κανει τοσο με την υγεια (η τουλαχιστον ετσι το αντιλαμβανεται ενας εφηβος, γιατι μπορει καλλιστα να παρουσιαζονται προβληματα υγειας απο τοσο νωρις) αλλα ειναι σε μεγαλο βαθμο κοινωνικο. Ο ρατσισμος και το bullying απο αλλα παιδια εδινε και επαιρνε, πολλες φορες κλεινεσαι στο καβουκι σου και καταβαραθρωνεται η ψυχολογια σου. Φυσικα υπαρχουν και φωτεινες εξαιρεσεις ατομων που δεν πτοουνται και ειναι χαρουμενοι με τους εαυτους τους και τις ζωες τους, και μπραβο τους, αλλα δεν ειναι ολοι ετσι.

Μετα απο αρκετη προσπαθεια και αφου χαθηκαν οριστικα σχεδον 20 κιλα απο πανω μου, νιωθω οτι θα προτιμουσα να εχω ατομα κοντα μου που να μου εδιναν 2-3 συμβουλες παραπανω για το σωμα, τη διατροφη, τη σωματικη ασκηση κλπ. Ναι, πολλες φορες μπορει να ακουστεις αγενης στον αλλο, αλλα πιστευω απολυτα οτι μπορεις να συμβουλευσεις (με οτι η κουτρα σου θεωρει αξιο συμβουλης) χωρις να τον θιξεις. Συνηθως αμα εχεις πραγματικο ενδιαφερον και αγαπη για το αλλο ατομο, αυτο φαινεται στον τροπο που θα του μιλησεις.

Αλλα και παλι, αυτη ειναι η δικη μου αποψη για την δικη μου περιπτωση και μονο. Και απο τη στιγμη που το θεμα ειναι πιο πολυ κοινωνικο, ειναι απολυτα υποκειμενικη και δε χωρανε τοσες νουθετησεις.

Σε περιπτωση που μπαινουν θεματα υγειας στη μεση ομως δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. Αν ο αλλος εχει πραγματικα θεματα με την υγεια του που τα προκαλει το παχος του (το υπερβολικο ποσοστο λιπους η αλλες καταστασεις τυπου ανορεξιας, βουλιμιας κλπ), τοτε οχι, δεν του χαιδευεις τ' αυτια. Φυσικα δεν τον προσβαλλεις ουτε τον κανεις να νιωθει ασχημα (ποσο μαλλον αν εχει και θεματα αυτοπεποιθησης), αλλα δεν του λες οτι δεν τρεχει τιποτα κι οτι αμα νιωθει καλα με τον εαυτο του να μην αλλαξει τιποτα και haters gonna hate κι εγω δε ξερω τι. Και παλι βεβαια προσεγγιζεις το θεμα με σεβασμο στον αλλο και στην προσωπικοτητα του. Αλλα αλλο αυτο κι αλλο να τον μπουκωνεις με ψευδαισθησεις οτι ειναι καθ' ολα υγιης και οτι δεν τρεχει καστανο στο ονομα μιας πολιτικης ορθοτητας. Και παλι μιλαμε για πιο ''ακραιες'' περιπτωσεις και οχι για 5-10 κιλα παραπανω.

Η ειρωνια ειναι οτι ακομα και τα ατομα που ηταν bullies προς εμενα, αθελα τους συνεβαλαν στο να βελτιωσω καποια πραγματα πανω μου μεταγενεστερα. Κυριως ζητηματα αυτοπειθαρχιας και αυτοπεποιθησης. Θλιβερο αλλα και χρησιμο ταυτοχρονα να σε βοηθουν οι ασχημες εμπειριες να καλυτερευεις τον εαυτο σου.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Wild Monkey: 03 Σεπτέμβριος 2014 - 17:30

#78809 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2014 - 17:46

Επίσης θα ήταν πάρα πολύ ωραίο αν δεν συνεχίζατε αυτήν την καφροκουβέντα. Δεν είναι ότι απλά νιώθω να μου κοπανάνε το fat bullying στην μούρη με την δικαιολογία του "νοιάζομαι για την υγεία των συνανθρώπων μου", αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε σημείο που κοντεύω να ξεράσω με τις γενικεύσεις που διαβάζω. Αυτά τα λίγα, δεν έχω σκοπό να δώσω λογαριασμό του γιατί νιώθω έτσι και ούτε θέλω να το κάνω. Ευχαριστώ.

Μηπως να καλεσεις την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος? Με τοσο bullying ισως ειναι απαραιτητο!

2bbd14fc.jpg

#78810 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2014 - 17:48

Thanks Tristessa. Το τσέκαρα τελικά, και μου έριξε χτύπημα κάτω από την ζώνη όταν άρχισε να μιλάει για motivation issues D:

@man I love me some backseat diagnosing/concern trolling! Το ιδιο με εκνευρισε απιστευτα και εμενα αυτο που εκανα copy/paste.Δεν με νοιαζει η δικια σας υγεια.Πιστεψε με χεστηκα για την δικια σας.Για τον κολλητο μου και μονο μιλαω γιατι για αυτον νοιαζομαι πραγματικα.Οτι το παχος μπορει να φερει προβληματα ειναι γεγονος.ΜΠΟΡΕΙ οχι παντα.Σταματηστε να στρουθοκαμιλιζεται.
Για αυτο και καλα οτι εχω ψευτικο ενδιαφερων θα ηθελα να σταματησει καθως με προσβαλλει πραγματικα.
Υ.Γ.Αυτο ακριβως που ειπε ο φιλος πιο πανω.Οποιος σας χαιδευει τα αυτια δεν ειναι φιλος σας και δεν νοιαζεται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για εσας.Και εγω ειχα αρκετα κοιλα παραπανω και σε καποια φαση ετρωγα ΠΟΛΥ.Παλι καλα μου ειπανε καποια πραγματα και οχι μονο σταματησα αλλα εχασα και πολλα κιλα, αρχισα gym κλπ.Νιωθω περηφανος που εχω γνωστους που νοιαστηκαν.Αν μου λεγανε "φαε αγορι μου δεν πειραζει" θα ειχα παρει 50 κιλα παραπανω τοσο που ετρωγα.Και μιλαμε για 8 κιλα παραπανω απο το "κανονικο" για μενα.Οχι για τρομερα πραγματα.Σε καποιον που ειναι πολλα παραπανω ΠΡΕΠΕΙ να του το πεις.Αν θελει σε ακουει αν δεν θελει οχι.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 03 Σεπτέμβριος 2014 - 17:50