Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94135 replies to this topic

#78721 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 536 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 12:36

μετα απο 2 μηνες διακοπων στη χαλκιδικη και απωλεια βαρους 12 κιλων, απο 87.7 σε 75.7, για υψος 1.78, παλι πισω στο δροσερο και καθαρο αστικο κλιμα και στις συνηθειες της ελληνικης ραστωνης. Αντε να τα ξαναπαρω.
Οι συζητηση για γυρους με αηδιασε. Καιρος να μολυνθει ξανα το αιμα μου.
Αντιο κολυμπι και περπατημα...

κανονικα εισαι και 2-3 κιλα απο το κανονικο που επρεπε να εισαι.

για 1.78 πρεπει να εισαι απο 78-80....μαξ 82...!!!!

#78722 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 12:39

Κανονικό; Πρέπει; What. Ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει το σώμα του. Κανονικά είναι και τα πολύ αδύνατα, και τα πολύ παχιά σώματα, και όλα τα ενδιάμεσα. 

#78723 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 12:54

Νομιζω μιλαει για λογους υγειας. Υπαρχουν οντως καποια ιδανικα κιλα για καθε υψος.

In other (sad) news, εφυγε απ την ζωη σημερα το πρωι ο Αντωνης Βαρδης! :/

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από didimakia: 02 Σεπτέμβριος 2014 - 12:58

2bbd14fc.jpg

#78724 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:
  • Locationκοντα στη μαμακα

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 13:11

Εδώ και τέσσερις μέρες έχω πάθει πόρωση με το αριστερό μπούτι του βαφτηστηριού της μάνας μου και βαράω ξυλιές όποτε μου δοθεί η ευκαιρία....Ένας σαδιστικός πόθος αναδύθηκε ξαφνικά στην επιφάνεια και όποτε κάθομαι στον καναπέ μαζί με το βαφτηστήρι (3 γυμνασιου) δεν χάνω ευκαιρία και δίνω Μπουτόξυλο προς απόλαυση.

Είναι ρε παιδί μου ένα όμορφο πράμα όταν slapάρω το μπουτάκι του ποδιού του και ακούγεται εκείνος ο ικανοποιητικότατος ήχος που με κάνει να γελώ και να απολαμβάνω...όχι τίποτα άλλο, αλλά δε μπορεί να φέρει και ουσιαστική αντίδραση,καθώς γελάει και αυτός,όχι για το μπουτόξυλο (my invention),αλλά επειδή βλέπει να ξετυλίγεται μπροστά του η Χαζομάρα στο μεγαλείο της

και δωσ του βαράτε,δε σταματώ μετά

αχχχχχχ 

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#78725 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 13:34

το ξερω, απλα κρατω ενα περιθωριο γιατι προβλεπονται σιγουρα παρεκτροπες!

#78726 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 13:35

Εγώ.... Εγώ δε ξέρω πως να απαντήσω σε κάτι τέτοιο.

Anw, μπράβο Πετράν, οι γάτες είναι χνουδωτά σύννεφα αγάπης προσωποποιημένα, πολύ καλά έκανες

#78727 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 13:36

Νομιζω μιλαει για λογους υγειας. Υπαρχουν οντως καποια ιδανικα κιλα για καθε υψος.

To οποίο έχει καταρριφθεί επιστημονικά επανειλημμένως.

xbJ3b2w.jpeg

#78728 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 536 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 13:53

εγω προσωπικα ειμαι 1.82 και τωρα που μιλαμε ειμαι 89 κιλα-κοιλια....δεν ειναι το σωστο γιατι πολυ απλα ιδρωνω σαν το γαιδουρι-δεν μπορω να ανεβω 2 οροφους σκαλες χωρις να λαχανιασω και δεν μπορω να σκυψω σε ορθη γωνια απο την κοιλια.....αυτα μου δημιουργουν προβλημα στην καθημερινοτητα μου.....

μιλησα για σωστο δεικτη υψους-βαρους..δεικτη μαζας σωματος και τα σχετικα.....

δεν το ειπα για να προσβαλω ουτε οτι θεωρο τους παχυς μη κανονικους.......

απλα το εξτρα βαρος δημιουργει πολλα προβληματα υγειας και  καθημερινοτητας

αν καποιος το ευχαριστιεται μαγκια του και εγω μαζι του...αλλωστε και εγω δεν ειμαι κανας καλυτερος μιας και θελω ενα αρνι στην καθησια μου αυτον τον καιρο,,,,

εχωντας περασει απο το σταδιο σωστου υψους-βαρους,διατροφης και ασκησης, και τωρα να ειμαι σε λαθος βλεπω τις διαφορες και λεω την αποψη μου...

αμα ειναι καθε φορα που λεμε την γνωμη μας καποιος να λετε οτι τουκατεβει χωρις να ρωταει πως και γιατι το λεει ο αλλος,,,,να το κοψουμε εδω μεσα....

γενικα ειμαι ανθρωπος καλοπερασακιας και μου αρεσει πολυ το καλο φαγητο..απολαμβανοντας το με αποτελεσμα πολες φορες να ξεφευγω και τα κιλα μου να ειναι ασανσερ.....ουτε αυτο ειναι και πολυ καλο...αλλα τι να κανουμε απολαυσεις ειναι αυτες.... :canthelp:

ΥΓ:το ολο κειμενο γραφτηκε με φιλικο τον για να μην παρεξηγηθω οτι τα χωνο και ξεκινησοτμε τα flames εδω μεσα.....

#78729 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 13:59

Δεν υπάρχει λόγος για flame αρκεί να αποδεχτούμε ότι κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και αυτά που ισχύουν για την υγεία του ενός δεν ισχύουν για την υγεία του άλλου. Ενας από τους λόγους που ο δείκτης μάζας σώματος είναι πλέον παροχυμένος και αντιεπιστημονικός.Νομίζω ότι η ένσταση της keito ήταν όσον αφορά τα "πρέπει" για τα σώματα των άλλων. Έχεις (προφανώς) κάθε δικαίωμα να ορίσεις τί θεωρείς υγιές για το δικό σου σώμα αλλά αυτό δεν ισχύει απαραίτητα για τα σώματα των άλλων.

xbJ3b2w.jpeg

#78730 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 14:10

Κατ'αρχάς όπως είπε και η mono ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και λειτουργεί διαφορετικά.

Δεύτερον, το ότι κάποιος είναι παχύς δεν σημαίνει πως δεν έχει καλή αντοχή ή πως δεν έχει κάνει γυμναστική, ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεται για να "μην σε δυσκολεύει στην καθημερινότητα σου". Plus το ότι εσένα σε πειράζει να ιδρώνεις, ή να λαχανιάζεις δεν σημαίνει πως πειράζει και άλλους που μπορεί να το ζουν, και πως το κάνει απαραίτητα λάθος.

αμα ειναι καθε φορα που λεμε την γνωμη μας καποιος να λετε οτι τουκατεβει χωρις να ρωταει πως και γιατι το λεει ο αλλος,,,,να το κοψουμε εδω μεσα....

Ποστάρεις κάτι. Θα απαντήσω σε αυτό το κάτι, έχοντας τα στοιχεία που έχεις δώσει. Το αν εσύ δεν έδωσες κάποιες πληροφορίες, τότε νομίζω πως δεν φταίω εγώ. Οπότε απάντησα στο πρώτο ποστ, θεωρώντας το αυτοτελές, μιας και κατά την γνώμη μου, είναι πιο πρακτικό να μιλάμε χωρίς δικές μας αυθαίρετες εικασίες, πέντε χιλιάδες ερωτήσεις εκεί που δεν υπάρχει λόγος και φανταστικές υποθέσεις. Still, ακόμα και αφού διάβασα το δεύτερο post σου, έχω ακριβώς τις ίδιες ενστάσεις.

Flame δεν καταλαβαίνω γιατί να αρχίσει. Το ότι κάποιος μπορεί να μην συμφωνεί μαζί σου δεν είναι ούτε επίθεση, ούτε flaming. Ούτε προσβλήθηκα από το ποστ σου ή τον τόνο σου, οπότε δεν θα υπήρχε λόγος να γίνει κάτι τέτοιο. 

#78731 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 14:13

To οποίο έχει καταρριφθεί επιστημονικά επανειλημμένως.

Sauce?

#78732 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 536 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 14:14

μα αυτος ακριβως ειπα και εγω σε καποιο φαση στο ποστ μου..αν καποιος μπορει και ειναι καλα με το σωμα του-κιλα του μαγκια του και εγω μαζι του....

πρωσοπικα αν το παμε βαση τυπου αυτα 7-8 κιλα παραπανω σε εμνα με δυσκολευουν ...σε αλλον μπορει και οχι.....

παντως εχοντας περασει και απο αθλητησμο(μπασκετ σε ομαδα Γ εθνικης)με ξετιναζαν στο κλεισιμο της περιοδου στα εργομετρικα και παντα(μα παντα ομως)στην εναρξη μετα της καλοκαιρινες διακοπες που και με προσοχη γυρναγα 2-3 κιλα ποιο πανω με ελιωναν......

για παραδειγμα....εβλεπα το cardio στο κλεισιμο της περιοδου και μετα πριν την εναρξη της σεζον και ηταν η μερα με την νυχτα παλμοι στο θεο και τα σχετικα....

θα μου πεις αλλο ενας αθλητης και αλλο ο μεσος οργανισμος...δεκτο...αλλα το ενα δεν αναιρει απολυτα το αλλο....

μιλωντας με τον γιατρο της ομαδας τοτε αλλα και μετα απο χρονια με personal trainers γυμναστες και διατροφολογους γιατι ασχοληθηκα λιγο και με γυμναστηρια(ερχοντουσαν σιγα σιγα τα πρωτα αντα και με επιανε κριση...)ναι μεν η ολη εξισωση μαζας-υψος-βαρος ειναι παροχυμενη αλλα οχι και απολυτα λαθος.......

εν τελει αν ο αλλος νιωθει ομορφα για το σωμα του,οποιο και αν ειναι αυτο ποιος ειμαι εγω για να τον κρινω????

αν μπορεις να μου βρεις καποιο αρθρο mono που να λεει για την επιστημονικη εξηγηση και το λαθος που υπαρχει στην εξισωση θα ηθελα σε παρακαλω να μου το στειλεις να το διαβασω καθαρα εγκυκλοπαιδικα γιατι με ενδιαφερει.....

#78733 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 14:28

Έτσι όπως πάει θα ποστάρετε μέχρι αύριο εάν ρίξετε την σηζήτηση στο επίπεδο του "Αμα νιώθει ο καθένας καλά με το σωμα του."
Πετάγωνται απο 'δω και απο 'κει διάφορες απόψεις για το τι είναι σωστό η οχι, και ιδικότερα καποια "επιστημονικά αποδεδιγμένα" πορίσματα(lol) και χωρίς αξιόπιστες πυγές.

Καλό είναι οταν λεέι κανείς την γνώμη του να μπορείς να υποστηρίξει με λογικά επιχειρήματα, ειδικά οταν αναφέρετε σε "επιστημονικά αποδεδιγμένα" πράγματα μιας και για αυτά υπάρχουν αποδείξεις τις οποιές δύσκολα μπορεί να απαρνηθεί κανείς μιας και είναι "αποδεδιγμένα".

#78734 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 14:30

Now now, ζήτησες πηγή πάνω στο θέμα πριν ένα 10λεπτο περίπου. Αν σου πουν ότι δε μπορούν να βρουν κάτι, τότε μπορείς να κρίνεις τα λεγόμενα τους, αλλιώς δώσε χρόνο ώστε να βρεθεί αυτή η πηγή.

#78735 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 14:30

Έχουμε κρατήσει συζητήσεις για μέρες. Το να κρατήσουμε αυτή άλλη μια μέρα δεν είναι τίποτα :P