κανονικα εισαι και 2-3 κιλα απο το κανονικο που επρεπε να εισαι.
για 1.78 πρεπει να εισαι απο 78-80....μαξ 82...!!!!
εγω προσωπικα ειμαι 1.82 και τωρα που μιλαμε ειμαι 89 κιλα-κοιλια....δεν ειναι το σωστο γιατι πολυ απλα ιδρωνω σαν το γαιδουρι-δεν μπορω να ανεβω 2 οροφους σκαλες χωρις να λαχανιασω και δεν μπορω να σκυψω σε ορθη γωνια απο την κοιλια.....αυτα μου δημιουργουν προβλημα στην καθημερινοτητα μου.....
μιλησα για σωστο δεικτη υψους-βαρους..δεικτη μαζας σωματος και τα σχετικα.....
δεν το ειπα για να προσβαλω ουτε οτι θεωρο τους παχυς μη κανονικους.......
απλα το εξτρα βαρος δημιουργει πολλα προβληματα υγειας και καθημερινοτητας
αν καποιος το ευχαριστιεται μαγκια του και εγω μαζι του...αλλωστε και εγω δεν ειμαι κανας καλυτερος μιας και θελω ενα αρνι στην καθησια μου αυτον τον καιρο,,,,
εχωντας περασει απο το σταδιο σωστου υψους-βαρους,διατροφης και ασκησης, και τωρα να ειμαι σε λαθος βλεπω τις διαφορες και λεω την αποψη μου...
αμα ειναι καθε φορα που λεμε την γνωμη μας καποιος να λετε οτι τουκατεβει χωρις να ρωταει πως και γιατι το λεει ο αλλος,,,,να το κοψουμε εδω μεσα....
γενικα ειμαι ανθρωπος καλοπερασακιας και μου αρεσει πολυ το καλο φαγητο..απολαμβανοντας το με αποτελεσμα πολες φορες να ξεφευγω και τα κιλα μου να ειναι ασανσερ.....ουτε αυτο ειναι και πολυ καλο...αλλα τι να κανουμε απολαυσεις ειναι αυτες.... 
ΥΓ:το ολο κειμενο γραφτηκε με φιλικο τον για να μην παρεξηγηθω οτι τα χωνο και ξεκινησοτμε τα flames εδω μεσα.....