Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#7831 пустая комната

пустая комната

DELETED

• Members
  • 225 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2007 - 01:24

Δεν ειναι σπαστικο οταν ασχετοι ηλιθιοι σε κανουν add στο msn με την ελπιδα να βγαλουν γκομενα? :erk:

*random-person has signed in*
εγω: ποιος εισαι?
random: τι κανεις?
εγω: καλα, ποιος εισαι?
random: απο που εισαι?
εγω: απο τον γαλαξια της ανδρομεδας, ψαχνω να βρω καταλληλο πλανητη για το ειδος μου... Πρεπει να κανω και τριτη φορα την ιδια ερωτηση?
*random-person has signed out*

Συμφωνώ απολύτως με αυτό που λες και μου έχει τύχει απείρως πολλές φορές. Είναι ανυπόφορο. Γι'αυτό πλέον δεν θέλω κοινές συνομιλίες, ούτε έχω τα στοιχεία μου on public...

#7832 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2007 - 01:46

I can't sleep :(
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#7833 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2007 - 01:56

you want to see more naruto, or is it just me?

what's bothering you anyway?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#7834 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2007 - 02:15

Χρόνια πολλά κόζμε! :hahaha:

Αυτό εδώ είναι το πρώτο πόστ που κάνω απο το καινούργιο pc.

Το όνομα αυτού: Suzumiya (Haruhi).
...γιατί μου έχει βγάλει την πίστη! :oo:

Μου το φέρανε 22 του μηνός. Ξεκουβαλήθηκε ο Konata με τα sVista υπό μάλης, ξεκινάμε σετάρισμα, τρώμε ήττα: να μας βγάζει 2 καινούργιους δίσκους, έναν παλιό και έναν εξωτερικό δίσκο, άκυρους. Ο Konata να έχει αλοιθορήσει απ την κούραση, έμενα τα νεύρα μου να διώχνουνε και Sogoku και να μην υπάρχει άλλη επιλογή, από το να το φορτώσω την άλλη μέρα σε ταξί και να τους το πάω στο τεχνικό τμήμα, να το φορέσουνε σαρίκι στην κεφάλα τους. Έτσι και έπραξα, άϋπνη, με το χνώτο (από τσιγάρο+αφαγία) να προκαλεί λιποθυμία μέχρι και σε Αρκτουριανό Μεγαγάϊδαρο. Να κόβω νευρικά βόλτες πάνου-κάτου στο τεχνικό καπνίζοντας (φυσικά) σαν πατερας στο μαιευτήριο.

Μέχρι που ο τεχνικός ανέκραξε (όχι κάτι του στυλ "Αποκτήσατε γιό"), αλλά
-"Έχει bad sector"...
("ε, κόφ' του βεντούζες να του περάσει". ...μου ρθε να πω, αλλά δοκίμαζε ήδη με καινούργιο δίσκο).
μετά από λιγη ώρα, ο τεχνικός ανεκραξε ξανά
-"Κι αυτός bad sector! Πρέπει να το κοιτάξουμε...
("ω, ρίλι? Και γω νόμιζα ότι κάηκε η αντίσταση", μου ρθε να του πω...)
Το κοιτάει...

Μετά από...άλλη "λίγη" ώρα
-"Ήτανε sata". Μου είπε.
("parta" ! πήγα να του πω, αλλά με εμπόδισαν-όχι οι καλοί μου τρόποι-αλλά το ότι δεν θα έκανε ρίμα η ατάκα.
-"Αλλαξα απλά θέση στο καλώδιο και στο δίσκο και τώρα είναι ετοιμο να του σετάρεις windows."

Με τα πολλά πολλά, τον γυρνάω σπίτι, του σετάρω windows (XP. Γιατί τα άλλα..."άστα αλλα σVista", μια χαρά φορέθηκαν, πήγα επιτέλους να ρημαδοκοιμηθώ, ξύπνησα την άλλη μέρα να πα να ρημαδοδουλέψω για το ρημάδι το μεροκάματο, κάνω έτσι να τον ανοίξω και βλέπω..."disk boot failure. Insert system disk and press enter". Κοντολογις, μέχρι σάμαλι του έταξα, δε μπουτάριζε με τίποτα. Κι επειδή με το σάμαλι μάλλον δε θα γινόταν δουλειά, το πήρα απόφαση. Ανοιξα το κουτί και άλλαξα θέση στο δίσκο (μη με κοιτάς αλοίθορα, Διαμαντή, ό,τι ξέρεις, ξέρω!). Μετά του χωσα και 2 φορμάτ-σετάπ (έρε, θα ξαφανιστούνε τα tracks του δισκάκου με τόσα φορμάτ που το περιμένουνε). Γιατί? Γιατί αυτή τη στιγμή που ποστάρω, δεν το έχω κάνει ακόμα shut down, να το ανοίξω ξανά για να δω αν θα δουλέψει!! Μόλις το κλείσω, δεν έχω, απλούστατα ιδέα, για το αν θα πάρει μπρος αύριο....:fromabove:

Και το όνομα αυτού: Suzumiya!

...to be continued...
(έχει ο θεός...)

#7835 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2007 - 02:22

Αρκτουριανό Μεγαγάϊδαρο

...to be continued...
(έχει ο θεός...)

Τρώγεται το γαιδουράκι;

Έλα τι θές; τί έχω; δεν το'πιασα :P

Πάντως αυτό που μ'αρέσει είναι η ικανότητα που έχουν μερικά άτομα να περιγράφουν τα προβληματά τους με την τεχνολογία, π.χ. tomodachi.
Είναι 100000 φορές καλύτερο απο το να σου λέει η άλλη οτι δεν μπορεί να πάρει email και να μην έχει ανοίξει κάν το PC της :)
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#7836 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2007 - 02:42

Χαχα, εμενα δε ξερω σηνυθως το χειμωνα στα κρυα το πιανει το σκληρο με το λειτουργικο και μου βγαζει disk boot failure, insert system disk and press enter και φτιαχνει οταν κανω restart 5-6 φορες (οχι απ το κουμπι restart ομως, το αλλο που ανοιγει [δλδ παταω μια φορα για να αναψει->disk boot failure, παταω για να κλεισει, παταω γα να ξαναναψει και αν ειμαι τυχερος βρισκει το σκληρο, αλλιως παλι το ιδιο]):fromabove:

τι να πεις...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#7837 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2007 - 02:46

7-5 ο τελικός anime of the year για το 2007 με το Code Geass να προηγείται.

Τι θα γίνει άραγε; :|

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#7838 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2007 - 02:48

τι να πεις...

Τα κάλαντα.

HnH5aB0.jpg

#7839 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2007 - 02:48

Μπα, δε μου ανοιγουν:emptyonexg1:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#7840 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2007 - 02:49

Εμ αφού βλέπουν τη φάτσα σου απ'το ματάκι.

Όχι οτι ξέρω πως είσαι.

Για να περνάει η ώρα μωρέ.

HnH5aB0.jpg

#7841 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2007 - 02:54

Να παω με μασκα, δλδ? Slipknot style? xD
Να παω για υπνο μηπως? (καταραμενη γερμανικη γλωσσα με αναγκαζεις να παταω 2 φορες alt+shift) (σιγουρα πρεπει να παω για υπνο :D)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#7842 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2007 - 02:57

Ω ναι.

Joey's one rules.

It's Japanese. ;D

Εγώ τραβάω να τελειώσω το DtB.
Ja.

HnH5aB0.jpg

#7843 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2007 - 03:13

Μα δεν ειναι απο το φορουμ... Ενας ακυρος με εβαλε σε συζητηση με 20 αλλα ατομα (προχτες που κοιμομουν μεχρι το απογευμα) and thats how it happened...

Αυτό μου θυμίζει μια περίοδο που μια κοπελιά που γνώρισα σ' ένα forum (και με την οποία ανταλλάξαμε msn adresses) άρχισε την κακιά συνήθεια να προσθέτει εμένα κι άλλα άτομα από το forum σε συζύτηση με διάφορα άλλα άτομα άσχετα με το forum τελείως εκτός κόσμου (ο ένας απ' αυτούς νόμιζε ότι είναι βρυκόλακας κι ήταν δυστυχισμένος επειδή έψαχνε μια παλιά του αγάπη πριν 200 χρόνια). Όσες φορές και να έβγαινα από την συνομιλία αυτή με ξανάβαζε μέσα. Της λέω με ευγενικό τρόπο να μην βάζει σε συνομιλία με τους βλαμένους αυτούς αλλά αυτή τον χαβά της. Οπότε μια ωραία μέρα την κάνω block (το πρώτο που κάνω στην ζωή μου) και φυσικά μετά έπρηζε έναν φίλο μου να με πείσει να την ξανακάνω add (τον οποίο φίλο μου νόμιζε ότι είναι ομοφιλόφυλος επειδή έτσι της είπε μια μέρα για πλάκα).

Ε, ρε τι κάνει ο άνθρωπος όταν δεν έχει σοβαρές ασχολίες...

#7844 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2007 - 03:15

ΜΠΟΥ
"Mind like water is a visual metaphor for a state of
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."
Δημοσιευμένη  εικόνα

#7845 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2007 - 03:22

Οπότε μια ωραία μέρα την κάνω block (το πρώτο που κάνω στην ζωή μου)

Naah, blocking is easy! :D
Μου θυμιζει την γεματη ignore list μου στο WoW... :bleh:
Δημοσιευμένη  εικόνα