Χαχαχα το μοντελο του κινητου μου το ανεφερα γιατι το update γινεται ανα μοντελο και ανα χωρα. Ισως καποιος να μην γνωριζε οτι ηρθε το Update για το 1020 και ετσι το ανεφερα.
Eε νταξ μπορει να ποζεριασα και λιγο ![]()
Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2014 - 00:58
Χαχαχα το μοντελο του κινητου μου το ανεφερα γιατι το update γινεται ανα μοντελο και ανα χωρα. Ισως καποιος να μην γνωριζε οτι ηρθε το Update για το 1020 και ετσι το ανεφερα.
Eε νταξ μπορει να ποζεριασα και λιγο ![]()
Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2014 - 01:22
Παρεπιπτοντως επειδη με το lumia αρχισα να ασχολουμαι και με την φωτογραφια λιγο, οποιος θελει μπορει να με κανει follow στο instagram να δει τις δικες μου. efthymisalab it is
Επισης ο Robin Williams βρεθηκε νεκρος ![]()
Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2014 - 01:56
Και λένε πως ήταν μάλλον αυτοκτονία επειδή είχε κατάθλιψη από καιρό.Ο Robin Williams!Δεν ξέρω τι να πω.Rip ![]()
Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2014 - 02:03
Tα χειροτερα νεα της ημερας.Ακομη να το παρω χαμπαρι.
Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2014 - 02:56
Και λένε πως ήταν μάλλον αυτοκτονία επειδή είχε κατάθλιψη από καιρό.Ο Robin Williams!Δεν ξέρω τι να πω.Rip
Νομίζω ότι ήταν προ πολλού γνωστό ότι είχε κατάθλιψη, ανέκαθεν φαινόταν και στο πρόσωπο του, με κάποιο τρόπο. Παλιαότερα είχε πρόβλημα και με την κοκαΪνη, έπειτα με τον αλκοολισμό. Τι περίεργο να καταλήξει έτσι!
Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2014 - 14:57
http://armorgames.com/play/6086/loved
Φανταστικό flash game, αφιερώστε πέντε λεπτά από το χρόνο σας για να το παίξετε, δε χρειάζεται παραπάνω και αν θέλετε πείτε μου τι καταλάβατε από αυτό.
Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2014 - 15:44
θέλει να μας πει οτι πρέπει να είσαι ανεκτικός και υπομονετικος αλλίως θα έχεις πρόβλημα με lcd
Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2014 - 17:22
Help!
Μερικές φορές στο laptop μου εμφανίζεται μία κατακόρυφη γραμμή (λογικά αδυνατεί να δείξει τα pixel της σειράς αυτής), όμως, όταν κουνάω λίγο την οθόνη, η γραμμή αυτή φεύγει
Θα μου δημιουργήσει πρόβλημα η οθόνη ή είναι πρόβλημα της εξόδου εικόνας (/κάρτας γραφικών/whatever);
Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2014 - 18:06
Εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι μιλαει για μια σχεση. Το αλλο προσωπο της σχεσης σε παρακινει, σε πληγωνει κλπ αλλα στο τελος σε αγαπαει και σου ζηταει να μην φυγεις. Ισως το τελικο πορισμα ειναι οτι ειμαστε υποκριτες? ![]()
Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2014 - 18:14
Περισσότερο σαδισμό θυμίζει παρά υποκρισία. ![]()
Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2014 - 18:19
Το τελικό πόρισμα είναι οτι υπήρχαν σκατένια 'φιλοσοφικά' flash games απο το 2010.
Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2014 - 20:05
Περισσότερο σαδισμό θυμίζει παρά υποκρισία.
Κάτι τέτοιο κατάλαβα, ότι και καλά βρίσκεσαι σε κάποιου είδους abusive relationship όπου άμα είσαι καλός και obedient και σου μιλάει καλά ο άλλος και το παιχνίδι είναι αρκετά εύκολο επειδή βλέπεις μπροστά σου, αλλά όσο δεν υπακούς σε βρίζει, σε κράζει για τα λάθη σου κλπ αλλά όταν αποφασίσεις να φύγεις αμέσως σου λέει ότι σε αγαπάει υπονοώντας ότι το κάνει για το καλό σου.
Επίσης, είσαι κακούλης Saito
Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2014 - 20:33
Οκ, το ξέρω πως δεν είμαι καλή με τα παιχνίδια, αλλά δεν μου πήρε 5 λεπτά να το παίξω ;-; More like 35 λεπτά. Κόλλαγα στα χειρότερα σημεία πριν αγγίξω τα αγάλματα. Κατα τ'άλλα το υπάκουσα όπου μου είπε, αλλά στο don't fail έχανα συνέχεια και άρχισε να με βρίζει, οπότε εκνευρίστηκα. Θα ξαναπαίξω άλλη μια φορά χωρίς να υπακούω στο τι μου λέει.
DemonicMC στην κοπέλα σου το έστειλες να το παίξει;