Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94135 replies to this topic

#78436 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 12 August 2014 - 00:58

Χαχαχα το μοντελο του κινητου μου το ανεφερα γιατι το update γινεται ανα μοντελο και ανα χωρα. Ισως καποιος να μην γνωριζε οτι ηρθε το Update για το 1020 και ετσι το ανεφερα.

Eε νταξ μπορει να ποζεριασα και λιγο  :sweat:

2bbd14fc.jpg

#78437 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 12 August 2014 - 01:08

Εγινε επιτελους το 8.1 update στο windows phone μου (lumia 1020) και η Cortana απλα δινει ρεστα. Εξαιρετικη δουλεια!

Still waiting for SHODAN on Android. Make it happen, Google.

Posted Image
Posted Image

#78438 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 12 August 2014 - 01:22

Παρεπιπτοντως επειδη με το lumia αρχισα να ασχολουμαι και με την φωτογραφια λιγο, οποιος θελει μπορει να με κανει follow στο instagram να δει τις δικες μου. efthymisalab it is

Επισης ο Robin Williams βρεθηκε νεκρος :|

2bbd14fc.jpg

#78439 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 12 August 2014 - 01:56

Και λένε πως ήταν μάλλον αυτοκτονία επειδή είχε κατάθλιψη από καιρό.Ο Robin Williams!Δεν ξέρω τι να πω.Rip :(

sc5bab.jpg

#78440 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 12 August 2014 - 02:03

Tα χειροτερα νεα της ημερας.Ακομη να το παρω χαμπαρι.

header.jpg?t=1485907896

#78441 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 12 August 2014 - 02:56

Και λένε πως ήταν μάλλον αυτοκτονία επειδή είχε κατάθλιψη από καιρό.Ο Robin Williams!Δεν ξέρω τι να πω.Rip :(

Νομίζω ότι ήταν προ πολλού γνωστό ότι είχε κατάθλιψη, ανέκαθεν φαινόταν και στο πρόσωπο του, με κάποιο τρόπο. Παλιαότερα είχε πρόβλημα και με την κοκαΪνη, έπειτα με τον αλκοολισμό. Τι περίεργο να καταλήξει έτσι!

O6rrvsU.jpg

#78442 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 12 August 2014 - 14:57

http://armorgames.com/play/6086/loved

Φανταστικό flash game, αφιερώστε πέντε λεπτά από το χρόνο σας για να το παίξετε, δε χρειάζεται παραπάνω και αν θέλετε πείτε μου τι καταλάβατε από αυτό.

#78443 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 12 August 2014 - 15:44

θέλει να μας πει οτι πρέπει να είσαι ανεκτικός και υπομονετικος αλλίως θα έχεις πρόβλημα με lcd

#78444 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 posts

Posted 12 August 2014 - 16:26

Το τερμάτισα και δεν κατάλαβα τίποτα. Έχω την εντύπωση ότι οποτε έκανες κάτι που δεν έπρεπε και σε έβριζε ο κόσμος γινόταν ποιο disturbing. Oh well it was good :D

Posted Image

#78445 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 12 August 2014 - 17:22

Help!

Μερικές φορές στο laptop μου εμφανίζεται μία κατακόρυφη γραμμή (λογικά αδυνατεί να δείξει τα pixel της σειράς αυτής), όμως, όταν κουνάω λίγο την οθόνη, η γραμμή αυτή φεύγει :P Θα μου δημιουργήσει πρόβλημα η οθόνη ή είναι πρόβλημα της εξόδου εικόνας (/κάρτας γραφικών/whatever);

#78446 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 12 August 2014 - 18:06

Εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι μιλαει για μια σχεση. Το αλλο προσωπο της σχεσης σε παρακινει, σε πληγωνει κλπ αλλα στο τελος σε αγαπαει και σου ζηταει να μην φυγεις. Ισως το τελικο πορισμα ειναι οτι ειμαστε υποκριτες? :P

2bbd14fc.jpg

#78447 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 August 2014 - 18:14

Περισσότερο σαδισμό θυμίζει παρά υποκρισία. :P

#78448 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 12 August 2014 - 18:19

Το τελικό πόρισμα είναι οτι υπήρχαν σκατένια 'φιλοσοφικά' flash games απο το 2010.

LfNX0dh.png

#78449 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 12 August 2014 - 20:05

Περισσότερο σαδισμό θυμίζει παρά υποκρισία. :P

Κάτι τέτοιο κατάλαβα, ότι και καλά βρίσκεσαι σε κάποιου είδους abusive relationship όπου άμα είσαι καλός και obedient και σου μιλάει καλά ο άλλος και το παιχνίδι είναι αρκετά εύκολο επειδή βλέπεις μπροστά σου, αλλά όσο δεν υπακούς σε βρίζει, σε κράζει για  τα λάθη σου κλπ αλλά όταν αποφασίσεις να φύγεις αμέσως σου λέει ότι σε αγαπάει υπονοώντας ότι το κάνει για το καλό σου. 

Επίσης, είσαι κακούλης Saito

#78450 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 12 August 2014 - 20:33

Οκ, το ξέρω πως δεν είμαι καλή με τα παιχνίδια, αλλά δεν μου πήρε 5 λεπτά να το παίξω ;-; More like 35 λεπτά. Κόλλαγα στα χειρότερα σημεία πριν αγγίξω τα αγάλματα. Κατα τ'άλλα το υπάκουσα όπου μου είπε, αλλά στο don't fail έχανα συνέχεια και άρχισε να με βρίζει, οπότε εκνευρίστηκα. Θα ξαναπαίξω άλλη μια φορά χωρίς να υπακούω στο τι μου λέει.

DemonicMC στην κοπέλα σου το έστειλες να το παίξει;