μας ψεκαζουν με φεμινισμο
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Warchief: 31 Ιούλιος 2014 - 21:11
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2014 - 20:54
μας ψεκαζουν με φεμινισμο
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Warchief: 31 Ιούλιος 2014 - 21:11
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2014 - 21:07
This looks beautiful ![]()
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2014 - 21:14
Αρχίζω να ανησυχώ για την Ίρι, η γάτα της έχει την απόλυτη εξουσία.
Ίρι αν μας ακούς ακόμα, στείλε ένα σήμα ζωής.

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2014 - 21:29
This looks beautiful
Youtube Video
Άλλο ένα oscar που η Meryl Streep θα προσθέσει στη συλλογή της. Το βλέπω εγώ ![]()
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2014 - 21:37
Tι να πω ρε Gunsmasha έχω μείνει άναυδη που ο laraska δεν πιστεύει ΠΛΕΟΝ στον φεμινισμό. Λές και όταν συζητούσαμε για "την γυναίκα...γενικά" είχε υψώσει το λάβαρο ενάντια στην πατριαρχία. ![]()
Βtw σε όλη την ρητορική για κρατισμό μπορούμε να αντικαταστήσουμε τις γυναίκες με μετανάστες/ πολιτικά αντιφρονούντες / people of colour / LGBTQ / ΑΜΕΑ και με τις ανάλογες ιστορικές αντιστοιχίες να ακυρώσουμε κάθε κοινωνικό αγώνα "γιατί υποκινείται από συμφέροντα". Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει....
Λέω να αφήσω το account στη γάτα για κανά δυο μέρες να (ξανα)bannarei τον Black Kaiser που τον έχει άχτι, να ευχαριστηθεί η ψυχή της.
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2014 - 21:48
Mόνο τον Kaiser???? O Tsun τι να πει?
![]()

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2014 - 21:53
Τον Kaiser έχει άχτι το γατί. (Πρέπει κάποια στιγμή να κάνω post στο HOF με το τι είχε τραβήξει ο δύσμοιρος).
Ο Erebos υποστηρίζει γάτες οπότε του έχει αδυναμία.
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2014 - 22:24
καμουι για το dιsclaimer-δεν ισχυει οτι δεν το εθιξα για ''προφανεις λογους''.
κατα τα αλλα θεωρω πως οτιδηποτε και αν ''δημιουργειται''-ιδεολογια και μη-αν βαζει σε υποθηκη τις δομες μιας κοινωνιας, την οικογενεια δλδ ...ε δεν ειναι να το δεχτεις. καλο προσφερουν και οι αλλες οργανωσεις-δραστηριοτητες κτλ στον ανθρωπο. δεν χρειαζομαστε μια αλλη εξειδικευση στην αλληλοβοηθεια. αν και εχω αρχισει να πιστευω πως ο φεμινισμος- ο σημερινος-αποτελει τον δουρειο ιππο για μια κοινωνια ελεγχόμενη και ανθυγιεινη-για προφανεις λογους...
οχι συγκροτημενη κοινωνια--> ελεγχομενη μαζα. οσο και αν ακουγεται συνομωτικο το πιστευω και η κοπελα το σημειωνει αυτο ....οχι τυχαια.
https://www.youtube.com/watch?v=_f5gqROO2Zc
αυτα για να βαλω ενα τερμα στην συζητηση αυτη.
Δεν έθιξες το disclaimer γιατί τα πράγματα που λέει η κοπέλα μέχρι το σημείο που έχεις τονίσει είναι αρκετά ανεξάρτητα-μην πω εντελώς διαφορετικά- από αυτά που υποστηρίζεις εσύ, που προφανώς δεν αναφέρεσαι σε συγκεκριμένου τύπου παραδείγματα αλλά μιλάς γενικευτικά για το φεμινισμό. Εστιάζεις, βέβαια, στο συνομωτικό κομμάτι που σε ενδιαφέρει περισσότερο και θεωρείς ότι μπορείς να στηρίξεις καλύτερα. Τώρα δε ξέρω αν πρέπει να κάτσω να το σχολιάσω σοβαρά όλο αυτό ή όχι, λες και ο φεμινισμός είναι κάτι που μαζοποιεί τις γυναίκες περισσότερο από τον σεξισμό που συνεχίζει να επικρατεί σε πολλούς τομείς και να ασκείται συνεχώς από άτομα και media.
Τώρα την αντίληψή σου για την ιδανική οικογένεια που μπαίνει σε υποθηκη από τα κακά φεμινιστικά ψεκάσματα δε τη γνωρίζω, δυστυχώς ήμουν μικρός όταν γίνονταν οι υπέροχες συζητήσεις που αναφέρει η iristella και ακόμα δεν έχω βρει το κουράγιο να ψάξω εκεί μέσα.
καλα να μαστε και να υποστηριζουμε την κοινη λογικη και οχι μια παθογενεια-οπως δαφαινεται στην πραξη.
Ναι μάλλον αυτό θα ήταν μια καλή αρχή, πράγματι.
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2014 - 23:18
Εγώ ξέρω ότι φεύγω αύριο ~διακοπεεεεεεεές~ και φοβάμαι τί θα βρω όταν θα γυρίσω. Κατά πάσα πιθανότητα θα κυβερνούν το φόρουμ οι γάτες και θα έχει απομείνει μόνος του ο laraska να νοσταλγεί τις απλές εποχές που οι ρόλοι ήταν ξεκάθαροι και moderators γινόντουσαν μόνο άνθρωποι... Από την άλλη φοβάμαι κιόλας μην λείψω πολύ και μετά δεν έχω δικαίωμα να συμμετέχω σε συζητήσεις γιατί θα μου την πουν ο erebos και ο didimakia οπότε αν βρω κανα wifi θα μπω να πω ένα γεια για να είμαι καλυμμένη.
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2014 - 23:23
καλοταξιδη
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2014 - 23:25
Αν δεν ήξερα ότι τη συμπαθείς θα τρόμαζα.
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2014 - 23:28

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2014 - 23:42
Τώρα δε ξέρω αν πρέπει να κάτσω να το σχολιάσω σοβαρά όλο αυτό ή όχι,
Όχι. Πόσταρε cat memes για να κερδίσεις την εκτίμηση της Gatounyan όπως όλοι προσπαθούν και στρώσε ένα κόκκινο χαλί για το μελλον σου στο επί γατοκυριαρχίας animegr
Laraska, πονάει η ψυχή μου να σε βλέπω να lurkάρεις σε μια κοινότητα που δεν καταλαβαίνει τον πόνο σου. Έμπα εδώ παιδί μου να τους τα πεις και άσε το φόρουμ να λέει τα δικά του.
p.s.: το λινκ δεν λέει να πιάσει τόπο. Μείνε στο πόνο σου, δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2014 - 00:03
Το forum σταδιακά γίνεται self aware. ![]()