Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94136 replies to this topic

#78031 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2014 - 18:48

Μικρός στον αμπελώνα του παππού μαζέυονταν αρκετοί σκορπιοί λόγω του μούστου, και η μητέρα μου χρησιμοποιούσε την άκρη της ομπρέλας. Ο καημένος o σκορπιός τσιμπούσε τσιμπούσε αλλά που να καταλάβει το μέταλλο. Τελικά αφού είχε τρολλάρει η μάνα μου, πίεζε στην πλάτη του την μύτη της ομπρέλας και τον έκοβε στην μέση.

Gore και edgy από μικρός, τι να πω,,xD!

Πάντως και εγώ ακολουθώ την τακτική του zennith666, σκοποβολή, και μόνο απένναντι σε κατσαρίδες. Αυτές και μύγες-κουνούπια μισώ. Τα άλλα τα αφήνω ή και τα συμπαθώ όπως πεταλούδες.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#78032 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2014 - 18:52

Eίμαστε πολλοί στο .aNiMe//gr με anger management (towards bugs) issues βλέπω.

#78033 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2014 - 19:13

Απλά δε μπορείτε να εκτιμήσετε τα 6 μικρά πόδια που περπατάνε πάνω σας

#78034 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2014 - 21:08

Σαρανταποδαρούσες ftw :P

#78035 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2014 - 21:26

Σαρανταποδαρούσες ftw :P

το χα πει αλλα το ξαναλεω:

καλοκαιρι, κοιμομουν στο διαμερισμα, 3ος οροφος με ανοιχτο μπαλκονι.

ιδρωμενος λογω ζεστης. στον υπνο μου αισθανομαι κατι να ερπεται στο χερι μου. ξυπναω, λεω ονειρο θα ειναι.

μετα απο λιγο νιωθω παλι κινηση στο χερι μου.

κατι θα εχει, δε γινεται! αναβω το φως και βλεπω μια σαρανταποδαρουσα να εχει κουλουριαστει στο ιδρωμενο χερι μου, μαλλον επειδη ηθελε υγρασια.

οποτε σηκωνομαι, παω στο μπαλκονι και την τιναζω κατω. μετα ξανακοιμαμαι.

η αληθεια ειναι αν ειμουν ξυπνιος και την εβλεπα να ανεβαινε θα ανατριχιαζα. αλλα αφου ειχε ηδη ανεβει, ειπα δεν πα στα κομματια. την ξεπροβοδισα λοιπον

#78036 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2014 - 21:35

sM94LE0.jpg

Centipede chan wanted senpai to notice her.

#78037 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2014 - 23:16

vuhel.jpg

Gokicha is also looking for a place to stay...

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#78038 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2014 - 23:30

Μιλώντας για τους ανεπιθύμητους φίλους, εμάς σήμερα μας έχουν κάνει ντου αμέτρητα φτερωτά κουνούπια, έχω σκοτώσει τουλάχιστον καμιά δεκαπενταριά την τελευταία ώρα. Περπατάνε ανέμελα πάνω σε ποτήρια, χέρια, κινητά, μπλόκ ζωγραφικής, ένα μπήκε μέσα στο ηχείο του γιουκαλιλιού μου, ένα άλλο καραδοκούσε πάνω στο πιάνο. Ωραία περνάμε όλοι μαζί εδώ πέρα.

#78039 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2014 - 23:41

Εγώ έχω μια ηλεκτρική ρακέτα και επειδή στο ξακουστό Ηγουμενίτσα έχουμε στάσιμα νερά ένα χιλιόμετρο μακριά από τη πόλη μπορώ απλά να τη κουνάω ανέμελα και να σκοτώνω δεκάδες.

#78040 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2014 - 23:52

Μιλώντας για τους ανεπιθύμητους φίλους, εμάς σήμερα μας έχουν κάνει ντου αμέτρητα φτερωτά κουνούπια, έχω σκοτώσει τουλάχιστον καμιά δεκαπενταριά την τελευταία ώρα. Περπατάνε ανέμελα πάνω σε ποτήρια, χέρια, κινητά, μπλόκ ζωγραφικής, ένα μπήκε μέσα στο ηχείο του γιουκαλιλιού μου, ένα άλλο καραδοκούσε πάνω στο πιάνο. Ωραία περνάμε όλοι μαζί εδώ πέρα.

HIPSTER ALERT!

xbJ3b2w.jpeg

#78041 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2014 - 00:01

Άκυρο μόλις πετάχτηκε μια κατσαρίδα στη σήτα  της μπαλκονόπορτας μου. THESE THINGS FLY NOW!

#78042 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2014 - 00:05

HIPSTER ALERT!

B-b-but they are the easiest and cutest way to spread the music love ;-;

#78043 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2014 - 00:06

Οι κατσαρίδες δεν είναι τίποτε άλλο από έναν τρομολαγνικό αντιπερισπασμό τεχνιέντως κατασκευασμένο ούτως ώστε να αποπροσανατολίζει τις μάζες από το πραγματικό της πρόβλημα, αυτούς που μας πίνουν το αίμα. Τα κουνούπια. Ξυπνήστε!

xbJ3b2w.jpeg

#78044 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2014 - 00:24

Αυτή τη στιγμή έχω περίπου 22 τσιμπήματα από κουνούπια στα χέρια μου αλλά εξακολουθούν να μη με ενοχλούν ιδιαίτερα, ούτε να ασχολούμαι.

O6rrvsU.jpg

#78045 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2014 - 00:28

^ famous last words

demonicmc μέχρι να σου πετάξει κατσαρίδα κατευθειαν στο δόξα πατρί έχεις δρόμο ακόμη.