Δεν είδα κάτι τέτοιο, η αλήθεια είναι, αλλά πριν λίγο μπήκε ο αδερφός μου στο σπίτι και καθάρισε ό,τι υπήρχε από φαί, γλυκό και μόλις μου ήπιε και όλη την coca cola zero (μέγιστη καταστροφή) οπότε μετά τον κατακλυσμό ήρθε και η επιδρομή από ακρίδες και έχω αρχίσει να επιβεβαιώνομαι.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2014 - 18:34
Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2014 - 19:16
Παλιά λέγαμε για κατσαρίδες, πλέον ολόκληρες τάξεις και οικογένειες εντόμων αναλύονται. Πετάει η ομάδα.
Το τέλος του κόσμου αργεί ακόμα, αλλά ναι, το κλίμα είναι τροπικό... Φήμες λένε πως η Σουηδία απέκτησε Μεσογγειακό κλίμα!

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2014 - 23:05
σελις πεντε ενα εννια τεσσερα..βγαζετε γουορνινγκ απο τα μανικια σας. πιασανε οι ζεστες?
Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2014 - 23:20
Εν τω μεταξύ βγήκε η εξεταστέα ύλη των πανελλαδικών του 2015 στις 17 Ιουλίου και εγώ το πήρα χαμπάρι σήμερα ![]()
Όχι ότι άλλαξε κάτι, αλλά οκ ![]()
Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2014 - 12:12
https://www.google.gr/webhp?tab=ww&ei=IJLLU4mXKK7YygP7uoCQCQ&ved=0CBMQ1S4#q=do+a+barrel+roll
https://www.google.gr/webhp?tab=ww&ei=OZLLU-GjJaHDyQPY7YCYDQ&ved=0CBUQ1S4#q=zerg+rush
Τι κάνετε; Είστε όλοι καλά;
Βλέπω έπεσα επάνω σε συζήτηση για έντομα.
Πέρυσι περίπου τέτοια εποχή επαιζα κυνηγητό με μία κατσαρίδα στο σπίτι μου. Τα βράδια όταν έμπαινα στην κουζίνα, όπου είχε βρει καταφύγιο, ήταν πολύ έντονα. Αλλά στο τέλος την ξέκανε το φάρμακο που βάλαμε.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2014 - 12:25
Έντονα βράδια με μια κατσαρίδα ~Fingolfin : Αυτή είναι η ζωή μου.
Καλά είμαστε αν και εγώ επιμένω χωρίς να με ακούει κανείς ότι η πραγματική μάστιγα είναι τα μεταλλαγμένα κουνούπια και όχι οι κατσαρίδες, τις οποίες μετά από τόσο πόλεμο που έχουν φάει έχω αρχίσει να τις συμπονώ.
Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2014 - 13:19
αν και το εν λογο anime μου αρεσε-αρεσει πολυ(μεγαλωσα με αυτο βλεπεις).....
δακρυσα απο το γελιο λογο του τιτλου.....!!!
Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2014 - 13:23
Καλός αντίπαλος η Fingolρίδα, δεν την πάτησες κάτω από τη μπότα σου τελικά, με μαγικά μέσα μόνο τσκ τσκ τσκ
Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2014 - 17:05
που και που θυμάμαι το φόρουμ, βλέπω συζήτηση για κατσαρίδες στο black hole και συγκινούμαι ![]()
Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2014 - 17:32
Επίσης ασετόν if you wanna watch them suffer.
Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2014 - 17:38
Κοίτα που το έχουν κάνει επιστήμη.Εγώ προτειμώ την παραδοσιακή παντόφλα.Προχτές είδα μια άράχνη ίσα με την παλάμη μου και έκανα σκοποβολή κανα λεπτό για να την σκοτώσω.(Δεν πλησίαζα που να με απειλούσατε με όπλο)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zennith666: 20 Ιούλιος 2014 - 17:39

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2014 - 17:45
Ναι αλλά οι αράχνες έχουν προσωπικότητα και αισθήματα σε αντίθεση με τις κατσαρίδες που ούτε νεράιδα δεν μπορεί να τους φέρει ψυχή.
Αυτό που έκανες ήταν ακαρδο.
Ασε που η αράχνη τρώει όλα τα άλλα εντομα. So basically spiderbro was working for you and you killed him.
Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2014 - 17:46
χθες το βραδυ ειχαμε δει τις Φονισσες της Παπαδιαμαντη στο θερινο θεατρο και προσγειωνοντουσαν κατι ιπταμενα σκαθαρια, λογω του φωτος.
Και στην ωρα της παραστασης η Σοφια Βογιατζακη μιμουταν τον ηχο του οπλου και σε ενα απο τα μπαμ! πατα ενα σκαθαρι.
τα ειχε βαλει απο πριν στο ματι