Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94136 replies to this topic

#78016 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 19 July 2014 - 18:34

Δεν είδα κάτι τέτοιο, η αλήθεια είναι, αλλά πριν λίγο μπήκε ο αδερφός μου στο σπίτι και καθάρισε ό,τι υπήρχε από φαί, γλυκό και μόλις μου ήπιε και όλη την coca cola zero (μέγιστη καταστροφή) οπότε μετά τον κατακλυσμό ήρθε και η επιδρομή από ακρίδες και έχω αρχίσει να επιβεβαιώνομαι.

xbJ3b2w.jpeg

#78017 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 19 July 2014 - 19:16

Παλιά λέγαμε για κατσαρίδες, πλέον ολόκληρες τάξεις και οικογένειες εντόμων αναλύονται. Πετάει η ομάδα.

Το τέλος του κόσμου αργεί ακόμα, αλλά ναι, το κλίμα είναι τροπικό... Φήμες λένε πως η Σουηδία απέκτησε Μεσογγειακό κλίμα!

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#78018 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 19 July 2014 - 19:47

Στο Γερμανικό Grand Prix είχανε 32 βαθμούς.

Posted Image
Posted Image

#78019 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 19 July 2014 - 23:05

σελις πεντε ενα εννια τεσσερα..βγαζετε γουορνινγκ απο τα μανικια σας. πιασανε οι ζεστες?

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#78020 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 19 July 2014 - 23:20

Εν τω μεταξύ βγήκε η εξεταστέα ύλη των πανελλαδικών του 2015 στις 17 Ιουλίου και εγώ το πήρα χαμπάρι σήμερα :P

Όχι ότι άλλαξε κάτι, αλλά οκ :P

#78021 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 20 July 2014 - 12:12

https://www.google.gr/webhp?tab=ww&ei=IJLLU4mXKK7YygP7uoCQCQ&ved=0CBMQ1S4#q=do+a+barrel+roll

https://www.google.gr/webhp?tab=ww&ei=OZLLU-GjJaHDyQPY7YCYDQ&ved=0CBUQ1S4#q=zerg+rush

Τι κάνετε; Είστε όλοι καλά;

Βλέπω έπεσα επάνω σε συζήτηση για έντομα.

Πέρυσι περίπου τέτοια εποχή επαιζα κυνηγητό με μία κατσαρίδα στο σπίτι μου. Τα βράδια όταν έμπαινα στην κουζίνα, όπου είχε βρει καταφύγιο, ήταν πολύ έντονα. Αλλά στο τέλος την ξέκανε το φάρμακο που βάλαμε.

Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#78022 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 20 July 2014 - 12:25

Έντονα βράδια με μια κατσαρίδα ~Fingolfin : Αυτή είναι η ζωή μου.

Καλά είμαστε αν και εγώ επιμένω χωρίς να με ακούει κανείς ότι η πραγματική μάστιγα είναι τα μεταλλαγμένα κουνούπια και όχι οι κατσαρίδες, τις οποίες μετά από τόσο πόλεμο που έχουν φάει έχω αρχίσει να τις συμπονώ.

xbJ3b2w.jpeg

#78023 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 536 posts

Posted 20 July 2014 - 13:19

αν και το εν λογο anime μου αρεσε-αρεσει πολυ(μεγαλωσα με αυτο βλεπεις).....

δακρυσα απο το γελιο λογο του τιτλου.....!!!

Youtube Video

#78024 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 20 July 2014 - 13:23

Καλός αντίπαλος η Fingolρίδα, δεν την πάτησες κάτω από τη μπότα σου τελικά, με μαγικά μέσα μόνο τσκ τσκ τσκ

#78025 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 20 July 2014 - 17:05

που και που θυμάμαι το φόρουμ, βλέπω συζήτηση για κατσαρίδες στο black hole και συγκινούμαι :nosey:

#78026 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 20 July 2014 - 17:23

Το καλύτερο direct όπλο για οποιοδήποτε έρπον έντομο είναι τα καθαριστικά που ψεκάζουν αφρό. Αν προλάβεις να το καλύψεις με 1-2 ψου-ψου, πεθαίνουν από ασφυξία και δεν είναι τοξικά.

Κανένα εντομοκτόνο δεν δρα τόσο γρήγορα.

Posted Image
Posted Image

#78027 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 July 2014 - 17:32

Επίσης ασετόν if you wanna watch them suffer.

#78028 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 20 July 2014 - 17:38

Κοίτα που το έχουν κάνει επιστήμη.Εγώ προτειμώ την παραδοσιακή παντόφλα.Προχτές είδα μια άράχνη ίσα με την παλάμη μου και έκανα σκοποβολή κανα λεπτό για να την σκοτώσω.(Δεν πλησίαζα που να με απειλούσατε με όπλο)

Edited by zennith666, 20 July 2014 - 17:39.

Posted Image

#78029 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 July 2014 - 17:45

Ναι αλλά οι αράχνες έχουν προσωπικότητα και αισθήματα σε αντίθεση με τις κατσαρίδες που ούτε νεράιδα δεν μπορεί να τους φέρει ψυχή.

Αυτό που έκανες ήταν ακαρδο.

Ασε που η αράχνη τρώει όλα τα άλλα εντομα. So basically spiderbro was working for you and you killed him.

#78030 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 20 July 2014 - 17:46

χθες το βραδυ ειχαμε δει τις Φονισσες της Παπαδιαμαντη στο θερινο θεατρο και προσγειωνοντουσαν κατι ιπταμενα σκαθαρια, λογω του φωτος.

Και στην ωρα της παραστασης η Σοφια Βογιατζακη μιμουταν τον ηχο του οπλου και σε ενα απο τα μπαμ! πατα ενα σκαθαρι.

τα ειχε βαλει απο πριν στο ματι