Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94136 replies to this topic

#77746 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 25 June 2014 - 15:08

Αν το θεωρείς τόσο σημαντικό, κάνε κάτι. Αλλιώς, δεν το θεωρείς σημαντικό.

Το αν κάνω κάτι ή δεν κάνω δεν το ξέρεις προφανώς οπότε δεν είναι καν θέμα συζήτησης. Σε κάθε περίπτωση αυτό ουδεμία σχέση έχει με αυτό που είπες πιο πάνω.

xbJ3b2w.jpeg

#77747 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 June 2014 - 15:09

Nαι μισό να την βάλουμε σε ένα αεροπλάνο και να τη στείλουμε στην Βραζιλία να χτίσει σπίτια για τους άστεγους.

Ολέ Ολέ ολέ ολέ το καζανάκι του καμπινέ.
Λιπο λίπο λίπο λάι
το σκατό δεν ξέκολλαει. /έμπνευση

#77748 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 25 June 2014 - 16:14

Nαι μισό να την βάλουμε σε ένα αεροπλάνο και να τη στείλουμε στην Βραζιλία να χτίσει σπίτια για τους άστεγους.

Ε ναι. Ηρθε καθε αντιαθλητικος τυπος να μας κραξει επειδη χαιρομαστε για την Ελλαδα με κυριο επιχειρημα το οτι η Βραζιλια δυστηχως δεν εχει λεφτα να φαει, θα επρεπε να πανε τα λεφτα για την εκπαιδευση κλπ κλπ κλπ.

Εμεις τι να κανουμε? να στειλουμε αεροπλανο οπως ειπες? Γινεται ? Δεν γινεται. Με τους μονους που συμφωνω ειναι αυτοι που τους ξυπνησαν,διαβαζαν και σπαστηκαν με το δικιο τους. Ολοι οι αλλοι, απλα καντε υπομονη :)

Iristella, κακη εμπνευση ρε γαμωτο :/

2bbd14fc.jpg

#77749 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 25 June 2014 - 16:14

Κοίτα συμφωνώ στην χαρά.Δεν συμφωνώ στο να σηκώνεις στο πόδι 10 οικοδομικά τετράγωνά στις 12 το βράδυ.Μπορούμε να χαρούμε και πιο κόσμια.

καλεσε την αστυνομια, αφου ειναι ωρα κοινης ησυχιας

#77750 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 25 June 2014 - 16:19

Το αν κάνω κάτι ή δεν κάνω δεν το ξέρεις προφανώς οπότε δεν είναι καν θέμα συζήτησης. Σε κάθε περίπτωση αυτό ουδεμία σχέση έχει με αυτό που είπες πιο πάνω.

Κάνετε τίποτα πέρα από το να μιλάτε; Γιατί μιλάτε λες και σας είναι τόσο σημαντικό το ζήτημα;

Το ποδόσφαιρο είναι μέρος της ζωής μας, μεγαλώσαμε βλέποντας, παίζοντας, υποστηρίζοντας, είχαμε στεναχώριες και χαρές και όταν παίζαμε στο πάρκο ή στο δάσος και όταν βλέπαμε στο γήπεδο ή στην τηλεόραση, έχουμε μια συναισθηματική επένδυση εκεί. Αυτή δεν αφορά σίγουρα τις διοργανώτριες αρχές ή τις κυβερνήσεις, και είναι κρίμα που κάποιοι μεγαλοεπιχειρηματίες-λαμόγια-μαφιόζοι την εκμεταλλεύονται για να την μετατρέψουν σε στήριξη για τους ίδιους. 

Το βίντεο για τον οίκο Μπαράθεον ήταν πιο σημαντικό για σένα. Σε καταλαβαίνω, έχει γίνει το σύμπαν του GoT ένα μέρος του φαντασιακού σου. Κι εμένα το ίδιο.

Πες μου, από πότε οι βραζιλιάνοι στις φαβέλλες έγιναν ένα ζήτημα που σε απασχολεί τόσο; Και από τη στιγμή που είναι πραγματικό ζήτημα, ούτε συναισθηματικό ούτε φαντασιακό, κάνεις τίποτα; Αν ναι, πραγματικά σου βγάζω το καπέλο. Αν όχι, τα λόγια σου είναι κούφια.

Αφήστε τους φαρισαϊσμούς, σταματήστε να έχετε την καραμέλα "είναι ένα σοβαρό πρόβλημα για το οποίο έχω ευαισθητοποιηθεί" και κάντε μια αυτοκριτική. Ξέρω, είναι απαίσιο να λες "δεν κάνω τίποτα ενώ θα μπορούσα να κάνω κάτι". Αλλά λίγη ειλικρίνεια είναι καλύτερη από φαρισαϊσμούς.

Και αφήστε τις μωρουδίστικες απαντήσεις τύπου: "δεν ξέρεις τι κάνω". Δεν μ' ενδιαφέρει τι κάνετε. Αν σας ενδιέφερε ένα ζήτημα, θα έπρεπε να ενδιαφέρει ΕΣΑΣ τι κάνετε. Δεν σας λέω να μου αποδείξετε τίποτα, απλά σας προκαλώ ν' αποδείξετε στον εαυτό σας κάποια πράγματα. 

Αυτά από μένα, τα λέμε όταν κατόπιν εορτής θυμηθείτε κάποια άλλη καταστροφή και αρχίσετε να μιλάτε και να μιλάτε και να μιλάτε. Λες και το μουντιάλ διοργανώθηκε χτες.

Α, ναι. Ξέχασα. Επειδή έχω μια συναισθηματική επένδυση στο ποδόσφαιρο είμαι τρομακτικός για τη mono.

#77751 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 25 June 2014 - 16:26

Μάλιστα. Πάνω κάτω αυτό που μου λες είναι ότι δεν μπορώ να εκφράζω την άποψη μου επειδη α) εσύ έχεις μία συναισθηματική επένδυση στο ποδόσφαιρο, β) δεν έχω κάνει τίποτα στο παρελθόν ή και τώρα για να βοηθήσω τους βραζιλιάνους, γ) δεν έχω ξαναμιλήσει σε αυτό εδώ το φόρουμ για το μουντιάλ δ) επειδή πρέπει να αποδείξω κάτι στον εαυτό μου.

Κοίτα, καταλαβαίνω τη σύγχιση σου που κάποιος είπε ότι κάτι που σου αρέσει είναι προβληματικό αλλά α) δεν εκτιμώ καθόλου τους χαρακτηρισμούς σε προσωπικό επίπεδο τύπου "φαρισαίος", "υποκριτής" και τα λοιπά, β) ηρέμησε, γ) δεν με έπεισες.

xbJ3b2w.jpeg

#77752 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 25 June 2014 - 16:36

Μάλιστα. Πάνω κάτω αυτό που μου λες είναι ότι δεν μπορώ να εκφράζω την άποψη μου

Να εκφραζεις μπορεις, να προσβαλεις οχι.

2bbd14fc.jpg

#77753 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 25 June 2014 - 16:38

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ! Σταματήστε επιτέλους! Εγώ θα το παώ. Εγώ θα πάω το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Μόρντορ!

Απλά, δεν ξέρω το δρόμο.

#77754 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 25 June 2014 - 16:45

Να εκφραζεις μπορεις, να προσβαλεις οχι.

Το λες και το ξαναλες αλλά ουδέποτε προσέβαλα κάποιον. Ουδέποτε χαρακτήρισα κάποιον επειδή βλέπει ποδόσφαιρο ή μουντιάλ. Η οργή μου ως επί το πλείστον επικεντρώθηκε στους 10 ηλίθιους που ούρλιαζαν και κόρναραν μέχρι τις 3 και δεν με άφηναν να κοιμηθώ δεδομένου ότι δούλευα την επόμενη και έπρεπε να ξυπνήσω νωρίς. Απο κει και πέρα ναι βρίσκω πάρα πολύ δύσκολο να χαρώ με μία διοργάνωση που βρίσκω πάρα πολύ προβληματική και επίσης δεν συμμερίζομαι αυτούς που ουρλιάζουν μέσα στη νύχτα σε κατοικημένη περιοχή. Αν αυτό σε προσβάλει τότε είναι δικό σου αποκλειστικό πρόβλημα.

xbJ3b2w.jpeg

#77755 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 25 June 2014 - 16:59

Ε ναι. Ηρθε καθε αντιαθλητικος τυπος να μας κραξει επειδη χαιρομαστε για την Ελλαδα με κυριο επιχειρημα το οτι η Βραζιλια δυστηχως δεν εχει λεφτα να φαει, θα επρεπε να πανε τα λεφτα για την εκπαιδευση κλπ κλπ κλπ.

Εντάξει, θα μας επιτρέψετε όμως και εμάς να συνεχίζουμε να ζούμε την ζωή μας και να σχολιάζουμε τα γεγονότα γύρω μας χωρίς να είμαστε σε κατάσταση πόρωσης.

Δύο επισημάνσεις με βάση αυτό και μόνο το σχόλιο.

1. "Αντιαθλητικός"; Ποιος εδώ πέρα μίλησε για αθλητισμό; Μερικές εκατοντάδες παίκτες κάνουν πρωταθλητισμό και τα υπόλοιπα 3 δις (ναι, τόσοι υποτίθεται ότι είναι σύμφωνα με εκτιμήσεις της FIFA) κάθονται και παρακολουθούν.

2. Θα ακουστώ ξινός αναγκαστικά, αλλά ποιος θρέφει τέτοιου είδους οργανώσεις και τους κάθε λογής κερδοσκόπους και μιζαδόρους που είναι πίσω από αυτές; Θα παιζόταν τόσο χρήμα από δικαιώματα κλπ και θα είχαν τόσο κύρος όλοι αυτοί αν δεν καθηλώνονταν 3 δις κόσμου στις οθόνες τους; Όχι, λοιπόν, δεν χρειάζεται να πάει κανείς στη Βραζιλία να χτίσει σπίτια, αυτό που χρειάζεται είναι να πάψει να ασχολείται και να παρακολουθεί ενισχύοντας αυτού του είδους τα εκτρώματα. Αλλά τουλάχιστον, επειδή καταλαβαίνω ότι όλοι έχουμε τις αδυναμίες μας, αν δεν μπορεί να το κάνει αυτό, ας σταματήσει να έχει ψευδαισθήσεις σχετικά με αυτό.

Edited by Gilmaru, 25 June 2014 - 17:16.

#77756 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 25 June 2014 - 18:04

Εγώ προτιμώ το χόκευ

HnH5aB0.jpg

#77757 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 25 June 2014 - 18:05

Επί πάγου Μάητι Ντακς;

εγώ το χαικγιού πάντως, το άνιμε, είναι το αγαπημενο μου σπορ

Posted Image

#77758 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 536 posts

Posted 25 June 2014 - 18:09

λογο των''εγω δεν προσβαλα κανεναν '' και αλλα τετοια και απο αλλους(γιατι δεν ειναι μονο  ενας)που με κανουν και ξυνω το κεφαλι μου απο το πρωι εδω μεσα ειναι το εξης:

mono χαρακτηρισες σε αλλο τοπικ τους ποδοσφαιριστες ΄΄11 μαντραχαλεους με σορτσακια που βαζουν την μπαλα σε ενα συγκεκριμενο σημειο..'' και τονισες οτι τρομαξες οτι καταλαβες οτι υπαρχουν και υποστηριχτες τους...

αυτο ειναι για καποιους που ασχολουνται(γιατι προφανεστατα δεν το κατεχεις και καλα κανεις δεν σου ειπε κανεις οτι πρεπει να εχεις γνωση σε ολα) προσβλητικο..

δηλαδη..αν εγω πω..΄΄δεν μπορω να καταλαβω κατι γιαπονεζικα καρτουν με κατι κοριτσακια με τσιριχτες φωνες και κατι αγορακια με μαλλια μεχρι τα ματια....'' και μαλιστα να τονιζω οτι ξερω και ανθρωπους που τους αρεσει και τρομαζω...δεν θα προσβαλω τους ανιμε φαν σε ενα βαθμο..?

το ιδιο για τα μουσικα ειδη,η οτιδηποτε μπορει να ομαδοποιησει καποιους...???? :hmmm:  :hmmm:

#77759 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 25 June 2014 - 18:24

Νικάει το Χάικγιου, good taste :riiight:
tumblr_n4r0c0Otj71rjpf2ko5_r2_500.gif

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#77760 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 25 June 2014 - 18:44

Κάνετε τίποτα πέρα από το να μιλάτε; Γιατί μιλάτε λες και σας είναι τόσο σημαντικό το ζήτημα;

Το ποδόσφαιρο είναι μέρος της ζωής μας, μεγαλώσαμε βλέποντας, παίζοντας, υποστηρίζοντας, είχαμε στεναχώριες και χαρές και όταν παίζαμε στο πάρκο ή στο δάσος και όταν βλέπαμε στο γήπεδο ή στην τηλεόραση, έχουμε μια συναισθηματική επένδυση εκεί. Αυτή δεν αφορά σίγουρα τις διοργανώτριες αρχές ή τις κυβερνήσεις, και είναι κρίμα που κάποιοι μεγαλοεπιχειρηματίες-λαμόγια-μαφιόζοι την εκμεταλλεύονται για να την μετατρέψουν σε στήριξη για τους ίδιους. 

Το βίντεο για τον οίκο Μπαράθεον ήταν πιο σημαντικό για σένα. Σε καταλαβαίνω, έχει γίνει το σύμπαν του GoT ένα μέρος του φαντασιακού σου. Κι εμένα το ίδιο.

Πες μου, από πότε οι βραζιλιάνοι στις φαβέλλες έγιναν ένα ζήτημα που σε απασχολεί τόσο; Και από τη στιγμή που είναι πραγματικό ζήτημα, ούτε συναισθηματικό ούτε φαντασιακό, κάνεις τίποτα; Αν ναι, πραγματικά σου βγάζω το καπέλο. Αν όχι, τα λόγια σου είναι κούφια.

Αφήστε τους φαρισαϊσμούς, σταματήστε να έχετε την καραμέλα "είναι ένα σοβαρό πρόβλημα για το οποίο έχω ευαισθητοποιηθεί" και κάντε μια αυτοκριτική. Ξέρω, είναι απαίσιο να λες "δεν κάνω τίποτα ενώ θα μπορούσα να κάνω κάτι". Αλλά λίγη ειλικρίνεια είναι καλύτερη από φαρισαϊσμούς.

Και αφήστε τις μωρουδίστικες απαντήσεις τύπου: "δεν ξέρεις τι κάνω". Δεν μ' ενδιαφέρει τι κάνετε. Αν σας ενδιέφερε ένα ζήτημα, θα έπρεπε να ενδιαφέρει ΕΣΑΣ τι κάνετε. Δεν σας λέω να μου αποδείξετε τίποτα, απλά σας προκαλώ ν' αποδείξετε στον εαυτό σας κάποια πράγματα. 

Αυτά από μένα, τα λέμε όταν κατόπιν εορτής θυμηθείτε κάποια άλλη καταστροφή και αρχίσετε να μιλάτε και να μιλάτε και να μιλάτε. Λες και το μουντιάλ διοργανώθηκε χτες.

Α, ναι. Ξέχασα. Επειδή έχω μια συναισθηματική επένδυση στο ποδόσφαιρο είμαι τρομακτικός για τη mono.

Το επιχείρημα "δεν κάνεις τίποτα για κάτι άρα δεν το θεωρείς σημαντικό" είναι η μεγαλύτερη ανοησία που ειπώθηκε ποτέ!Πρέπει να έχεις και λίγη ουσιαστική δύναμη για να κάνεις το παραμικρό για τόσο γιγάντια ζητήματα,πράγμα που κανείς από εμάς δεν έχει,αλλιώς μπορείς να αντιδράσεις μονάχα με πολύ πολύ μικρές πράξεις όπως *gasp* να μην προωθεί την οργάνωση για χάρη της οποίας συμβαίνει(δίχως αυτό να σημαίνει πως όσοι το κάνουν έχουν ουσιαστική ευθύνη για αυτά τα εγκλήματα.Όπως προείπα απαιτείται κάποια δύναμη για να επηρεάσεις τέτοιες καταστάσεις).Και όχι ΔΕΝ είπες όσα είπες για να "αντιληφθούμε κάποια πράγματα και για να κάνουμε αυτοκριτική" το έκανες για να το παίξεις πιο έμπειρος(?) και συνηδητοποιημένος από το συνομιλητή σου.Και μιλάς για μωρουδίστικες ατάκες και κατηγορείς τη mono ότι το παίζει προχώ από πάνω.Oh the irony.

Άλλο το να έχεις συναισθηματική επένδυση και άλλο να ξεσηκώνεις τον κόσμο τα χαράματα.Δεν βγάλαμε τις βουβουζέλες και τις ντουντούκες όταν βγήκε το βίντεο των μπαράθηον που λες,μην το κάνετε και εσείς για τη μπάλα.Also απ'ότι κατάλαβα το πρόβλημα που είπε η μόνο δεν ήταν πως ο κόσμος είναι έντονα συναισθηματικά συνδεδεμένος με τη μπάλα,αλλά παριστάνει πως είναι ζήτημα εθνικής υπερυφάνιας και πως μία νίκη στη μπάλα είναι κάτι που σε κάνει να νιώθεις "περήφανος για τους έλληνες" ενώ άλλα εξίσου(dare i say περισότερο?) μεγάλα κατορθώματα από Έλληνες δεν το κάνουν.Υπάρχει μια μεγάλη υποκρισία σε αυτό,αλλά δε θα με βρεις να σου λέω πως πρέπει να κάνεις αυτοκριτική και να είσαι ειλικρινήςμε τον εαυτό σου.Μην το κάνεις και εσύ λοιπόν.

sc5bab.jpg