Μόνο στην Ελλάδα πωλείται σε δώσεις ο Σούπερμαν.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 22 June 2014 - 01:04

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 22 June 2014 - 01:14
Eίναι που δεν τον έχει αναλάβει ακόμη ο Kojima για επεκταθεί και διεθνώς η τακτική.
Posted 22 June 2014 - 02:01

3deep5me.
οτι πιάνει γίνεται...χρυσάφι
Posted 22 June 2014 - 10:24
Όχι μιλάω για πολύ μεγάλης ηλικίας γέρους (αυτό θα πει η λέξη) ΑΛΛΑ νομίζω ότι ένας πάπας δεν μπορεί να είναι παππούς αφού δεν μπορεί να έχει οικογένεια και αν και φαινομενικά θα ήταν η ωραία λέξη για να περιγράψει αυτό το είδος, ίσως πιο σωστή να ήταν Παπόγερος, ή Γερόπαπας, που εκτός από πάπες μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για παπάδες, άρα δύο σε ένα (εκτός αν θέλεις Γεροπάπαδος ή Παπαδόγερος). Το λέηζερ σου θα πάθει όβερλοουντ.
Βασικα ενας παππας μπορει να γινει και παππους και μπορει να εχει οικογενεια αρκει να εχει παντρευτει πριν την χειρωτονεια...απλως η εγγαμοι ιερεις δεν μπορουν να παμε για το αξιωμα του αρχιεπισκοπου και πανω....
Καιαιαιαιαιαι παλι αναρωτιεμαι μερικες φορες με τα ειδη των γνωσεων μου....
Posted 22 June 2014 - 10:44
Βασικα ενας παππας μπορει να γινει και παππους και μπορει να εχει οικογενεια αρκει να εχει παντρευτει πριν την χειρωτονεια...απλως η εγγαμοι ιερεις δεν μπορουν να παμε για το αξιωμα του αρχιεπισκοπου και πανω....
Καιαιαιαιαιαι παλι αναρωτιεμαι μερικες φορες με τα ειδη των γνωσεων μου....
Ένας Πάπας ή ένας παππάς; Έχει τονική και.. διπλοπι-πική διαφορά γιατί εγώ λέω για Πάπες. Βέβαια θα έπρεπε να πρόσεχα περισσότερο όταν έβλεπα το Μποργκιας γιατί υποτίθεται ότι μας το έμαθε αυτό και ντροπή μου, ολόκληρος Τζέρεμι Άηρονς με φαμίλια εκεί πέρα κ εγώ το ξέχασα.
Εντωμεταξύ ήρθα για άλλο πράγμα.
Ήθελα να πω πως ελπίζω πλέον να είναι παγκοσμίως γνωστό και αποδεκτό το γεγονός ότι ο πιο εύκολος τρόπος να καταστρέψεις κάτι είναι να πετάξεις μέσα έναν Σνουπ Ντογκ -ο Μπόνο είναι τόσο τρισάθλιος που είναι δικιά του κατηγορία.-
Είναι εξαιρετικά ταλαντούχος σε αυτό, ακόμα και εγώ το ομολογώ, μπορεί να κάνει το γαστρεντερικό σου σύστημα να κινείται περίεργα μέσα σε χρόνο ρεκόρ. Γεγονός που αποδεικνύεται από το πόσο δύσκολο βρίσκουν οι ερευνητές ακόμα και σήμερα να καταγράψουν όλες τις περιπτώσεις βίαιης αποβολής γαστρικού περιεχομένου που έχει προκαλέσει ο Κύνας αστέρας των Ηνωμένων Πολιτειών.
Γιατί σαν κοινωνία δεν έχουμε μάθει ακόμα από τα λάθη μας;
Ως πότε θα συνεχιστεί αυτή η εξευτέλιση όλων των αξιών που κρατούσαμε τρυφερά κοντά στις καρδιές μας.
Και ποιός ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ θεώρησε ότι αυτό θα ήταν καλή ιδέα;

Posted 22 June 2014 - 11:37
Αρχιμανδρίτης και πάνω εννοείς.
Αρχιεπίσκοπος είναι το ανώτατο αξίωμα.
Posted 22 June 2014 - 13:21
ερωτηση: εχει χρησιμοιπιησει κανεις την δημοσια ηλεκτρονικη υπηρεσια ΕΡΜΗΣ?
δηλωθηκα σημερα, αλλα νομιζω θελει να πας στο ΚΕΠ με την ταυτοτητα να την επικυρωσεις.
μετα την επικυρωση αυτη, αν θελεις ενα πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης ποσο χρονο παιρνει για να σου βγει?
Το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης πας και το παίρνεις από το Δήμο και βγαίνει άμεσα. Προτείνω να πας πρώτα στο δήμο για να το εκδώσεις και μετά στο ΚΕΠ για την επικύρωση, για να γλιτώσεις το περιττό σούρτα-φέρτα ![]()
Αντιγράφω στο google μετάφραση τα λεγόμενα σας αλλά και πάλι δεν καταλάβαινω τι λέτε.
![]()
![]()
Θεός ![]()
Posted 22 June 2014 - 16:06
Ένας Πάπας ή ένας παππάς; Έχει τονική και.. διπλοπι-πική διαφορά γιατί εγώ λέω για Πάπες. Βέβαια θα έπρεπε να πρόσεχα περισσότερο όταν έβλεπα το Μποργκιας γιατί υποτίθεται ότι μας το έμαθε αυτό και ντροπή μου, ολόκληρος Τζέρεμι Άηρονς με φαμίλια εκεί πέρα κ εγώ το ξέχασα.
Εντωμεταξύ ήρθα για άλλο πράγμα.
Ήθελα να πω πως ελπίζω πλέον να είναι παγκοσμίως γνωστό και αποδεκτό το γεγονός ότι ο πιο εύκολος τρόπος να καταστρέψεις κάτι είναι να πετάξεις μέσα έναν Σνουπ Ντογκ -ο Μπόνο είναι τόσο τρισάθλιος που είναι δικιά του κατηγορία.-
Είναι εξαιρετικά ταλαντούχος σε αυτό, ακόμα και εγώ το ομολογώ, μπορεί να κάνει το γαστρεντερικό σου σύστημα να κινείται περίεργα μέσα σε χρόνο ρεκόρ. Γεγονός που αποδεικνύεται από το πόσο δύσκολο βρίσκουν οι ερευνητές ακόμα και σήμερα να καταγράψουν όλες τις περιπτώσεις βίαιης αποβολής γαστρικού περιεχομένου που έχει προκαλέσει ο Κύνας αστέρας των Ηνωμένων Πολιτειών.
Γιατί σαν κοινωνία δεν έχουμε μάθει ακόμα από τα λάθη μας;
Ως πότε θα συνεχιστεί αυτή η εξευτέλιση όλων των αξιών που κρατούσαμε τρυφερά κοντά στις καρδιές μας.
Και ποιός ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ θεώρησε ότι αυτό θα ήταν καλή ιδέα;
Youtube Video
Pleb
Posted 24 June 2014 - 20:41
Αρχιμανδρίτης και πάνω εννοείς.
Αρχιεπίσκοπος είναι το ανώτατο αξίωμα.
Πατριαρχης θες να πεις
Posted 25 June 2014 - 01:28
Όχι ρε γαμώτο. Κι έλεγα ότι επιτέλους θα γλιτώναμε από το αναθεματισμένο το μουντιάλ.
Posted 25 June 2014 - 01:31
Μy thoughts, exactly.

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 25 June 2014 - 01:32
Εμάς μόνο φωτιά δεν βάλανε. Κάγκελα σπάσανε, τοίχους βαρέσανε, με πιστολοειδή πυροβόλησαν.