Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94136 replies to this topic

#77701 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 21 June 2014 - 14:41

Μιλωντας γι αυτα, τσεκαρετε αυτο το βιντεακι. Για οσους βαριουντε ας το δουν μετα το 2:00. Ριχνουν 10 τονους (!) τσιμεντο μεσα στην μυρμυγκοτρυπα επι 3 μερες και ξεκιναν τις ανασκαφες 3 μηνες μετα!

Youtube Video

2bbd14fc.jpg

#77702 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 21 June 2014 - 14:56

^Πέθαναν τα μυρμηγκάκια :(

#77703 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 21 June 2014 - 16:41

Κάνει γλου γλου.

Spoiler:

#77704 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 21 June 2014 - 20:04

Και μιας και είναι η εποχή που διαβάζω για τη σχολή μου σας έχω ένα γαμάτο πράγμα. Όχι δεν πρόκειται πάλι για σκατά, ή αγιοβασίληδες με δονητές, ή ρέητζ για τα μαύρα τετράγωνα, όχι. Τώρα έχω την τύχη να πρέπει να διαβάσω για τους αγαπημένους μου.

Νιώστε τη γαματοσύνη στο πετσί σας.

Youtube Video

Τη νιώθετε;

ΤΗ ΝΙΩΘΕΤΕ;

ΌΧΙ;

Όχι ε;

Καλά δεν πειράζει, εντάξει, θα το αντέξω και αυτό.

Posted Image

#77705 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 21 June 2014 - 20:18

Ο σοκολατένιος Αγιοβασίλης - αναλάκι ήταν κορυφή

Αυτός μου θυμίζει και τον Jean Michel Jarre και το Music for Supermarkets (έβγαλε ένα αντίτυπο του δίσκου και κατέστρεψε τις ηχογραφήσεις, βγήκε σε δημοπρασία, παίχτηκε μια φορά στο ραδιόφωνο με το σύνθημα "κάντε πειρατεία" (ραδιοπειρατεία, 80ζ και Στάθης Ψάλτης φάση) and that's that)

#77706 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 21 June 2014 - 21:06

ερωτηση:  εχει χρησιμοιπιησει κανεις την δημοσια  ηλεκτρονικη υπηρεσια ΕΡΜΗΣ?

δηλωθηκα σημερα, αλλα νομιζω θελει να πας στο ΚΕΠ με την ταυτοτητα να την επικυρωσεις.

μετα την επικυρωση αυτη, αν θελεις ενα πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης ποσο χρονο παιρνει για να σου βγει?

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#77707 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 21 June 2014 - 22:58

Και μιας και είναι η εποχή που διαβάζω για τη σχολή μου σας έχω ένα γαμάτο πράγμα. Όχι δεν πρόκειται πάλι για σκατά, ή αγιοβασίληδες με δονητές, ή ρέητζ για τα μαύρα τετράγωνα, όχι. Τώρα έχω την τύχη να πρέπει να διαβάσω για τους αγαπημένους μου.

Νιώστε τη γαματοσύνη στο πετσί σας.

Youtube Video

Τη νιώθετε;

ΤΗ ΝΙΩΘΕΤΕ;

ΌΧΙ;

Όχι ε;

Καλά δεν πειράζει, εντάξει, θα το αντέξω και αυτό.

Ο άνθρωπος που βλέπω κάθε φορά στη γωνία μιας αφίσας στο εστιατόριο της σχολής και ερωτεύομαι ξετυλίγεται μπροστά μου. Με αφήγηση από τον Tom Waits. I thank you for this.

O6rrvsU.jpg

#77708 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 21 June 2014 - 23:11

Ξέρεις πέρα από το σέξυ άσπρο μούσι, τα φανταχτερά άσπρα μαλλιά και τα πολλά χρόνια ηλικίας, κάνει επίσης ωραία έργα. Είναι παραπάνω από ένα απλό αντικείμενο πόθου, μην τον αντικειμενοποιείς, κάνε μια προσπάθεια να γνωρίσεις και το μέσα του, ίσως σου αρέσει περισσότερο από το έξω ;)

Posted Image

#77709 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 21 June 2014 - 23:29

Έχω ειδική ενόραση και βλέπω απευθείας στις ψυχές των ανθρώπων. Και των γέρων.

O6rrvsU.jpg

#77710 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 21 June 2014 - 23:45

Οι παπεπίπαπποι είναι ξεχωριστή κατηγορία από τους ανθρώπους; Πόσα είδη πιάνει το λέηζερ σου;

Posted Image

#77711 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 22 June 2014 - 00:40

Μιλάς για παππούδες που εκτός από παππούδες είναι και πάπες? Try me.

O6rrvsU.jpg

#77712 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 22 June 2014 - 00:47

Όχι μιλάω για πολύ μεγάλης ηλικίας γέρους (αυτό θα πει η λέξη) ΑΛΛΑ νομίζω ότι ένας πάπας δεν μπορεί να είναι παππούς αφού δεν μπορεί να έχει οικογένεια και αν και φαινομενικά θα ήταν η ωραία λέξη για να περιγράψει αυτό το είδος, ίσως πιο σωστή να ήταν Παπόγερος, ή Γερόπαπας, που εκτός από πάπες μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για παπάδες, άρα δύο σε ένα (εκτός αν θέλεις Γεροπάπαδος ή Παπαδόγερος). Το λέηζερ σου θα πάθει όβερλοουντ.

Posted Image

#77713 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 22 June 2014 - 00:57

Αντιγράφω στο google μετάφραση τα λεγόμενα σας αλλά και πάλι δεν καταλάβαινω τι λέτε. :dazed: :dazed: :dazed:

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#77714 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 22 June 2014 - 00:58

Είναι που δεν έχεις βιώσει ακόμα τον αληθινό έρωτα, γι' αυτό.

O6rrvsU.jpg

#77715 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 22 June 2014 - 00:59

Ε δεν είναι όλοι προικισμένοι με λέηζερ σε αυτή τη ριμάδα τη ζωή.

Μη νιώθεις άσχημα, οι υπερδυνάμεις του καθενός είναι διαφορετικές.

Να εγώ μπορώ και πετάω κοτσάνες. Αν είσαι δυνατός μαζί κάνουμε έναν Σούπερμαν.

Posted Image