Μεχρι να δουλεψω σε μια υπηρεσια του ΟΤΕ στα δεκαεννια μου, που ψιλοχρειαζοταν καποιες πολυυυυ βασικες γνωσεις γεωγραφιας, (τυπου: η Θεσσαλονικη ειναι πιο κοντα στην Καβαλα απο οτι στα Χανια), νόμιζα οτι ο Ολυμπος ήταν στην πελλοπονησο. Επειδη φυσικα συγκρατω ολες τις αχρηστες πληροφοριες του συμπαντος, θεωρουσα πολυ φυσικο να ξερω το οτι η πρωτευουσα του Ομαν ειναι το Μασκατ. Βγαλε ακρη.
Btw το Ρουβα τον ειχα δει σε πρωταγωνιστικο ρολο στο θριλλερακι Duress και μου αρεσε παρα πολύ. Και ηταν και στα αγγλικα που δινει και ενα εξτρα βαθμο δυσκολιας. Από κατι αλλα κωθωνια που προσπαθουν με το ζορι να τα κανουν ηθοποιους 100 φορες καλύτερος.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2014 - 02:12

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2014 - 02:21
Απλά αντί να προσέχεις στη γεωγραφία του δημοτικού ζωγράφιζες τσουτσούνια για να τρομάζεις τις συμμαθήτριές σου
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2014 - 03:05
Ένας φίλος ζωγράφιζε με πάθος πέη στο βιβλίο γερμανικών του γυμνασίου, κατέληξε να κάνει ιδιαίτερα στο τέλος του έτους με μια νεαρή κοπέλα χρησιμοποιώντας το ίδιο βιβλίο
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2014 - 03:28
Ένας φίλος ζωγράφιζε με πάθος πέη στο βιβλίο γερμανικών του γυμνασίου, κατέληξε να κάνει ιδιαίτερα στο τέλος του έτους με μια νεαρή κοπέλα χρησιμοποιώντας το ίδιο βιβλίο
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2014 - 09:30
εγω παλι τι να πω..η γυναικα μου ειναι ελληνορωσσοφωνη....χριστιανη με το παλιο ημερολογιο και αρκεα πιστη..(και εγω πιστευω αλλα οχι τοσο σκληρα...)
για παραδειγμα και εγω ειμαι της αποψης οτι ο χριστος ηταν υπαρκτο προσωπο..αλλα απο εκει και περα τα της γραφης τα αφηνω λιγο στο ποιο χαλαρο....
η διαφωνιες στο σπιτι πανε και ερχονται....εχω οτεtv με αποτελεσμα καναλια οπως discovery,history,national geo,animal geo να ειναι κολλημα στην τηλεοραση...ξερεις τι ειναι να σε ρωταει ΄΄μα καλα τι βλεπεις?πως ειναι δυνατον να πεθαινουμε και να λιωνουμε μεχρι κοκκαλο και μετα απο τοσα εκατομυρια χρονια να υπαρχουν κοκκαλα δεινοσαυρων?και οταν της μιλας για το πως γινονται τα απολιθοματα να σε κοιταει σαν χανος..βεβαια εχει και την πλακα του γιατι ολα αυτα και αλλα πολλα ειναι προιον ημιμαθιας τελικα και τιποτε αλλο..τουλαχιστον ειναι δεκτικη στις νεες πληροφοριες...
δεν το παιζω και εγω ξερολας...ομολογω οτι στο σχολειο ειμουν απο μετριος και κατω μαθητης..(ακομα εχω θεματα ορθογραφιας αλλα βαριεμαι να ασχοληθω πια)αλλα τελειωνοντας το σχολειο φροντισα να γεμισω γνωσεις με οποιοδηποτε τροπο..βιβλια ντοκιμαντερ και οτι αλλο με επεφτε μπροστα μου...
αποτελεσμα να εχω γνωσεις και σε αρκετα αχρηστες πληροφοριες....
για παραδειγμα..σχεδον ποτε δεν με παιζουν σε επιτραπεζια που σχετιζονται με γνωσεις οπως πχ το trivia...
ενα βραδυ που ακομα παιζαμε με ρωτησε η αντιπαλη ομαδα με υφος νικητη γιατι ηταν σιγουρη οτι δεν θα απαντουσα,''ποια ειναι τα ονοματα των φαντασματων απο το pac-man?''....οταν απαντησα μου πεταξαν το board στο κεφαλι....
στο τελος της ημερας να πω οτι δεν με ενοχλει να βλεπω κοσμο που η γνωση τους ειναι διαφορετικη απο του αλλου...ξερεις..το βλεπω και ως ενα ειδος ρατσισμου και αυτο....
ο καθε ανθρωπος εχει τα πιστευω του και την γνωση του..πολλες φορες εχω παρει την γυναικα μου απο κοντα και την εχω συμβουλεψει σε διαφορα πραγματα που δεν γνωριζε και τα ελεγε λαθος μονο και μονο για να την προστατεψω απο τον χαβαλε που μπορει να της κανουν... (γνωριζω οτι δεν της αρεσει και μου εχει πει να το κανω αυτο και να την βοηθαω)...
εχει κατσει πολλες φορες φαση να πεταξω κοτσανα και πραγματικα μερικες φορες ο χαβαλες σε φερνει σε πολλη αμηχανη θεση....
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2014 - 13:07
''ποια ειναι τα ονοματα των φαντασματων απο το pac-man?''....οταν απαντησα μου πεταξαν το board στο κεφαλι....
so hardcore....παίζει να αποκτούσα παρόμοια αντίδραση σε κάτι τέτοιο
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2014 - 13:29
Ένας "φίλος", όχι εσύ ε?
Δε θα έκανα ποτέ ιδιαίτερα γερμανικών, παραδέχομαι όμως πως υπήρξε κάποια συνεισφορά στο έργο του κι απο' μένα
![]()
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2014 - 13:30
.
αποτελεσμα να εχω γνωσεις και σε αρκετα αχρηστες πληροφοριες....
...
πραγματικα μερικες φορες ο χαβαλες σε φερνει σε πολλη αμηχανη θεση....
Toυλαχιστον ο επαγγελματικος σου προσανατολισμος το δικαιολογει.
Ασχολησε με τριχες
![]()
Απλά αντί να προσέχεις στη γεωγραφία του δημοτικού ζωγράφιζες τσουτσούνια για να τρομάζεις τις συμμαθήτριές σου
Μεχρι σημερα δε γνωρισα ποτε συμμαθητη/τρια που θα τρομαζε με ζωγραφιστο τσουτσουνι. Το πολυ πολυ αυτο το κλασσικο γελακι της παιδικής (?) αθωότητας.
Από καθηγητες όμως να φαν και οι κοτες.

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2014 - 15:27
Blinky, Pinky, Inky, Clyde ![]()
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2014 - 16:29
Δε θα έκανα ποτέ ιδιαίτερα γερμανικών, παραδέχομαι όμως πως υπήρξε κάποια συνεισφορά στο έργο του κι απο' μένα
![]()
![]()
Εμενα παλι τα προτιμω απο το μαθημα Γαλλικων που ημουν ο μονος που ειχε επιλεξει στο Γυμνασιο να κανουν Γερμανικα και ολοι οι Αλλοι να εχουν επιλεξει Γαλικα.
Οσο αναφορα στο θεμα παιδειας. Το να καθεσαι σε μια καρεκλα και να στουμπωνεις το κεφαλι σπου με γνωσεις δεν οδηγει πουθενα. Αλλα το να παρεις τις γνωσεις και να τις κανεις εργαλειο αξιζει πολλα. Περα δε οι γνωσεις δεν επαρκουν θες και κατι που λεγεται παιδεια....
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2014 - 17:13
Toυλαχιστον ο επαγγελματικος σου προσανατολισμος το δικαιολογει.
Ασχολησε με τριχες
![]()
![]()
ενω εσυ....με καλωδια...χαρμα οφθαλμων....
Blinky, Pinky, Inky, Clyde
![]()
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2014 - 20:28
Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2014 - 13:33
Mήπως θα μπορουσε κάποιος να μου κανει αυτη την εικονα για signature διοτι ειμαι λιγο ασχετη απο αυτα?
http://www.fanpop.com/clubs/bakugan-and-sailor-moon/images/28089022/title/black-lady-photo
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από mirana_neko: 20 Ιούνιος 2014 - 13:36
Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2014 - 13:33
Βασικά δε φαίνεται...