Δεν είχες παρθένα μαζί σου. Προσβολή τουλάχστον.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2014 - 22:41

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2014 - 22:44
@Gunsmasha Ο σαμανισμος δεν εχει να κανει με αυτο που λες. just in case
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από The Tragic Prince: 01 Ιούνιος 2014 - 22:44
Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2014 - 22:45
Απλά κάνω πλάκα, δεν έχω ιδέα, ούτε ήθελα να προσβάλω ή κάτι.

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2014 - 22:47
Στον γάμο του Tragic Prince να ξέρουμε να μπούμε όλοι κάτω από καμια πορτα.
*αλλον ελεγες γκαντεμη εσυ btw*
Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2014 - 22:49
Απλά κάνω πλάκα, δεν έχω ιδέα, ούτε ήθελα να προσβάλω ή κάτι.

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2014 - 00:10
Τα Σαββατοκυριακα μου πλεον εχουν αρχισει και γινονται τρομακτικα. Το προηγουμενο εκει που καθομουν ξαφνικα γινεται σεισμος. Σημερα ειχαμε μια καταιγιδα αλλο πραγμα. Σκαει κεραυνος σε καποια φαση που ηταν τοσο δυνατος και ισχυρος σα να εσκασε βομβα μεσα στο σπιτι μου κρατησε ο θορυβος και το βουητο για 20-25 sec, τα τζαμια να τριζουν, εγω να νομιζω οτι εχει ερθει η συντελεια του κοσμου και υστερα να εχω κουφαθει για κανα 5λεπτο μετα απο τον θορυβο που εκανε..
Το επομενο Σ/Κ περιμενω να εκραγει κανα ηφαιστειο στην αυλη μου
![]()
Ο καιρός έχει τρελαθεί, εν τω μεταξύ. Έχει βάλει όλες τις εποχές στο μπλέντερ και δεν ξέρεις τι καιρό θα κάνει αύριο... ![]()
Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2014 - 01:01
Youtube Video
wow
Nothing special. Just the sun farting
Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2014 - 01:28
Γυρνάω σήμερα από βόλτα στο σπίτι, 20 λεπτά δρόμος.
Κατα τη διάρκεια της διαδρομής πετυχαίνω μια κατσαρίδα και για λίγη ώρα ήμουν σε "μήπως πέταξε και μπήκε μέσα από τη μπλούζα" φάση. Μετά συναντάω 6 σκυλιά που με περικυκλώσαν και άρχισαν να μου γαβγήζουν και τέλος περνούσα κάτω από κάτι προβολείς και αναβόσβηναν αλλά τελικά ήταν κάτι νυχτερίδες που πετούσαν από πάνω μου. Δε ξέρω, νομίζω τα κλάνω πολύ εύκολα.

*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2014 - 02:00
Εμάς τα σκυλάκια μας εδώ είναι πολύ γλυκά, μας τρίβονται όσο είμαστε στο ΤΕΙ και μετά αν βράδυ ξέρω γω γυρνάμε σπίτι και μας πετύχουν μας ακολουθούν για να μας προστατεύουν. Βέβαια όταν φτάνουμε στο σπίτι έχουν αυτό το σπαραξικάρδιο βλέμμα
σε φάση "πάρε με μαζί σου, μη με αφήσεις στο δρόμο άλλο..."
Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2014 - 02:02
Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2014 - 08:51
Εμάς τα σκυλάκια μας εδώ είναι πολύ γλυκά, μας τρίβονται όσο είμαστε στο ΤΕΙ και μετά αν βράδυ ξέρω γω γυρνάμε σπίτι και μας πετύχουν μας ακολουθούν για να μας προστατεύουν. Βέβαια όταν φτάνουμε στο σπίτι έχουν αυτό το σπαραξικάρδιο βλέμμα
σε φάση "πάρε με μαζί σου, μη με αφήσεις στο δρόμο άλλο..."
Μουαχ και εμείς το έχουμε αυτό. Είναι μια μικρή αγέλη σκυλιών που τη φροντίζουν όλες οι πολυκατοικίες στο τετράγωνο, και όταν πάμε βόλτα/σινεμά κτλ μας ακολουθούν για προστασία και βολτίτσα. Βέβαια είναι αρκετά ανεξάρτητα, οπότε άπαξ και φτάσουμε στο base of operations τους μας κλάνουν και βρίσκουν λακούβες να τσαλαβουτήσουν.
Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχουν χαθεί μερικά από τα σκυλιά αυτά -η μία πολύ μεγάλη και πέθανε, τα παιδάκια της τα δώσαμε γιατί ήταν μικρά, και άλλες δύο κάποιος τις πήρε και εξαφανίστηκαν- και πλέον είναι μόνο τρία και μας λείπουν και τα άλλα. <3

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2014 - 09:56
Οι σκύλοι προσπαθούσαν να διώξουν τη κατσαρίδα και οι νυχτερίδες να την φάνε.
Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2014 - 12:15
Εγώ έχω γείτονα τον πιο κομπλεξικό σκύλο όλων των εποχών.Κάθεται όρθιος στο φράχτη σε στάση "σιμπα στο βραχο της αγελης" και αν τον κοιταξεις καταιβαινει και σου γαυγιζει σα να μην υπαρχει αυριο."Τι κοιτα ρε?Ειμαι λιονταρι δε με βλεπεις?γουφ γουφ!".
Ε ρε καρδιακά που είχα πάθει όταν η θεσπέσια ιδιοκτήτρια του τον έβγαλε βόλτα χωρίς λουρί...
Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2014 - 15:26
Ετοιμαστείτε οι βάσεις των σχολών να αγγίξουν τον ουρανό.

-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018