Δυστυχώς αυτό θα γίνει και σε μένα φέτος. Μην μεταδίδεις αρνητικότητααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σκέψου θετικά!!!!
Posted 01 June 2014 - 11:55
Δυστυχώς αυτό θα γίνει και σε μένα φέτος. Μην μεταδίδεις αρνητικότητααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σκέψου θετικά!!!!
Posted 01 June 2014 - 12:00
Μα σκέφτομαι θετικά! Το καλοκαίρι ξεκινάει όταν πάμε διακοπές, μέχρι τότε δεν είναι καλοκαίρι! Problem solved. Δεν σε καταλαβαίνω!
Posted 01 June 2014 - 15:48

Η μόνη μου ένσταση είναι ότι τα commissions δεν είναι τόσο φτηνά (εκτός κι αν πρόκειται για απλά σκίτσα, κυρίως ασπρόμαυρα). ![]()
Posted 01 June 2014 - 20:07
Posted 01 June 2014 - 20:57
To σχόλιο αυτό είναι το αγαπημένο μου:
Your video is racist, it has only white male.
Posted 01 June 2014 - 20:59
Μα γιατί δεν τα βάζετε στα αντίστοιχα θρεντς; Σόου δεμ σαμ λάβ πίπολ!

Posted 01 June 2014 - 21:22
Δεν θα θεωρούταν σπαμ το ποστ στο θρεντ των αγγλόφωνων σειρών; D:
Posted 01 June 2014 - 21:23
wow
Εντάξει. Κυρήσσω αυτό το ποστ το πιο moe post του 2014.
Posted 01 June 2014 - 21:44
Στοιχηματίζω ότι το πιο moe post αν δεν το εχει κανει ηδη θα το κάνει standaraki ο Erebos στο άμεσο μέλλον.
Posted 01 June 2014 - 21:45
Μουάχ, όχι.
Επίσης -τυχαίαααα ιδέα τώρα λέεεεμε- μπορείς να ανοίξεις και θρεντ για τη σειρά έτσι;! γουίνκ-γουίν, νάτζ-νατζ

Posted 01 June 2014 - 22:34
Τα Σαββατοκυριακα μου πλεον εχουν αρχισει και γινονται τρομακτικα. Το προηγουμενο εκει που καθομουν ξαφνικα γινεται σεισμος. Σημερα ειχαμε μια καταιγιδα αλλο πραγμα. Σκαει κεραυνος σε καποια φαση που ηταν τοσο δυνατος και ισχυρος σα να εσκασε βομβα μεσα στο σπιτι μου κρατησε ο θορυβος και το βουητο για 20-25 sec, τα τζαμια να τριζουν, εγω να νομιζω οτι εχει ερθει η συντελεια του κοσμου και υστερα να εχω κουφαθει για κανα 5λεπτο μετα απο τον θορυβο που εκανε..
Το επομενο Σ/Κ περιμενω να εκραγει κανα ηφαιστειο στην αυλη μου
Edited by The Tragic Prince, 01 June 2014 - 22:35.
Posted 01 June 2014 - 22:37
Παίζεις κάνα τζουμάντζι και δεν το ξέρεις μάλλον.

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 01 June 2014 - 22:40
Τι να σ πω, εγω εκεινη τη στιγμη διαβαζα για σαμανικες επικλησεις πνευματων για την εξεταστικη μου. Λες να φταιει αυτο?