Μπορείτε πάντα να με διαψεύσετε με awards ξανά σε 9 μήνες.
Δεν γυρίζουν τα πάντα γύρω από σένα. Εκτύπωσε το και κάντο κορνίζα να το βλέπεις κάθε μέρα.
Posted 28 May 2014 - 13:32
Μπορείτε πάντα να με διαψεύσετε με awards ξανά σε 9 μήνες.
Δεν γυρίζουν τα πάντα γύρω από σένα. Εκτύπωσε το και κάντο κορνίζα να το βλέπεις κάθε μέρα.
Posted 28 May 2014 - 13:34
Καλά και τα ακαραι έντομα είναι απλά όχι ορατά στο γυμνό μάτι.
Όχι, και τα δύο είναι αρθρόποδα αλλά είναι διαφορετικές ομοταξίες.
Τα έντομα λέγονται έντομα επειδή είναι η ομοταξία αρθρόποδων με εντομές (διακριτά χωρισμένες περιοχές του σώματός τους) και 3 ζευγάρια ποδιών.
Τα ακάρεα ανήκουν στην ομοταξία Αραχνίδια (μαζί με τις αράχνες, σκορπιούς, τσιμπούρια κλπ).
Edited by Erebos, 28 May 2014 - 13:35.
Posted 28 May 2014 - 13:35
Οι χρονιές 2012/2013 πάντως είχαν πολλά διαμαντάκια, γι'αυτό είναι δύσκολη η εκλογή τους ![]()
(Ή τα μέλη μας βαριούνται, όπως εγώ πχ, να ποστάρουν σε κάθε θέμα τις δύο επιλογές τους, αφού πρώτα σπάσουν το κεφάλι τους
)
Edited by Akihito, 28 May 2014 - 13:42.
Posted 28 May 2014 - 13:38
Οι χρονιές 2013/2014 πάντως είχαν πολλά διαμαντάκια, γι'αυτό είναι δύσκολη η εκλογή τους
(Ή τα μέλη μας βαριούνται, όπως εγώ πχ, να ποστάρουν σε κάθε θέμα τις δύο επιλογές τους, αφού πρώτα σπάσουν το κεφάλι τους)
Posted 28 May 2014 - 13:42
Μόνο από το όνομα "Ταρούσα", η σειρά σού λέει "μη με βλέπεις"
Ανθρωπιά έπεσε, τελικά, στην έκθεση. Περιμένουμε τον Καλαμάρη να μας πει εντυπώσεις
Προσωπικα δε μου φανηκε δυσκολη η ανθρωπια σαν ενοτητα,αλλα αυτο που ζητουσε στο δευτερο ζητουμενο του θεματος(δραστηριότητες, ατομικές και συλλογικές, που αποσκοπούν στον
περιορισμό του ελλειμματος ανθρωπιας).Το 70%+ των ατομων που ξερω(myself included)εγραψαν μετρα αντιμετωπισης του ελλειμματος,ενω δεν ηθελε ακριβως αυτο αλλα κατι παραπλησιο του στυλ μορφες αντιμετωπισης.
Στο πρωτο ζητουμενο παντως που ζητουσε φαινομενα που αποδεικνυουν το ελλειμμα ανθρωπιας σημερα ημουνα τοσο ετοιμος να γραψω σαν επιχειρημα το πανελλαδικες εξετασεις,αλλα παλι καλα κρατηθηκα xDDD
Edited by WillOfTheD, 28 May 2014 - 13:46.
Posted 28 May 2014 - 13:43
Posted 28 May 2014 - 13:48
Η τα μέλη μας όπως ο Akihito δεν ξέρουν καν για ποιές χρονιές ψηφίζουμε.
Fuck
Το διόρθωσα ![]()
Έχω συνηθίσει να γράφω το σχολικό έτος έτσι, γι' αυτό. Κεκτημένη ταχύτητα (δικαιολογίες
)
Προσωπικα δε μου φανηκε δυσκολη η ανθρωπια σαν ενοτητα,αλλα αυτο που ζητουσε στο δευτερο ζητουμενο του θεματος(δραστηριότητες, ατομικές και συλλογικές, που αποσκοπούν στον
περιορισμό του ελλειμματος ανθρωπιας).Το 70%+ των ατομων που ξερω(myself included)εγραψαν μετρα αντιμετωπισης του ελλειμματος,ενω δεν ηθελε ακριβως αυτο αλλα κατι παραπλησιο του στυλ μορφες αντιμετωπισης.
Στο πρωτο ζητουμενο παντως που ζητουσε φαινομενα που αποδεικνυουν το ελλειμμα ανθρωπιας σημερα ημουνα τοσο ετοιμος σαν επιχειρημα το πανελλαδικες εξετασεις,αλλα παλι καλα κρατηθηκα xDDD
Η αλήθεια είναι ότι το θέμα ήταν γενικό, γι'αυτό μπερδεύτηκαν πολλοί μαθητές. Δε νομίζω, όμως, ότι είναι κάτι που θα σας κόψει πολλά μόρια.
Άντε και καλή επιτυχία στα επόμενα ![]()
Posted 28 May 2014 - 13:48
Merci!
Posted 28 May 2014 - 13:49
To ήξερα πως ο 'Ερεβος ήταν τόσο ψαγμένος.
Πάντως η έκθεση το πιστεύω πως υπάρχει για να κόβει βαθμό μόνο. Αφήνοντας τον εαυτό μου στην απέξω, καθώς δεν μπορώ να με κρίνω, αλλά γνωρίζω παιδιά με εξαιρετική χρήση της γλώσσας και του λόγου, σε βαθμό που να λέω πόσο ταλέντο έχουν, και στο τέλος να γράφουν ένα 14 έτσι για το καλό....
Δεν ξέρω τι διορθώνουν, ώρες ώρες νωμίζω πως έχουν μία πρότυπη έκθεση και όσο αποκλίνεις, τόσο πέφτει μαχαίρι.

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 28 May 2014 - 13:59
Δεν ξέρω τι διορθώνουν, ώρες ώρες νωμίζω πως έχουν μία πρότυπη έκθεση και όσο αποκλίνεις, τόσο πέφτει μαχαίρι.
Έτσι δεν λειτουργούν όλα, επισήμως, στις Πανελλάδικές;
On a side note, δείχτε και λίγη αγάπη και συμπόνια και σε εμάς που αρχίζουμε τις ημι-πανελλαδικές από αύριο
Τ^Τ
Edited by Keito, 28 May 2014 - 13:59.
Posted 28 May 2014 - 14:01
*χορεύει μέσα στην σκόρπια συμπόνια και αγάπη, που αιωρείται στον αέρα και στραφταλίζει, καθώς ένα δάκρυ κυλά*
Edited by Keito, 28 May 2014 - 14:02.
Posted 28 May 2014 - 14:15

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 28 May 2014 - 14:31
Έπεσε θέμα στην έκθεση "το έλλειμα ανθρωπισμού στην εποχη μας".Έτσι όπως το βλέπω εγώ τρία είναι τα ενδεχόμενα:
1.)Θα χορέψουμε τσάμικα στη διόρθωση
2.)Θα χορέψουμε καλαματιανούς στα μαθ/κα-φυσικη
3.)All of the above οπότε θα χορέψουμε το χορό του Ζαλόγγου.
Edited by Kalamaris, 28 May 2014 - 14:35.