Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94136 replies to this topic

#77101 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2014 - 02:20

Λετονία (που δυστυχώς δε πέρασε), Ιρλανδία και Λευκορωσία για μένα που τα πήγαν σκατά όλες τους. Της Αυστρίας ήταν οκ, αλλά δε μου έκανε και καμιά εντύπωση.
Εμείς τελευταίοι έπρεπε να βγούμε.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#77102 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2014 - 02:22

Mε αυτά και με ετούτα και με όλα τα όμορφα εχμ "αστειάκια" σε βάρος της νικήτριας της Eurovision ξεκινάω να μετράω deletes και blocks στο fb σήμερα. :D

ναπωκαιεγωτονπονομου.jpg

#77103 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.163 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2014 - 02:25

αυτό το ποστ στο φατσοβιβλίο ήταν άκρος επικό....ΤΙ ΠAIΡΝΟΥΜΕ????? XD

フカフカ

#77104 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2014 - 02:26

Ας φτιάξουμε λίγη ζύμη, ας προσθέσουμε αγάπη, ας περιμένουμε, και ας φάμε λίγο κέικ.

#77105 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2014 - 03:50

Δε βλέπω να το συζητάτε και ανησυχώ.

5204a40a5a8dbbae8982321e560010fbddc48160

#77106 Holy_Dice

Holy_Dice

stay out ... of my territory ...

• Members
  • 38 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2014 - 08:48

Youtube Video
υπήρχαν πολύ καλύτερα τραγούδια απλά ως συνήθως όποιος προκαλεί παραπάνω νικάει .... (+ ακόμη γελάω με κατι μεσημεριανά που έλεγαν πως η Ελλαδα φέτος δεν θα νικήσει άλλα είναι φαβορί για την 5αδα :P )

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Holy_Dice: 11 Μάιος 2014 - 08:58

JkhE7UI.png

#77107 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2014 - 09:08

Δι παλμς ον μάη φέης όταν βλέπω συζητήσεις για να καθορίσουμε τι φύλο είναι κάποιος. ("τεχνικά είναι", "παλιά ήταν" ομιτζι) Ρε παίδες, ό,τι γουστάρει είναι και στην τελική το γλυκανάλατο τραγούδι της είναι περισσότερο άξιο συζήτησης (πώς νίκησε αυτό το πράμα;-όχι δεν έχω ακούσει τα άλλα).

Ναι όπως αυτό! XD 

Εντάξει ναι δεν ξέρει πώς να φτιάχνει κέκια -αναρωτιέμαι τι προσθέτει όταν προσθέτει "αγάπη"- αλλά είναι φαν. Θα το τραγουδάω κάθε φορά που φτιάχνω κέκι.

Εντωμεταξύ στα προτεινόμενα βίντεο είδα και ένα άλλο που λέγεται τζίζκέηκ. Τι έγινε φέτο ρε παιδιά με τα γλυκά; Πόσο τέλειο θα ήταν να έχουμε themed eurovision.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#77108 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2014 - 09:54

"Ενδιαφέρουσα" συλλογή από στάτους και κόμεντ """"""""""χιουμοριστικου"""""""" ύφους είδα σήμερα και χτές στο βράδυ στο fb.Καλά κάθε χρόνο η eurovision με κάνει να χάνω την ελπίδα μου για την ανθρωπότητα αλλά φέτος το έκανε με τρόπο που δεν το περίμενα.

tumblr_md3o6aXW941r5vpk0o1_500.jpg

sc5bab.jpg

#77109 Holy_Dice

Holy_Dice

stay out ... of my territory ...

• Members
  • 38 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2014 - 10:15

Εντωμεταξύ στα προτεινόμενα βίντεο είδα και ένα άλλο που λέγεται τζίζκέηκ. Τι έγινε φέτο ρε παιδιά με τα γλυκά; Πόσο τέλειο θα ήταν να έχουμε themed eurovision.

Ναι το ειδα και εγω ....... http://www.youtube.com/watch?v=Zfdmh0ZD1bA φερνει καπως ετσι ? http://prntscr.com/3i630d _ http://i.crackedcdn.com/phpimages/article/1/9/0/177190_v1.jpg

JkhE7UI.png

#77110 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 536 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2014 - 10:30

οταν ακους οτι ο νικητης τους θεσμου ηταν ξεκαθαρο μηνυμα που ηθελε να περασει η ευρωπη και στην βαθμολογηση ακουγες γιουχαρισματα για τους ''φιλικους ψηφους'' καταλαβαινεις οτι δεν αξιζει να ασχολεισε με κατι που εχει παψει να ειναι διαγωνισμος τραγουδιου εδω και πολλα χρονια....
δεν με πειραξε η κοντσιτα ουτε το μουσι..δεν εχω ομοφοβικες τασεις ουτε αναλωνω τις σκεψεις μου στο τι θα πω στο παιδι μου για κατι που υπαρχει στους δρομους (τραβεστι τρανσεξουαλ γκει)εδω και δεκαετιες..και που ανα πασα ωρα και στιγμη μπορει να τους δει και μονο του..αν δεν μπορω να εξηγησω στο παιδι μου τι εστι ομοφυλοφιλος μαλλον ειμαι για τον @%#$ γονιος...στο θεμα ομοφυλοφιλιας ειμαστε πισω ετη φωτος και λυπαμαι πραγματικα..εν ετη 2014 ακομα τους αντιμετοπιζουμε σαν μιασματα χωρις σχεδον δικαιωματα και αναγκαζονται να κρυβονται γιατι εχουν τον φοβο του δημοσιου λιθοβολισμου ..θα μου πεις..''ελα ρε που κρυβονται αφου τους βλεπουμε παντου,μαγαζια στο κεντρο και στο γκαζι αποκλειστικα για αυτους η gay friendly,στην τηλεοραση και τα σχετικα''..καποιο στιγμη το γαιδουρι οταν το παραφορτωσεις θα δωσει μια και θα τα ριξει κατω ολα και θα αναζητησει ολα αυτα που δεν μπορουσε τοσα χρονια..ποσο ποιο διαφορετικα θα ηταν αμα η κοινωνια τους ειχε αποδεχθει εδω και χρονια?αν μπορουσαν να πιασουν κανονικα(και οχι να το πνιγουν μεσα τους)μια δουλεια σε μια τραπεζα η σε μια δημοσια υπηρεσια..?αλλα θα μου πεις εδω δεν μπορεις να πιασεις δουλεια αν εχεις tatoo σε εμφανη σημεια και εισαι δαχτυλοδειχτουμενος,ο gay θα πιασει???λυπαμαι πραγματικα που η χωρα που ανακαλυψε δημιουργησε και θεμελιωσε την δημοκρατια και κατεπεκταση την ισοτητα τον δικαιωματων στον ανθρωπο να εχει μια σκοτεινη γωνια για το καθε τι διαφορετικο που δεν του καθετε καλα στο ματι .....και ολο αυτο καθαρα στο κοινωνικο κομματι...γιατι υπαρχει και το θρησκευτικο που καλυτερα να μην το πιασουμε γιατι θα βγαλουμε καλους απο την πληκτρολογηση..το τι κανει καθενας στο κρεβατι του η στο σωμα του δεν με απασχολησε ποτε και ουτε προκειτε στο μελλον...δικαιωμα του καθενος...ανθρωποι ειναι και αυτοι οχι ζωα ουτε πληγη ουτε αποκληροι της κοινωνιας....
στο καθαρα τραγουδιστικο κοματι εμενα μου αρεσε της αρμενιας....μουσικα,στιχουργικα...δυνατο με μοντερνες νοτες

#77111 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2014 - 11:20

Μην ξεχασατε να πειτε χρονια πολλα στην μανουλα σας σημερα. Το αξιζει :)

2bbd14fc.jpg

#77112 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2014 - 11:24

Εγώ της είπα και το μετάνιωσα το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο διότι άρχισε τα γνωστά "Σε ευχαριστώ που με θυμήθηκες παιδάκι μου και παίρνα λίγο να δεις τη μανούλα και δεν το περίμενα να με πάρεις κτλ κτλ" ΕΝΩ χθες μιλήσαμε ΤΡΕΙΣ φορές στο τηλέφωνο, μιλάμε κάθε μέρα τουλάχιστον μία φορά και βλεπόμαστε μια δυο φορές τη βδομάδα. Η μεγαλύτερη drama queen του πλανήτη XD

xbJ3b2w.jpeg

#77113 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2014 - 12:59

Παίζει να είμαι ο μόνος που του άρεσε το τραγούδι της Αυστρίας :P

Το τραγούδι ήταν εκλπηκτικό, τόσο από άποψη μουσικότητας, όσο και στίχων. Άσχετα που όλοι είδαν και έκριναν βάσει εμφάνισης.

Στο facebook έγινε της μουρλής για τη νίκη της Αυστρίας με το μίσος και την αηδία να υπάρχει σχεδόν σε κάθε status update και comment.

Και στο κάτω-κάτω δεν είναι η πρώτη φορά που πηγαίνει στη eurovision κάτι LGBT-friendly. Η Dana International έχει πάει δύο φορές, το 1998 και το 2011, εκ των οποίων κέρδισε το 1998. Το 2007 πήγαν η Verka Serduchka της Ουκρανίας και η DQ της Δανίας.

Δεν είναι κάτι το νέο. Νομίζω ότι θα 'πρεπε να είμαστε συνηθισμένοι από τέτοια θεάματα στη eurovision, μιας και έχουν εισαχθεί εδώ και 16 χρόνια :P

#77114 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2014 - 13:12

Βασικα, καλο ηταν που κερδισε η Αυστρια γιατι και πολλα χρονια ειχε να κερδισει και μπηκε και στο ματι ολων των ομοφοβικων / ρατσιστων / σεξιστων. Προσωπικα δε με τρελανε το κομματι της, αλλα ασχημο δεν ηταν κιολας.

Τωρα το δικο μας αξιζε λιγο καλυτερα νομιζω. Δε με νοιαζει ιδιαιτερα η θεση που πηραμε σαν χωρα, απλα ξερω λιγο αμυδρα τα παιδια που συμμετειχαν και πιστευω οτι αξιζαν κατι καλυτερο απ' αυτο. Oh well.

#77115 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2014 - 13:56

Δε ξέρω, μετά το ομοφοβικό post της ίδιας της αδερφής μου, που έλεγε σε φάση "δεν θα είχα πρόβλημα με το να νικούσε κάποιος gay ή κάποια λεσβία, αλλά αυτό το βδέλυγμα είναι αποκρουστικότατο και ότι η Ευρώπη δε μοίρασε παιδεία χθες" και τέτοια ξέρω γω, αποφάσισα να σταματήσω να κοιτάω το Wall μου, μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα αρκετά. Σημειωτέον, δεν είδα τη Eurovision γιατί πέρα από το guilty pleasure και το cheesiness δε μου προσφέρει και τίποτα, αλλά και μόνο από την ίντριγκα που ακούω ότι προκάλεσε είπα να δω το τραγούδι. Δε λέω ότι είμαι και κοινωνικός αναλυτής or anything, αλλά οκ, κάποιοι πρέπει να ξεκολλήσουν, το τι θεωρούν οι ίδιοι καλαίσθητο ή νορμάλ ή οτιδήποτε δε τους δίνει δικαίωμα να κατακρίνουν το πως θέλει ο άλλος να ζήσει τη ζωή του λολ.