Λετονία (που δυστυχώς δε πέρασε), Ιρλανδία και Λευκορωσία για μένα που τα πήγαν σκατά όλες τους. Της Αυστρίας ήταν οκ, αλλά δε μου έκανε και καμιά εντύπωση.
Εμείς τελευταίοι έπρεπε να βγούμε.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2014 - 02:20

*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2014 - 02:22
Mε αυτά και με ετούτα και με όλα τα όμορφα εχμ "αστειάκια" σε βάρος της νικήτριας της Eurovision ξεκινάω να μετράω deletes και blocks στο fb σήμερα. ![]()
ναπωκαιεγωτονπονομου.jpg
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2014 - 02:25
αυτό το ποστ στο φατσοβιβλίο ήταν άκρος επικό....ΤΙ ΠAIΡΝΟΥΜΕ????? XD
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2014 - 02:26
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2014 - 03:50
Δε βλέπω να το συζητάτε και ανησυχώ.

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2014 - 08:48
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Holy_Dice: 11 Μάιος 2014 - 08:58
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2014 - 09:08
Δι παλμς ον μάη φέης όταν βλέπω συζητήσεις για να καθορίσουμε τι φύλο είναι κάποιος. ("τεχνικά είναι", "παλιά ήταν" ομιτζι) Ρε παίδες, ό,τι γουστάρει είναι και στην τελική το γλυκανάλατο τραγούδι της είναι περισσότερο άξιο συζήτησης (πώς νίκησε αυτό το πράμα;-όχι δεν έχω ακούσει τα άλλα).
Ναι όπως αυτό! XD
Εντάξει ναι δεν ξέρει πώς να φτιάχνει κέκια -αναρωτιέμαι τι προσθέτει όταν προσθέτει "αγάπη"- αλλά είναι φαν. Θα το τραγουδάω κάθε φορά που φτιάχνω κέκι.
Εντωμεταξύ στα προτεινόμενα βίντεο είδα και ένα άλλο που λέγεται τζίζκέηκ. Τι έγινε φέτο ρε παιδιά με τα γλυκά; Πόσο τέλειο θα ήταν να έχουμε themed eurovision.

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2014 - 09:54
"Ενδιαφέρουσα" συλλογή από στάτους και κόμεντ """"""""""χιουμοριστικου"""""""" ύφους είδα σήμερα και χτές στο βράδυ στο fb.Καλά κάθε χρόνο η eurovision με κάνει να χάνω την ελπίδα μου για την ανθρωπότητα αλλά φέτος το έκανε με τρόπο που δεν το περίμενα.
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2014 - 10:15
Εντωμεταξύ στα προτεινόμενα βίντεο είδα και ένα άλλο που λέγεται τζίζκέηκ. Τι έγινε φέτο ρε παιδιά με τα γλυκά; Πόσο τέλειο θα ήταν να έχουμε themed eurovision.
Ναι το ειδα και εγω ....... http://www.youtube.com/watch?v=Zfdmh0ZD1bA φερνει καπως ετσι ? http://prntscr.com/3i630d _ http://i.crackedcdn.com/phpimages/article/1/9/0/177190_v1.jpg
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2014 - 10:30
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2014 - 11:20
Μην ξεχασατε να πειτε χρονια πολλα στην μανουλα σας σημερα. Το αξιζει ![]()
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2014 - 11:24
Εγώ της είπα και το μετάνιωσα το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο διότι άρχισε τα γνωστά "Σε ευχαριστώ που με θυμήθηκες παιδάκι μου και παίρνα λίγο να δεις τη μανούλα και δεν το περίμενα να με πάρεις κτλ κτλ" ΕΝΩ χθες μιλήσαμε ΤΡΕΙΣ φορές στο τηλέφωνο, μιλάμε κάθε μέρα τουλάχιστον μία φορά και βλεπόμαστε μια δυο φορές τη βδομάδα. Η μεγαλύτερη drama queen του πλανήτη XD
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2014 - 12:59
Παίζει να είμαι ο μόνος που του άρεσε το τραγούδι της Αυστρίας ![]()
Το τραγούδι ήταν εκλπηκτικό, τόσο από άποψη μουσικότητας, όσο και στίχων. Άσχετα που όλοι είδαν και έκριναν βάσει εμφάνισης.
Στο facebook έγινε της μουρλής για τη νίκη της Αυστρίας με το μίσος και την αηδία να υπάρχει σχεδόν σε κάθε status update και comment.
Και στο κάτω-κάτω δεν είναι η πρώτη φορά που πηγαίνει στη eurovision κάτι LGBT-friendly. Η Dana International έχει πάει δύο φορές, το 1998 και το 2011, εκ των οποίων κέρδισε το 1998. Το 2007 πήγαν η Verka Serduchka της Ουκρανίας και η DQ της Δανίας.
Δεν είναι κάτι το νέο. Νομίζω ότι θα 'πρεπε να είμαστε συνηθισμένοι από τέτοια θεάματα στη eurovision, μιας και έχουν εισαχθεί εδώ και 16 χρόνια ![]()
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2014 - 13:12
Βασικα, καλο ηταν που κερδισε η Αυστρια γιατι και πολλα χρονια ειχε να κερδισει και μπηκε και στο ματι ολων των ομοφοβικων / ρατσιστων / σεξιστων. Προσωπικα δε με τρελανε το κομματι της, αλλα ασχημο δεν ηταν κιολας.
Τωρα το δικο μας αξιζε λιγο καλυτερα νομιζω. Δε με νοιαζει ιδιαιτερα η θεση που πηραμε σαν χωρα, απλα ξερω λιγο αμυδρα τα παιδια που συμμετειχαν και πιστευω οτι αξιζαν κατι καλυτερο απ' αυτο. Oh well.
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2014 - 13:56
Δε ξέρω, μετά το ομοφοβικό post της ίδιας της αδερφής μου, που έλεγε σε φάση "δεν θα είχα πρόβλημα με το να νικούσε κάποιος gay ή κάποια λεσβία, αλλά αυτό το βδέλυγμα είναι αποκρουστικότατο και ότι η Ευρώπη δε μοίρασε παιδεία χθες" και τέτοια ξέρω γω, αποφάσισα να σταματήσω να κοιτάω το Wall μου, μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα αρκετά. Σημειωτέον, δεν είδα τη Eurovision γιατί πέρα από το guilty pleasure και το cheesiness δε μου προσφέρει και τίποτα, αλλά και μόνο από την ίντριγκα που ακούω ότι προκάλεσε είπα να δω το τραγούδι. Δε λέω ότι είμαι και κοινωνικός αναλυτής or anything, αλλά οκ, κάποιοι πρέπει να ξεκολλήσουν, το τι θεωρούν οι ίδιοι καλαίσθητο ή νορμάλ ή οτιδήποτε δε τους δίνει δικαίωμα να κατακρίνουν το πως θέλει ο άλλος να ζήσει τη ζωή του λολ.