Well μια φορά εμείς ευθύνη για τους εξαγριωμένους Linuxoχτυπημένους χρήστες που θα σε κυνηγάνε δεν έχουμε.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 04 May 2014 - 23:32
Κι ερωτω εγω: Υπαρχει κανεις αλλος ακροατης του κασετοφωνου εδω μεσα? Ειναι η νεα μου αγαπη! ![]()
Posted 04 May 2014 - 23:39
To oovoo τα σπάει λέει η αλήθεια αλλα δεν το χρησιμοποιεί κανένας σχεδόν οπότε το έβγαλα από το pc...
Με το oovoo έχω άπειρο lag με τον ήχο, η φωνή μου πάει στον άλλον σε 1-2 δευτερόλεπτα ένα πράμα, αλλά μπορεί να κάνω και κάτι λάθος.

*waving intensifies*
Posted 04 May 2014 - 23:43
Να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κανείς.Μια μέρα πριν κανά μήνα είχα μπει στο imageshack αλλά δεν υπήρχε ούτε μια από τις φωτό που είχα κάνει upload.Πάω πάλι χτες και υπήρχαν 5 από αυτές.Εντωμεταξύ κάποιες φωτό που τις έχω βάλει εδώ αν και στο Imageshack δεν υπάρχουν πια εδώ φαίνονται κανονικά.Τι γίνεται;
Εγώ μόλις πρόσεξα πως το imageshack δεν είναι πια free. God bless photobucket. Πολύ πιο αξιόπιστο anyway.
Posted 05 May 2014 - 00:48
Με το oovoo έχω άπειρο lag με τον ήχο, η φωνή μου πάει στον άλλον σε 1-2 δευτερόλεπτα ένα πράμα, αλλά μπορεί να κάνω και κάτι λάθος.
Δεν ξέρω tbh το έβαλα μια φορά για multi video κλήση και την έκανε άψογα(αν εξαιρέσεις τις χάλιας ανάλυσης κάμερες ).

Posted 05 May 2014 - 15:00
Η δικιά σου φωνή και skype/oovoo κτλ είναι ιδιαίτερη περίπτωση γενικότερα ![]()
Posted 05 May 2014 - 17:09
Well μια φορά εμείς ευθύνη για τους εξαγριωμένους Linuxoχτυπημένους χρήστες που θα σε κυνηγάνε δεν έχουμε.
HoF her now ![]()
Posted 05 May 2014 - 18:13
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος φοιτητής της πληροφορικής, που να μην είναι μαλλιάς... ![]()
Posted 05 May 2014 - 18:19
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος φοιτητής της πληροφορικής, που να μην είναι μαλλιάς...
Ένας γείτονας μου αλλά απ'όσο ξέρω σκέφτεται να παγώσει τις σπουδές του...
Posted 05 May 2014 - 18:59
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος φοιτητής της πληροφορικής, που να μην είναι μαλλιάς...
Ημουν τεως φοιτητης Πληροφορικης και ποτε μου δεν ημουν μακρυμαλλης.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 05 May 2014 - 19:18
βασικά εγώ από 'τι έχω δει μακριά μαλλιά έχουν όλοι στις μουσικές σχολες
Posted 05 May 2014 - 20:31
Ημουν τεως φοιτητης Πληροφορικης και ποτε μου δεν ημουν μακρυμαλλης.
Kι εκείνος στις φωτογραφίες με τα μακρυά μαλλιά ποιος είναι;
(My bad, συγγνώμη, αλλά μίλησε η έννοια της πιθανότητας μέσα μου
)
Posted 05 May 2014 - 20:44
Άλλο ένα κόλπο του pc_magas να μας τεστάρει. Όλα βάση σχεδίου πάντοτε.
Ο Akihito θα χρειαστεί και άλλη προπόνηση, βάλτε τον να δει Pupa...

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 05 May 2014 - 21:07
Btw είδα το Xenosaga: The Animation και απλά τα σπάερι Ειδικά η Μουσική. Και όχι μόνο στο Anime αλλά και στο Παιχνίδι.
http://en.wikipedia.org/wiki/Xenosaga
Απλά μόνο και μόνο για την Μουσική θέλω να το παίξω!!!!
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 05 May 2014 - 21:53
Ο Akihito θα χρειαστεί και άλλη προπόνηση, βάλτε τον να δει Pupa...
Τώρα που είπες για το pupa, έψαξα λίγο στη wikipedia και ψήθηκα. Τα επεισόδια είναι 4 λεπτά το ένα, οπότε βγαίνουν τσακ μπαμ.
Θα το δω αύριο
(βέβαια, με τρομάζει λίγο που είναι θρίλερ, γιατί γενικότερα αποφεύγω το είδος, αλλά εντάξει...)
Edited by Akihito, 05 May 2014 - 21:53.