Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94136 replies to this topic

#76996 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1.396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2014 - 17:39

Στα 7 βασίλεια κατεβαίνει αυτός :kakaka:  :kakaka:  ?

Αυτή τη τετάρτη είναι και οι φοιτητικές εκλογές ...

10308420_10203882651771912_1117838329813

#76997 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2014 - 18:05

Είναι τέλειο από πολλές απόψεις και θα μπορούσε να υπάρχει αλλά είναι εντελώς και παντελώς fake. Δεν υπάρχει αυτός ούτε ο συνδυασμός του XD

/partypooper

Όντως μάλλον είναι τρολ, αλλά έχει και σελίδα στο facebook http://www.facebook.com/pages/Καινοτομία-για-τη-Θεσσαλονίκη-ΚαιΘε_-Επαμεινώνδας-Φιλίππου/458553137613927   :hihi2:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 03 Μάιος 2014 - 18:08

#76998 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2014 - 18:31

ΣΑΣ ΜΙΣΩ WINDOWS 8 ΣΑΣ ΜΙΣΩ ΣΑΣ ΜΙΣΩ ΣΑΣ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

xbJ3b2w.jpeg

#76999 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2014 - 18:37

Όντως μάλλον είναι τρολ, αλλά έχει και σελίδα στο facebook http://www.facebook.com/pages/Καινοτομία-για-τη-Θεσσαλονίκη-ΚαιΘε_-Επαμεινώνδας-Φιλίππου/458553137613927   :hihi2:

Αγαπητοί ψηφοφόροι,
Με μεγάλη λύπη σας ανακοινώνουμε την πιθανή αποχή από τις φετινές δημοτικές εκλογές της Θεσσαλονίκης εξαιτίας του ατυχούς συμβάντος, το οποίο προκλήθηκε από την αφισσοκόληση στο κέντρο της πόλης και σύμφωνα με τη νομοθεσία κρίνεται παράνομη. Ωστόσο, είμαστε σε διαρκή επαφή με το Δήμο Θεσσαλονίκης, ώστε να επανεξαιτάσουν το ζήτημα, για να γίνει δεκτό το αίτημά μας. Χαρακτηριστική περίπτωση αντιστοίχου συμβάντος αποτελεί το παράδειγμα άλλου υποψηφίου με τη συνεργασία συγκεκριμένου κόμματος για την οριστική του συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές. Εκμεταλευόμενοι το μικρό αυτό ατόπημα μας απέκλεισαν από τις επερχώμενες εκλογές. Κρίνουμε πως η όλη διαδικασία υπονομεύει τη καινοτόμα παρουσία μας στο χώρο της πολιτικής καθώς και της απήχησής μας στο ευρύ κοινό. Μια στοχευμένη κίνηση που υποθάλπτει το φόβο τους. Επομένως, το Και.Θε. δεν πτοείται και θα συνεχίσει τον αγώνα του, παρακάμπτωντας τα εμπόδια.

Η Θεσσαλονίκη ρίχνει χυλόπιτα στο Μνημόνιο.

10172806_458612847607956_874613912204521

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΝΕ ΛΟΥΣΟΥΜΕ!

Κάποιος να φέρει λέλουδα!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#77000 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2014 - 18:55

A penguin is Hitting your door. He's called TUX and brings Linux with him.

Ακόμη στην Λαμία παρουσίασα το GUMA  στο συνέδριο της FOSSCOMM και μου είπαν πως ήταν αρκετά καλή ομιλία. Στο πόσοι θα μπούν στο community θα δούμε.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 03 Μάιος 2014 - 18:56

#77001 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2014 - 23:24

10172806_458612847607956_874613912204521

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΝΕ ΛΟΥΣΟΥΜΕ!

Κάποιος να φέρει λέλουδα!

Γιατί δεν προσλαμβάνουν γραφίστες για να κάνουν δουλειά της αφίσας, γιατί τα φτιάχνουν μόνοι τους, ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#77002 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2014 - 23:53

Τωρα εδωσες ευκαιρια στον πιγκουινο να προσπαθησει να μας πεισει ποσο αναισχυντες ιεροδουλες του καπιταλισμου ημαστε που στηριζουμε με τα λεφτα μας την microsoft και δεν προτιμουμε το μεγα δωρο του Θεου του Ιντερνετ, τα linux, οι αναισχυντοι :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από jimop24: 03 Μάιος 2014 - 23:54

8w32.jpg

#77003 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2014 - 01:50

Not-Even-Sure-Where-to-Begin.jpg

Προφανώς θέλει να γίνει ιαπωνέζα πριγκήπισσα.

Εγώ πάλι τα λατρεύω.

#77004 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2014 - 02:04

^ Προφανώς και θέλω την παραπάνω μπλούζα/φούτερ/w.e

Και με την δύναμη του φεγγαριού ορκίζομαι αιώνια πίστη και αφοσίωση στον κάτοχό της.

#77005 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2014 - 02:40

kourkouti-mitroglou-papi-komitis.jpg

Μόνο μία παράταξη ψηφίζουμε στις φοιτητικές εκλογές

#77006 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2014 - 03:17

Youtube Video

:x3:

#77007 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2014 - 03:19

Δύο πρόσφατες ηλίθιες μόδες που σιχαίνομαι:

1) Νεαρά άτομα που φωτογραφίζονται όλο καμάρι σε νεκροταφεία λες και βγάζουν φωτογραφία σε κλαμπάκι ή καφετέρια.

2) Ο κάθε άσχετος με την πολιτική που θέτει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος. Ήδη έχω τρεις γνωστούς που που θέτουν υποψηφιότητα στον δήμο που μένω κι οι δύο απ' αυτούς τους δεν ξέρουν τι τους γίνεται (για τον τρίτο δεν ξέρω καθώς δεν τον πολυξέρω).

^ Προφανώς και θέλω την παραπάνω μπλούζα/φούτερ/w.e

Τουλάχιστον εσύ φαντάζομαι θα την φορέσεις με καλύτερο συνδυασμό ρούχων σ' αντίθεση με τον τυπά στην φωτογραφία. Άσχετο αλλά στην Ακράτα σ' ένα bar είχα πετύχει πριν 1-2 χρόνια έναν τυπά που φορούσε Tokyo Mew Mew μπλούζα. Δεν τον ρώτησα αν είναι fan της σειρά επειδή φαντάζομαι ότι απλά θα του άρεσε το σχέδιο της μπλούζας. Όπως μια γυναίκα (40-50 χρονών) που είχε την καντίνα σ' ένα γήπεδο και φορούσε μπλούζα Hajime no Ippo που όπως μου είπε της την έδωσε ο γιός της.

#77008 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2014 - 03:46

Αν έχουν κρύψει το πτώμα του νόμιμου ιδιοκτήτη στο υπόγειο της καφετέριας υπάρχει πρόβλημα;

O6rrvsU.jpg

#77009 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2014 - 09:29

Τωρα εδωσες ευκαιρια στον πιγκουινο να προσπαθησει να μας πεισει ποσο αναισχυντες ιεροδουλες του καπιταλισμου ημαστε που στηριζουμε με τα λεφτα μας την microsoft και δεν προτιμουμε το μεγα δωρο του Θεου του Ιντερνετ, τα linux, οι αναισχυντοι :P

Έχεις απόλυτο δίκιο, δεν το υπολόγισα καλά Τ_Τ

Πάντως αφού τα συνήθισα λιγουλάκι ~η χθεσινή ήταν η πρώτη πρώτη αντίδραση~ και αφού διέγραψα αυτό το abomination, το skype for modern windows και γενικά το σουλούπωσα όπως το ήθελα, μπορώ να πω ότι εντάξει μια χαρά είναι τα καημένα, δεν τα μισώ πια. Κάνει και boot στο desktop οπότε δεν χρειάζεται να έρχομαι αντιμέτωπη με όλες τις μαλακίες της Microsoft κατά την εκκίνηση που σώνει και ντε θέλει να κάνεις λογαριασμό Microsoft οπότε όλα καλά.

@Vetus η μόδα με τα νεκροταφεία είναι απίστευτα παλιά οπότε μην μου συγχίζεσαι :P

xbJ3b2w.jpeg

#77010 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2014 - 10:23

Που εμφανίζονται ξαφνικά όλοι αυτοί στις εκλογές? :uhh:  

ypopsifios.jpg

Τάμμυ Τσανάκα, γιατί η Ελλάδα είναι γυναίκα!

(Σαββατογεννημένες, 2004)

Αχ και βαχ :P

Δύο πρόσφατες ηλίθιες μόδες που σιχαίνομαι:

1) Νεαρά άτομα που φωτογραφίζονται όλο καμάρι σε νεκροταφεία λες και βγάζουν φωτογραφία σε κλαμπάκι ή καφετέρια.

2) Ο κάθε άσχετος με την πολιτική που θέτει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος. Ήδη έχω τρεις γνωστούς που που θέτουν υποψηφιότητα στον δήμο που μένω κι οι δύο απ' αυτούς τους δεν ξέρουν τι τους γίνεται (για τον τρίτο δεν ξέρω καθώς δεν τον πολυξέρω).

Για το 1 δεν είχα ιδέα. Δεν ήρθε η μόδα εδώ, φαντάζομαι :P Το 2 ισχύει.