Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#7636 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 24 December 2007 - 18:57

Σύνθημα σε τοίχο:
ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

εγώ πάντω την επόμενη φορά που θα δώ άντρα στον χώρο αναμονής
και καταλάβω ότι δεν ήρθε για αποτρίχωση, ή να δει τον γιατρό
θα τον ροτίσω, και " εσέις για αποτρίχωση ήρθατε; η για θεραπεία φαλάκρας; ααα για την κοπέλα της? Μπικίνη ε;
σας αρέσει να είναι φαλακρό ε? "... και ναι μπορώ να γίνω πιο αιασχρή
αν χρειαστει... ku ku ku

Από μια κομπλεξάρα σαν κι εσένα δεν περίμενα τίποτα λιγότερο... :nosey: Ειδικά όταν μπαίνεις σε άλλα forums για να λες πόσο πολύ μ' αντιπαθείς:
Spoiler:

#7637 PreToRiaN

PreToRiaN

Make love, NOT warcraft

• Members
  • 81 posts

Posted 24 December 2007 - 19:10

αν και καθυστερημενα... (τωρα μπηκα σπιτι)

να τα πουμε?

Youtube Video

OMFG τι μου θυμισες : :
Spoiler:
Αυτή η υπογραφή δεν ξεπερνά σε καμία περίπτωση τα 250 pixels ύψος.( who am i kidding : :. my beautiful and intelligent sign is ruined ).

#7638 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 24 December 2007 - 19:28

Σύνθημα σε τοίχο:
ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Από μια κομπλεξάρα σαν κι εσένα δεν περίμενα τίποτα λιγότερο... :nosey: Ειδικά όταν μπαίνεις σε άλλα forums για να λες πόσο πολύ μ' αντιπαθείς:

Spoiler:

γιατί μήπως το είπα πίσω από την πλάτη σου;
κάτω από το ποστ σου το είπα
και δεν είμαι κομπλεξική επειδή δεν θέλω να ακούει ο άλλος ότι πήγα να κάνω αποτρίχωση την τριχωτή καμπόυρα μου και την κρεατοελιά στην μύτη μου.
στην τελικη ας μην έβγαινες απο το μσν να σου εξηγήσω τι εννοώ και να σου πω κατάμουτρα τη γνώμη μου για σένα.

#7639 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 24 December 2007 - 19:31

Γαμωτο, οταν ελεγα μικρος τα καλαντα οι δρομοι ηταν γεματοι παιδακια... Σημερα αμφιβαλω αν χτυπησε καν το κουδουνι...
Posted Image

#7640 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 posts

Posted 24 December 2007 - 19:41

Γαμωτο, οταν ελεγα μικρος τα καλαντα οι δρομοι ηταν γεματοι παιδακια... Σημερα αμφιβαλω αν χτυπησε καν το κουδουνι...

so true... και εγω ζητημα να ειδα 10... πολλες φορες ξεκιναγαμε πριν τις 8... μετα τις 10-11 απλως μαζευες τα αποφαγια :wooi2:
Posted Image

#7641 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 24 December 2007 - 19:49

so true... και εγω ζητημα να ειδα 10... πολλες φορες ξεκιναγαμε πριν τις 8... μετα τις 10-11 απλως μαζευες τα αποφαγια :wooi2:

Αντιθέτως, στα μαγαζιά και στα μέσα συγκινωνίας στο κέντρο της Αθήνας έβλεπες κάθε τόσο να μπαίνουν τα πιτσιρίκια με τα τρίγωνα για να πουν τα κάλαντα.

γιατί μήπως το είπα πίσω από την πλάτη σου;
κάτω από το ποστ σου το είπα. στην τελικη ας μην έβγαινες απο το μσν να σου εξηγήσω τι εννοώ και να σου πω κατάμουτρα τη γνώμη μου για σένα.

Spoiler:

#7642 _GaARa_

_GaARa_

stupidity isn't an excuse

• Retired Staff
  • 809 posts

Posted 24 December 2007 - 19:53

Ηρεμία ρα!Χριστουγεννιατικα αυτη την δουλεία θα κάνουμε?:nanteee:

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...

#7643 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 posts

Posted 24 December 2007 - 20:02

Αντιθέτως, στα μαγαζιά και στα μέσα συγκοινωνίας στο κέντρο της Αθήνας έβλεπες κάθε τόσο να μπαίνουν τα πιτσιρίκια με τα τρίγωνα για να πουν τα κάλαντα.

καλα εγω μιλουσα για οταν εγω πηγαινα για καλαντα... και τα 10 παιδια πηρα σαν παραδειγμα τη γειτονια μου (σε σχεση παντα με οταν πηγαινα εγω):wooi2:
Posted Image

#7644 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 24 December 2007 - 20:24

εγώ πήγαινα για κάλαντα ως το δημοτικό μετά απο εκεί και πέρα με ντύνανε με το ζόρι κάθε χρονιά και πήγαινα με τον Σύλλογο Ποντίων και τα έλεγα.

#7645 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 24 December 2007 - 20:58

εγω πηγα κ μαζεψα 85 euro
:wooi2:
πραγματικα christmas is the most wonderful time of the year
τον τελευταιο μηνα εχω χεστει στο ταληρο και ακομα καλα καλα δεν αρχισαν οι οικογενειακες συγκεντρωσεις
:wooi2::wooi2::wooi2::wooi2:
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#7646 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 24 December 2007 - 21:25

Εμενα μου την σπαει οταν ανοιγω την πορτα στα καλαντα και αντι για παιδακια βλεπω κοτζαμαν μαντραχαλους!!

:oo::erk:

Ο Speedgrapher ανεβασε στο blog του και τις υπολοιπες φωτος απο το Jmusic-Cosplay παρτυ στη Θεσσαλονικη.

http://www.easysubjugation.blogspot.com

Παρτε και ενα preview για να θαυμασετε τα υψηλα στανταρτς cosplay που ειχαμε!

:Blissfull::Blissfull:

Posted Image
Posted Image

#7647 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 24 December 2007 - 22:52

Είναι κάποια απο αυτές μέλος του φόρουμ?

Μήπως η Eri?:hahaha::wooi2:

Spoiler:

Posted Image

#7648 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 24 December 2007 - 22:56

η μονη μου απορια ειναι πως γινεται ατομα που e-βλεπω τυχαια η συναντιομαστε σε διαφορα κλαμπ/μπαρ κλπ να ειναι στις φωτογραφιες του speedgrapher. τελικα το ιντερνετ παραειναι μικρο.+1 στον Speedgrapher για την πολυ καλη παρουσιαση του.

Posted Image

#7649 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 25 December 2007 - 00:01

Ερημιά απόψε στο forum.

Posted Image

#7650 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master