Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#7621 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2007 - 13:06

what do you mean???

Uncle Spawn Rulez!!!!!!

ναι, καλά... τώρα;

σικέ; αστο δε θέλω... είχες δεν είχες μου ράγισες την καρδιά πάλι... μέρες που είναι!

#7622 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2007 - 13:26

Εγώ πάντως πήγα για ψώνια και μόλις γύρισα... Πήρα τα δωράκια μου, έναν ακόμα εξωτερικό σκληρό, ένα νέο Modem/router μπας και γλιτώσω από την βλακεία που μου στείλανε (αν βέβαια δουλέψει σωστά με το VoIP το ελπίζω πάντως), μερικά βιβλιαράκια (βρήκα και το manga από Star Trek :-) ) και κάποια δωράκια για τ'ανηψάκια μου. Αυτά...

#7623 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2007 - 13:33

Posted Image

:nod::nod::nod:

:respect::respect::respect:

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#7624 Carnival Of Rust

Carnival Of Rust

Anime Newbie

• Members
  • 51 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2007 - 14:14

Kαλημερες και χρονια πολλα.^ ^
Δημοσιευμένη  εικόνα

#7625 _GaARa_

_GaARa_

stupidity isn't an excuse

• Retired Staff
  • 809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2007 - 14:15

Με εγκεφαλικα ξυπνησα σήμερα το πρωι.
8.30 χτυπάγανε τα κουδουνια για τα καλαντα.:hahaha:
Πεμπτη - Παρασκευη δουλευω.
Ουτε για ψωνια δεν πρόλαβα να πάω καλα καλα.
Μονο έναν εξωτερικο σκληρο που πήρα προχθες.

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...

#7626 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2007 - 14:29

γιατι Sony( / Microsoft / Nintendo) και καλα πρεπει να παρουμε κατι για τα εξ μας?
ασταδιαλα.
κρατηστε ρε και κανενα μισθο.

πιες.η εικονα του κεννυ τα σπασε ολα.
πιες2./r/ αναλυτικη συνταγη για τεκιλα μπουμ απο τον υπευθυνο.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#7627 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2007 - 14:48

υπάρχει σχετικό βιντεάκι που ο υπέυθυνος εξηγεί σε έναν αδμιν τι εστί τεκίλα μπουμ, καθώς και η κατάποση του λαχταριστού αυτού ποτού... αλλά αν το δημοσιεύσω μπορεί να οδηγήσει σε μπαν του λογαριασμού μου...

#7628 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2007 - 14:51

Just Do It!

#7629 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2007 - 15:13

Καλά Χρηστούγεννα σε όλους.

Καλά να περάσετε το βράδυ, να κάνετε κρεπάλες αλλά σε λογικά όρια.

Τα λέμε σε πάλι σε 2 μέρες.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#7630 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2007 - 15:20

bai bai everyone~ :3
and Merry Christmas \=w=/

#7631 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2007 - 15:56

Meeery X-mas ppl!!!! αντε να σαπισουμε και λιγο στον υπνο επιτελους..........:gn2:

και ενα μικρο κατι για να παει η μερα με κεφι..

Youtube Video

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#7632 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2007 - 16:58

αν και καθυστερημενα... (τωρα μπηκα σπιτι)

να τα πουμε?

Youtube Video

Δημοσιευμένη  εικόνα

#7633 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2007 - 17:25

Δουλειά και σήμερα αλλά δεν με ένοιαζε καθόλου καθώς χθες πραγματοποίησα μία μεγάλη επιθυμία μου και έκανα την πιο ακριβή αγορά που έχω κάνει στη ζωή μου...
Spoiler:

:wooi2::wooi2::wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#7634 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2007 - 17:34

Γεια σας και απο μενα!Αυτη τη στιγμη ειμαι στο γραφειο...ευτυχως ο κοσμος το πηρε αποφαση και ειπε να παει για ουσιαστικα ψωνια και οχι να μας περνει τηλεφωνο να κλεινει εισιτηρια...κοινως, εχει τοση ησυχια, που την απολαμβανω..ο διπλανος μου βλεπει Planet Terror με την ησυχια του..αυτα ειναι! Φινγκο...μεγεια η τηλεορασιτσα! Εγω χθες και σημερα λυσσαξα στα ψωνια...μιλαμε, εξανεμιστηκαν σχεδον οι μισες απο τις οικονομιες μου...χοχο..δεν πειραζει...τα λεφτα αλλωστε, ειναι για να ξοδευονται..ας τα χαρουμε τωρα που μπορουμε..ετσι?καλες γιορτες παιδακια!καλα να περασετε, ξεκοιλιαστητε στο φαι, πιειτε τα αντερα σας..ΜΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΑΝ ΠΙΕΙΤΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΣΑΣ..σας θελουμε ολους εδω και του χρονου!
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#7635 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2007 - 18:49

εγώ στο χωριό μου είμαι και τα έχω πάιξει! άσε που όλα τα βλαμμένα έρχονται να πουν τα κάλαντα! εγώ όταν πήγαινα πήγαινα μετά τις 11! αυτά έρχονται από τις 8! καλά που δε βγλήκα να τα κλωτσήσω! τέλος πάντων να πω καλές γιορτές και να περάσετε όσο καλύυτερα μπορείτε! για εμένα δεν το πολυβλέπω!