Δε καταλαβαίνω γιατί να θέλετε να με μπανάρετε; Κατ'αρχάς είναι ρατσιστική επίθεση, είμαι μια κανάτα με κόκκινο χυμό και δε συγχωρώ εύκολα. Ιθαγενής
omg not a trve otaku go away pls
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2014 - 22:38
Δε καταλαβαίνω γιατί να θέλετε να με μπανάρετε; Κατ'αρχάς είναι ρατσιστική επίθεση, είμαι μια κανάτα με κόκκινο χυμό και δε συγχωρώ εύκολα. Ιθαγενής
omg not a trve otaku go away pls
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2014 - 22:46

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2014 - 22:48
Σε τσούζει που βγήκαμε αθώοι.
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2014 - 22:49
Ας κάνει κάποιος ban τον demonicMC.
Να κάτι τέτοια λέτε και του δίνετε θάρρος.
By the way προκαλώ κάποιον που έχει μετρήσει πόσες φορές μας έχει επιβεβαιώσει ο Δαιμονικός αυτές τις σημαντικές πληροφορίες μιας και δεν το έχουμε εμπεδώσει αρκετά.![]()
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 18 Μάρτιος 2014 - 22:54
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2014 - 22:51

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2014 - 23:25
Ας κάνει κάποιος ban τον demonicMC.
επειδή έχει γκόμενα;
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2014 - 23:27

-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2014 - 00:30
Να κάτι τέτοια λέτε και του δίνετε θάρρος.
By the way προκαλώ κάποιον που έχει μετρήσει πόσες φορές μας έχει επιβεβαιώσει ο Δαιμονικός αυτές τις σημαντικές πληροφορίες μιας και δεν το έχουμε εμπεδώσει αρκετά.
Τι εννοείς γλυκούλη, ότι σας σπαμάρω το προαναφερθέν γεγονός; Αφού το ξέρεις πως με το που πεις το ναι εγώ θα τρέξω στην αγκαλιά σου. Masha, αν παίζαμε το Supervillain παλέρμο ίσως, αλλά τώρα you have to face the facts. Σόρρυ που ροκο-παρτάρω.
Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2014 - 00:40
ο demonic δεν είναι true otaku έχει δει λίγα άνιμε

*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2014 - 00:42

-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2014 - 00:44
Ban τώρα!!! Το ξέρω οτι ήσουν ένοχος. Το Μπλε δε φτάνει.
επειδή έχει γκόμενα;
Ε ναι... Χαλάει την πιάτσα και μας κοροϊδεύει από πάνω!
Το δεύτερο είναι δικό μου αλλά το ξέρω πως ισχύει.
εγω ειμαι και παντρεμενος με παιδι....!!!!!! ![]()
τι θα πρεπει να παθω εδω μεσα δηλαδη..... ![]()
Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2014 - 00:45
Εμείς κοιτάμε τα ανιμ ή τα ανιμ κοιτάνε εμάς;
Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2014 - 00:47
Πιθανώς να υπάρχουν κάποιοι που κοιτάνε εμάς ενώ κοιτάμε τα κινέζικα μικυ μαου μας. Επίσης, δεν εκπληρώνω τα anime watching quota μου γιατί βλέπω μαζί της.
Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2014 - 00:51
(....) Επίσης, δεν εκπληρώνω τα anime watching quota μου γιατί βλέπω μαζί της.
δεν εχει και like το φορουμ να σου κανω μερικα...
teach me master....εγω με το ζορι την εβαλα να δει monster και death note...
απο ταινιες κομπλε ομως..ανετα..με τα series εχω θεμα...