Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94136 replies to this topic

#76276 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 18 March 2014 - 15:29

Πήγαινέ το στο cap cap και τάισέ το 3 γλυκά. Θα τα ξεράσει όλα.

#76277 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 18 March 2014 - 16:08

[...]και εγώ θα σε κεράσω σοκολατόπιτα στα Σερμπέτια :3

Κι εγώ μέσα, για σοκολατόπιτα~

Έτσι κι αλλιώς, πλησιάζει ο καιρός για την καθιερωμένη έξοδο στο Σερμπέτια!

Edited by Botsun, 18 March 2014 - 16:09.

Posted Image

#76278 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 18 March 2014 - 16:23

*πετάει ένα ανοιγμένο κοπίδι στο κεφάλι του ody*

Thanks Leon, it's okey :<. Πιστεύω πως το πάθημα θα μου γίνει μάθημα, και από εδώ και πέρα πορτοφόλι στην τσέπη εν ώρα διδασκαλίας. Όσο για τους συμμάχους, ακόμα κι αν δεχόμουν βοήθεια πιστεύω πως το παιδί δεν θα έφτιαχνε με την ανατροφή που του έχουν δώσει οι γονείς του (ή η μάνα, τον πατέρα δεν τον είδαμε οπότε δεν ξέρω αν είναι χάλια ή όχι).

Για Σερμπέτια πάντως είμαι μέσα όποτε θέτε <3

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#76279 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 18 March 2014 - 16:48

Αφού αναφερθήκατε στα Σερμπέτια πέρασα προχτές απο εκεί κ εχουν  ανοίξει κ 2 μαγαζί...το ''Σερμπετο-Σπιτο''  (εμπνευσμένο θα έλεγα ...  ) λίγο πιο πριν,πάνω ουσιαστικά στην πλατεία (δίπλα απο το μπουγατσοπολειο)...Για να τούς βλέπουν όλοι όσοι περνάνε απο τον κεντρικό δρόμο...και έχω την εντυπώσει οτι βάλανε κ νέα γλυκά. Εγώ δοκίμασα ένα ραβανί με μαστίχα χιου το οποίο ήταν εκπληκτικό.

I would likePosted Image for a pet...

#76280 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 18 March 2014 - 19:20

Καλησπέρες από την Κύπρο με μια πουστοίωση....

Μάλλον έχασα πολλά.

#76281 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 18 March 2014 - 19:20

Όχι άλλα Σερμπέτια! Να πάμε και αλλούυυυυ

Βαγγελιώ εμένα από τα νεύρα μου θα με είχαν πιάσει τα κλάματα (μην κοιτάτε που έχω γίνει τέρας υπομονής 'δω μέσα), και μόνο που κρατήθηκες είσαι ηρωίδα in my books.

Κρίμα και το παιδάκι διότι αυτές οι ακραίες συμπεριφορές είναι σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά.

Κουράγιο! Συνέχισε το πλάνο για μπισκοτεν-ιοατάκ και μαζί με το πορτοφόλι να έχεις πάνω σου και κινητό καλού κακού!

Posted Image

#76282 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 18 March 2014 - 19:23

*πετάει ένα ανοιγμένο κοπίδι στο κεφάλι του ody*

Thanks Leon, it's okey :<. Πιστεύω πως το πάθημα θα μου γίνει μάθημα, και από εδώ και πέρα πορτοφόλι στην τσέπη εν ώρα διδασκαλίας. Όσο για τους συμμάχους, ακόμα κι αν δεχόμουν βοήθεια πιστεύω πως το παιδί δεν θα έφτιαχνε με την ανατροφή που του έχουν δώσει οι γονείς του (ή η μάνα, τον πατέρα δεν τον είδαμε οπότε δεν ξέρω αν είναι χάλια ή όχι).

Για Σερμπέτια πάντως είμαι μέσα όποτε θέτε <3

μία απόπειρα δηλητηρίασης, δύο ιπτάμενα κοπίδια... Δε μασάω ρε!!!

#76283 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 18 March 2014 - 19:31

μία απόπειρα δηλητηρίασης, δύο ιπτάμενα κοπίδια... Δε μασάω ρε!!!

Για κοπίδια kalasnikov και Shuriken Kamikazi στην Παραλία της Λάρνακας.....

#76284 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 18 March 2014 - 21:29

Πάω στη δουλειά προχθές και τι να δω...ένα κάθεται και τρώει δίπλα στην έξοδο με ζακέτα με το σήμα των Uchiha....

κάτσε ρε φίλε δεν ξέρεις ότι στο www.ble.com.gr οι περισσότεροι βλέπουν One piece ? Δεν πρέπει να ήταν δικός μάς πάντως γιατί είχε κοπέλα...ως γνωστό οι otaku δεν έχουν κοπέλα. 

#76285 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 18 March 2014 - 21:40

Μα εγώ έχω κοπέλα. Επίσης, στα μπλε στην καμάρα κοντά; :D (@thessaloniki #bread?)

Edited by demonicMC, 18 March 2014 - 21:40.

#76286 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 18 March 2014 - 21:48

Ας κάνει κάποιος ban τον demonicMC.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#76287 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 18 March 2014 - 21:52

Ας τον κάνει η Ίρι. Θέλω να πάρω την μπανθενιά της μόνο όταν τελειώσει το παλέρμο.

#76288 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 18 March 2014 - 22:00

Πάντως ως νέα πολιτική του κόμματος θα μπορούσε να είναι να πετάει ban στα ξαφνικά για κάποιες μέρες, έτσι ώστε όταν πάς να μπείς και το δείς να χεστείς πάνω σου και να μη θές να σου ξανασυμβεί.[/χούντα.gr]

Αυτό θα ήταν ωραία πλάκα για Πρωταπρηλιά

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#76289 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 18 March 2014 - 22:09

You know nothing about Πρωταπριλιά, Jon Snow...

Που 'σαι μωρή Glados;! Σε ποιο λαγούμι κρύβεσαι;!

#76290 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 18 March 2014 - 22:09

Δε καταλαβαίνω γιατί να θέλετε να με μπανάρετε; Κατ'αρχάς είναι ρατσιστική επίθεση, είμαι μια κανάτα με κόκκινο χυμό και δε συγχωρώ εύκολα. Ιθαγενής

Edited by demonicMC, 18 March 2014 - 22:16.