Πήγαινέ το στο cap cap και τάισέ το 3 γλυκά. Θα τα ξεράσει όλα.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2014 - 15:29
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2014 - 16:08
[...]και εγώ θα σε κεράσω σοκολατόπιτα στα Σερμπέτια :3
Κι εγώ μέσα, για σοκολατόπιτα~
Έτσι κι αλλιώς, πλησιάζει ο καιρός για την καθιερωμένη έξοδο στο Σερμπέτια!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Botsun: 18 Μάρτιος 2014 - 16:09

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2014 - 16:23
*πετάει ένα ανοιγμένο κοπίδι στο κεφάλι του ody*
Thanks Leon, it's okey :<. Πιστεύω πως το πάθημα θα μου γίνει μάθημα, και από εδώ και πέρα πορτοφόλι στην τσέπη εν ώρα διδασκαλίας. Όσο για τους συμμάχους, ακόμα κι αν δεχόμουν βοήθεια πιστεύω πως το παιδί δεν θα έφτιαχνε με την ανατροφή που του έχουν δώσει οι γονείς του (ή η μάνα, τον πατέρα δεν τον είδαμε οπότε δεν ξέρω αν είναι χάλια ή όχι).
Για Σερμπέτια πάντως είμαι μέσα όποτε θέτε <3

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2014 - 16:48
Αφού αναφερθήκατε στα Σερμπέτια πέρασα προχτές απο εκεί κ εχουν ανοίξει κ 2 μαγαζί...το ''Σερμπετο-Σπιτο'' (εμπνευσμένο θα έλεγα ... ) λίγο πιο πριν,πάνω ουσιαστικά στην πλατεία (δίπλα απο το μπουγατσοπολειο)...Για να τούς βλέπουν όλοι όσοι περνάνε απο τον κεντρικό δρόμο...και έχω την εντυπώσει οτι βάλανε κ νέα γλυκά. Εγώ δοκίμασα ένα ραβανί με μαστίχα χιου το οποίο ήταν εκπληκτικό.
I would like for a pet...
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2014 - 19:20
Καλησπέρες από την Κύπρο με μια πουστοίωση....
Μάλλον έχασα πολλά.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2014 - 19:20
Όχι άλλα Σερμπέτια! Να πάμε και αλλούυυυυ
Βαγγελιώ εμένα από τα νεύρα μου θα με είχαν πιάσει τα κλάματα (μην κοιτάτε που έχω γίνει τέρας υπομονής 'δω μέσα), και μόνο που κρατήθηκες είσαι ηρωίδα in my books.
Κρίμα και το παιδάκι διότι αυτές οι ακραίες συμπεριφορές είναι σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά.
Κουράγιο! Συνέχισε το πλάνο για μπισκοτεν-ιοατάκ και μαζί με το πορτοφόλι να έχεις πάνω σου και κινητό καλού κακού!

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2014 - 19:23
*πετάει ένα ανοιγμένο κοπίδι στο κεφάλι του ody*
Thanks Leon, it's okey :<. Πιστεύω πως το πάθημα θα μου γίνει μάθημα, και από εδώ και πέρα πορτοφόλι στην τσέπη εν ώρα διδασκαλίας. Όσο για τους συμμάχους, ακόμα κι αν δεχόμουν βοήθεια πιστεύω πως το παιδί δεν θα έφτιαχνε με την ανατροφή που του έχουν δώσει οι γονείς του (ή η μάνα, τον πατέρα δεν τον είδαμε οπότε δεν ξέρω αν είναι χάλια ή όχι).
Για Σερμπέτια πάντως είμαι μέσα όποτε θέτε <3
μία απόπειρα δηλητηρίασης, δύο ιπτάμενα κοπίδια... Δε μασάω ρε!!!
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2014 - 19:31
μία απόπειρα δηλητηρίασης, δύο ιπτάμενα κοπίδια... Δε μασάω ρε!!!
Για κοπίδια kalasnikov και Shuriken Kamikazi στην Παραλία της Λάρνακας.....
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2014 - 21:29
Πάω στη δουλειά προχθές και τι να δω...ένα κάθεται και τρώει δίπλα στην έξοδο με ζακέτα με το σήμα των Uchiha....
κάτσε ρε φίλε δεν ξέρεις ότι στο www.ble.com.gr οι περισσότεροι βλέπουν One piece ? Δεν πρέπει να ήταν δικός μάς πάντως γιατί είχε κοπέλα...ως γνωστό οι otaku δεν έχουν κοπέλα.
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2014 - 21:40
Μα εγώ έχω κοπέλα. Επίσης, στα μπλε στην καμάρα κοντά;
(@thessaloniki #bread?)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από demonicMC: 18 Μάρτιος 2014 - 21:40
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2014 - 21:48

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2014 - 21:52
Ας τον κάνει η Ίρι. Θέλω να πάρω την μπανθενιά της μόνο όταν τελειώσει το παλέρμο.
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2014 - 22:00
Αυτό θα ήταν ωραία πλάκα για Πρωταπρηλιά

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2014 - 22:09
You know nothing about Πρωταπριλιά, Jon Snow...
Που 'σαι μωρή Glados;! Σε ποιο λαγούμι κρύβεσαι;!
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2014 - 22:09
Δε καταλαβαίνω γιατί να θέλετε να με μπανάρετε; Κατ'αρχάς είναι ρατσιστική επίθεση, είμαι μια κανάτα με κόκκινο χυμό και δε συγχωρώ εύκολα. Ιθαγενής
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από demonicMC: 18 Μάρτιος 2014 - 22:16