Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94136 replies to this topic

#76261 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2014 - 00:36

Ακούς Iristella? Ξεκίνα να ψήνεις ψωμιά, φούρνο θα ανοίξουμε με τόσο στάρι που μας χρωστάει ο Dante!

xbJ3b2w.jpeg

#76262 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1.396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2014 - 00:46

Αυτό με τα σιτηρά μου θύμισε αυτό εδώ

Youtube Video

#76263 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2014 - 00:57

Ακούς Iristella? Ξεκίνα να ψήνεις ψωμιά, φούρνο θα ανοίξουμε με τόσο στάρι που μας χρωστάει ο Dante!

Μετα τον Kατσελη το Iristelli. XD

#76264 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2014 - 01:00

Πρόσεξε μη σε απαγάγουν και ζυτάνε λύτρα! Αν και δικηγόρος είσαι, θα καταλήξεις να τους έχεις πελάτες για να φάνε λιγότερα χρόνια!xD

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#76265 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.163 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2014 - 01:01

Μισό ρε, πάντα αποζημιώνουμε.

Σιτηρά και aggregate μόνο, όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν.

what the actual.....?? XD πέθανα。。。 :kakaka:  :riiight:  

フカフカ

#76266 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2014 - 01:09

Αυτό που με αποκαρδίωσε περισσότερο Guns είναι ότι το βούτηξαν μέσα από την τσάντα μου την ώρα που έκανα μάθημα και έτυχε εγώ και ο καθηγητής να γυρίσουμε για λίγο το κεφάλι από την άλλη. Συν ότι το σκατοπαίδι δεν έλεγε να το παραδεχτεί με την καμία. Με σκοτώνει λίγο να βλέπω σ' ένα παιδί τόση αισχρότητα, θράσος και κατάντια μαζεμένα.

Eλπίζω τουλάχιστον να έφαγε καμιά ωραιότατη αποβολή από το σχολείο (ή έστω 15 μέρες αποβολή) το @#$%^&.

#76267 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2014 - 01:14

Bah τίποτα δεν έφαγε, υποθέτω πως οι καθηγητές δεν θέλουν να το έχουν ανάμεσα στα πόδια τους να κλέβει, να δέρνει και να σπάει τζάμια για μια έξτρα χρονιά. As for me, αυτό που θέλω είναι το άμοιρο το πορτοφολάκι μου ακόμα και χωρίς τα λεφτά μέσα Τ^Τ

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#76268 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2014 - 01:24

Bah τίποτα δεν έφαγε, υποθέτω πως οι καθηγητές δεν θέλουν να το έχουν ανάμεσα στα πόδια τους να κλέβει, να δέρνει και να σπάει τζάμια για μια έξτρα χρονιά. As for me, αυτό που θέλω είναι το άμοιρο το πορτοφολάκι μου ακόμα και χωρίς τα λεφτά μέσα Τ^Τ

all you have to do is a tiiiiny human rights bending, :3

they all confess at the end :hehehe:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 18 Μάρτιος 2014 - 01:24

stasou%2520mygdala.jpg

#76269 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2014 - 03:00

Δηλαδή και σε κλέψανε μέσα στην τάξη και δεν σου δώσανε πίσω το πορτοφόλι; Kανονικά θα έπρεπε να κάνεις σαματά μέχρι να το πάρεις πίσω.

#76270 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2014 - 03:09

Η Μόνο οφείλει να ετοιμάσει τη μήνυση και μάλιστα να δουλέψει για πάρτη σου αφιλοκερδώς.

Άντε, με αντίτιμο μερικά ζωγραφισμένα bishonen.

#76271 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2014 - 04:43

18000005017.jpg

Τα πουλάνε στα ελληνικά super market; Έχω και καιρό να φάω cinnamon rolls (τα Cinnabon είναι πανάκριβα και δεν πάω και συνέχεια στο Metro Mall).

#76272 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2014 - 08:33

Η Μόνο οφείλει να ετοιμάσει τη μήνυση και μάλιστα να δουλέψει για πάρτη σου αφιλοκερδώς.

Άντε, με αντίτιμο μερικά ζωγραφισμένα bishonen.

H αλήθεια είναι ότι μου σπάραξε η καρδιά με την ιστορία αυτή και ναι θα το έκανα και τζάμπα αλλά, μεταξύ μας και μην το πείτε παραέξω, δεν χρειάζεσαι δικηγόρο για τέτοια θέματα :P Αν ήθελε να το τραβήξει, θα μπορούσε να καλέσει την αστυνομία επιτόπου. Τώρα και αργά είναι και τίποτα δεν αποδεικνύεται. Vagelio επειδή καταλαβαίνω τον πόνο σου, έχασα πέρυσι το πορτοφόλι μου με 50ευρω μέσα και πόνεσε γιατί βρισκόμουν σε περίοδο μεγάλης αφραγκίας, ξέχνα το το ευλογημένο πορτοφόλι και εγώ θα σε κεράσω σοκολατόπιτα στα Σερμπέτια :3

xbJ3b2w.jpeg

#76273 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 536 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2014 - 10:11

Στη δουλειά πάντως, ένας συνάδελφος πώς τα καταφέρνει ο ατιμούλης και όλο μας μαζεύει τους αναπτήρες ~προφανώς για να μας τους φυλάει μην μας τους κλέψουν ο χρυσός μου~ και όλο το αρνείται ότι αυτός τους έχει και όλο άμα ανοίξεις το συρτάρι του θα βρεις ένα βουνό αναπτήρες. Δικηγόροι παιδί μου... Κλέφτες και απατεώνες...

1622120_1438877613016400_382330380_n.jpg

θα μπορουσες απλα να πας μεχρι τον διευθυντη να το πεις και αυτος να κανει μια ανακοινωση το πρωι στο μικροφωνο(αληθεια κανουν ακομα προσευχη το πρωι στα σχολεια.... :hmmm: )να επιστραφει το πορτοφολι και τα εγγραφα(χεστα τα λεφτα) σε καποιο σημειο καποια ωρα...στην δικια μου την γενια ειχε γινει απειρες φορες...και ως δια μαγειας εμφανιζοταν παντα το κλεμμενο(πανω στην εδρα μετα απο καποιο διαλειμα συνηθως)....

αν εγινε εν ωρα μαθηματος το θεμα δεν ειναι μονο ο κλεφτης..σιγουρα των ειδαν κιαλλα ματια ..αυτο τους κανει συνενοχους...και δυστιχως αν δεν πατησεις ποδι μαζι με την βοηθεια των δασκαλων και του διευθυντη θα δυσκολευτεις πολυ μετα στην διδασκαλια σου....

#76274 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2014 - 14:21

Στο καλό Mono, με συγκίνησες :if:

Δυστυχώς συνειδητοποίησα ότι έλειπε καθώς άνοιγαν οι πόρτες και το τσούρμο έφευγε ολοταχώς, οπότε με τα παιδιά να έχουν φύγει είναι λογικό να μην εφικτό να φωνάξουμε την αστυνομία για σωματικό έλεγχο. Το κλεφτρόνι το καλέσαμε τηλεφωνικώς με την μάνα του και ο καθηγητής των καλλιτεχνικών το ανέκρινε για μια ώρα. Ο διευθυντής του εξιγούσε επανειλημμένα σε πόσο άσχημη θέση με έχει φέρει και η υποδιευθύντρια έλεγε ακριβώς αυτό που μόλις ανέφερε ο vectrapearl: να το πετάξουν σε μια γωνιά στα καπνιστήρια, ή να το αφήσουν πίσω από την είσοδο, κάπου που να μπορεί να βρεθεί. Αν έχει έστω και λίγη τσίπα μέσα του ίσως να υπάρχουν ελπίδες ακόμα να πάρω πίσω τα πάσα μου.

all you have to do is a tiiiiny human rights bending, :3

Leon, δεν φαντάζεσαι πόσο πολύ ήθελα να το σαπίσω στο ξύλο κατά την διάρκεια της ανάκρισης από τον καθηγητή καλλιτεχνικών. Ο τρόπος που επέμενε στα προφανή ψέματα, οι δηλώσεις του τύπου "με κατηγορείτε επειδή είμαι Αλβανός", οι φωνές και οι γκαρίδες του... ήθελα να δείρω και αυτό και την μάνα του που το υποστήριζε πάνω σε πράγματα που δεν θα έπρεπε να το υποστηρίξει. Αλλά με τόσο κόσμο μπροστά και με έναν διευθυντή τόσο μαλακό και ευγενικό δεν τολμούσα να σηκώσω χέρι ή να απειλήσω. Μην έχω και τίποτα εμπλοκές με το νόμο πέρα από τον χαμό του πορτοφολιού.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#76275 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2014 - 15:20

Ναι παιδι μου, νομιζω πηρα μια ιδεα τι εννοείς. Σοβαρα μιλωντας πιστευω οτι αν εχει ξεφυγει τοσο πολυ δε θα ταν κακη ιδεα να το τρομοκρατησει κανεις λιγο. Ουτε να το τρελανει ουτε να του αφησει καταγματα, απλως να ταρακουνηθει για να αρχισει να ακουει σε πιο... ηπιες μορφες διαπαιδαγωγησης. Περα απο το τι σου κανε μιλαμε και για το δικο του καλο, αλλα και των συμμαθητων που βγαζουν συμπερασματα απο ολο αυτο.

Δυστυχως πρεπει να εχεις συμμαχους σε ολο αυτο ειτε απο το σχολειο ειτε απ' τους γονεις του. Εδω οχι μονο  δε συμβαινει αλλα οι γονεις φαινονται να εχουν και μεγαλες ευθυνες για την εξελιξη του "κλεφτρονιου".

Οποτε δυστυχως δεν εχω να προτεινω κατι που να μην ειναι αρκετα ... ριζοσπαστικο και να ενεχει μπολικο ρισκο. :(

Κουραγιο σκεψου θετικα. πριν 10 χρονια π.χ. δεν ειχαμε τα κεπ και αν σου κλεβαν την τσαντα ηθελες πανω απο μηνα να ξαναβγαλεις ολα τα χαρτια...

οκ ναι δεν βοηθαει αλλα ειπα να προσπαθησω...

stasou%2520mygdala.jpg