Πρώτη μέρα στην πρακτική σήμερα και μου έκλεψαν το πορτοφόλι (50 ευρώ, πάσο, ταυτότητα, κάρτα σίτισης, τραπεζική κάρτα) μέσα στο μάθημα. Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερη αρχή, γι΄αυτό και σ΄ευχαριστώ 9ο γυμνάσιο Περιστερίου που με κάνεις σοφότερη διδάσκοντας μου πόσο ΓΤΠ είναι ανθρωπότητα!
Also γνωρίζετε αν το pastafarian έχει κάποιον όρο στα ελληνικά; Αφού θα μπω στον κόπο να βγάλω νέα ταυτότητα ας είναι καλή.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 17 March 2014 - 18:04

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 17 March 2014 - 18:14
Posted 17 March 2014 - 18:24
Επομένως πασταφαριανή. Thanks

Posted 17 March 2014 - 21:10
Μα δεν αναγράφεται πλέον το θρήσκευμα στην ταυτότητα. Επίσης δεν είναι αναγνωρισμένη θρησκεία στην Ελλάδα οπότε και να αναγραφόταν, χλωμό το κόβω να το έβαζαν ![]()
Posted 17 March 2014 - 23:36
Κάπου στα 16 είχα βγάλει την προηγούμενη και θα 'περνα όρκο ότι έβαζαν και απ΄αυτό. Αλλά πολλά μπορούν να αλλάξουν σε 5-6 χρόνια υποθέτω

Posted 17 March 2014 - 23:40
Όχι Βαγγελιώ, το Ηράκλειο δεν είναι θρησκεία
Posted 17 March 2014 - 23:41
Πρώτη μέρα στην πρακτική σήμερα και μου έκλεψαν το πορτοφόλι (50 ευρώ, πάσο, ταυτότητα, κάρτα σίτισης, τραπεζική κάρτα) μέσα στο μάθημα. Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερη αρχή, γι΄αυτό και σ΄ευχαριστώ 9ο γυμνάσιο Περιστερίου που με κάνεις σοφότερη διδάσκοντας μου πόσο ΓΤΠ είναι ανθρωπότητα!
Απλά θέλω να ξέρεις πως το γεγονός πως τώρα έγινες mod στο πολυχρονεμένο μας site δεν συνδέεται. Ειλικρινά, δεν είναι σημάδι από το Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας.
όχι

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 17 March 2014 - 23:57
Eίχε γινει πιο πριν. Απλα προσφατα εκανα την ανακοινωση. Δεν ευθυνομαστε εμεις. Ειναι γνωστο σε ολους οτι ειμαστε πιο τυχεροι και απο κοκκαλακι νυχτεριδας.
Posted 18 March 2014 - 00:01
Πάντως να προσεχείς τα επιδέξια χέρια κάποιων, θυμάμαι συμμαθητές μου που τσίμπαγαν μαρκαδόρους ώρα παρά ώρα. Δε μου είναι δύσκολο υποθέσω καλύτερους κλέφτες και σε άλλα αντικείμενα.

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 18 March 2014 - 00:15
Koίτα Τσιχίρο. Αυτό θα είναι το νέο σου σχολείο.

Πως στο κλέψανε μέσα στο μάθημα;
Θα σου ζητάει κάποιο παιδί μαρκαδόρο για να γράψει στον πίνακα και θα του λές να παίρνει από το σπίτι του!
Πάντως να προσεχείς τα επιδέξια χέρια κάποιων, θυμάμαι συμμαθητές μου που τσίμπαγαν μαρκαδόρους ώρα παρά ώρα. Δε μου είναι δύσκολο υποθέσω καλύτερους κλέφτες και σε άλλα αντικείμενα.
Το πιο ελεεινό παράδειγμα κλεψιάς που 'χω συναντήσει ήταν στον στρατό όταν κλέψανε από έναν άλλο φαντάρο τα σώβρακά του που είχε απλώσει πίσω από τον θάλαμο για να στεγνώσει όταν τα έπλυνε. Δεν ήταν ούτε καν μάρκα αλλά τα φτηνιάρικα, ασπριδερά σώβρακα που σου δίνανε στον στρατό τα οποία φυσικά ποτέ δεν φόρεσα. Άσε δε που εγώ φοράω μποξεράκια. Ή τελείως γύφτος θα ήταν το κλεφτρόνι ή ανώμαλος.
Edited by Vetus, 18 March 2014 - 00:19.
Posted 18 March 2014 - 00:19
Στη δουλειά πάντως, ένας συνάδελφος πώς τα καταφέρνει ο ατιμούλης και όλο μας μαζεύει τους αναπτήρες ~προφανώς για να μας τους φυλάει μην μας τους κλέψουν ο χρυσός μου~ και όλο το αρνείται ότι αυτός τους έχει και όλο άμα ανοίξεις το συρτάρι του θα βρεις ένα βουνό αναπτήρες. Δικηγόροι παιδί μου... Κλέφτες και απατεώνες...
Posted 18 March 2014 - 00:21
Σε περίπτωση που ήταν κακός οιωνός που να συνδέεται την προαγωγή μου εδώ μέσα παίρνω κάποια αποζημίωση από εσάς;
Αυτό που με αποκαρδίωσε περισσότερο Guns είναι ότι το βούτηξαν μέσα από την τσάντα μου την ώρα που έκανα μάθημα και έτυχε εγώ και ο καθηγητής να γυρίσουμε για λίγο το κεφάλι από την άλλη. Συν ότι το σκατοπαίδι δεν έλεγε να το παραδεχτεί με την καμία. Με σκοτώνει λίγο να βλέπω σ' ένα παιδί τόση αισχρότητα, θράσος και κατάντια μαζεμένα.

Posted 18 March 2014 - 00:23
Σε περίπτωση που ήταν κακός οιωνός που να συνδέεται την προαγωγή μου εδώ μέσα παίρνω κάποια αποζημίωση από εσάς;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Καλό καλό, το άλλο με το πλεόνασμα το ξέρεις?
Posted 18 March 2014 - 00:29
Καλά :<