Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94136 replies to this topic

#76111 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 06 March 2014 - 12:42

53 μερούλες...

I'll make them count :8):

xbJ3b2w.jpeg

#76112 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 06 March 2014 - 12:55

What If All of Beyoncé’s Songs Were About Fighting Zombies

Zombies in the air <3

Με εκνευρίζουν αυτά τα τεστάκια, αν και το συγκεκριμένο ήταν από τα πιο ενδιαφέροντα. Θέλω ένα ενδελεχές, που να μη βασίζεται στο πόσο τρέχεις, αλλά να συνδυάζει φυσική κατάσταση, γνώσεις, εφευρετικότητα, ψυχραιμία, πρόσβαση σε όπλα/καύσιμα/νερό κτλ κτλ.

Εμένα με έβγαλε 75 και πολύ μου είναι. Μέχρι να χτίσω το καταφύγιο δατ ιζ.

Posted Image

#76113 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 06 March 2014 - 13:03

Τι εννοείς δεν έχεις ακόμα υπόγειο γεμάτο με κονσέρβες και εμφιαλωμένο νερό; Τσκ τσκ τσκ

#76114 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 06 March 2014 - 13:05

Άλλο το μίνι πάνικ ρουμ (πφ, υπόγειο, το χειρότερο μέρος για ζόμπι απόκαλυπςς) και άλλο το καταφύγιο. Μιλάμε για γερή κατασκευή, θέλει χρόνια και λεφτά. Μόνο τους αρχιτέκτονες έχω βρει μέχρι στιγμής.

Posted Image

#76115 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 06 March 2014 - 13:09

Ε όχι της πολυκατοικίας μωρέ, υπόγεια βάση/ορμητήριο εννοώ.

#76116 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 06 March 2014 - 13:20

Α, να είσαι πιο ξεκάθαρος την επόμενη φορά. Αυτά τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και οφείλουμε να είμαστε σαφείς.

σαμτάημς άη κριπ μαησέλφ άουτ, ιτ ιζ νοτ ουάν οφ δόουζ τάημς

Posted Image

#76117 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 536 posts

Posted 06 March 2014 - 13:48

You would survive 68 Days in the Zombie apocalypse. 

#76118 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 06 March 2014 - 15:41

για το ξυστο παντως επειδη εχω κολλητο με πρακτορειο οπαπ ενα εχω να πω....επανερχεται μεσα στο 2014...!για το προπο δεν θυμαμαι αλλα θα ρωτησω..

οσο για τα τηλεφωνα με την ροδελα εγω προλαβα..αρκετα πολυ κιολας το κοκκινο το μεγαλο με το δεκαρικο...οπου για πλακα επειδη τοτε επι οτε εποχης ειχαμε κανει εναν μεγαλο λογαριασμο ο πατερας μου ειχε ενα και το συνδεσε στο σπιτι ....!!!

αν δεν με απαταει το αλτσχαιμερ μου απο το 2000 και μετα δεν ειχα dial up συνδεση οποτε μιλαμε για πανω απο 10ετια...

για την super ουτε λογος...επειδη εχω περασει απο τον τομεα των αυτοκινητων(ειμουν μιχανικος πριν τα παρατησω και ασχοληθω με την κομμοτικη)ναι μεν υπηρχε αλλα δεν χρισιμοποιουταν ποτε..απο το 2000 και μετα μονο καταλυτικα υπηρχαν...θυμαμε το πρωτο μου αμαξι μοντελο του 92-93 ειχε αυτοκολητο που ελεγε οτι καιει αμολυβδη,γιαν να μην μπερδευονται με την τοτε μεταβαση και βαζανε super και τα τιναζαν ολα στον αερα...

Εμείς είχαμε ένα με την πρίζα τηλεφώνου παλαιού τύπου :P Το χρησιμοποιούσαμε μέχρι το 2007, οπότε και χάλασε το socket :P

Dial-up είχαμε μέχρι το 2005-2006. Όντας μικρός τότε (8-9 χρόνων :P ), μου άρεσε πολύ ο ήχος της σύνδεσης. Μάλιστα, έλεγα κάποια λόγια, λες και τραγουδώ τραγούδι, αλλά δυστυχώς δε θυμάμαι τι έλεγα :kakaka:  Επίσης, θυμάμαι ότι όταν με έδιωχνε ο αδερφός μου από το δωμάτιό του, πήγαινα και "σήκωνα" το τηλέφωνο και το άφηνα ανοιχτό, ώστε να μην μπορεί να μπει στο internet :hehehe: Απορώ πώς με άντεχε. Πλέον τον καταλαβαίνω και τον δικαιολογώ που με έδιωχνε...

(Βέβαια, εγώ μένω στην επαρχία και μάλιστα σε χωριό, οπότε γι'αυτό άργησε να έρθει το γρήγορο internet :P )

Ο πατέρας μου έβαζε super στο αυτοκίνητό του (όχι νέας τεχνολογίας, όπως καταλαβαίνετε) μέχρι το 2010-2011, όταν κανένα βενζινάδικο της ευρύτερης περιοχής δεν προμηθευόταν πλέον βενζίνη super.

Γενικά, έχω ζήσει με πολλά που οι παλαιότεροι νοσταλγούν και χαίρομαι γι'αυτό. Βέβαια, σε αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο και η σχετικά μεγάλη διαφορά ηλικίας με τα αδέρφια μου :P

Also, VHS κασέτες :blingeye2: Έχω γράψει όσες ταινίες της Disney προέβαλε το mega, κατά το 2001-2003. Έχω και μερικά από dragonball, αν και εκείνα δεν τα έγραψα εγώ, αλλά τα αδέρφια μου.

Ακόμη τις βάζω να παίζουν, μερικές φορές :P (Yep, δεν το πετάξαμε το VHS player :D )

#76119 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 06 March 2014 - 16:22

http://9gag.com/gag/a5dj2bo?ref=fsidebar

: : :

sc5bab.jpg

#76120 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 06 March 2014 - 16:37

Hταν αναγκη το τελευταιο με το Vietnam!?!?!?!@#$@#$%@

header.jpg?t=1485907896

#76121 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 06 March 2014 - 16:41

The Feels.

Αξίζει να κάτσω να δω τα Legend Of Aang/Korra;;;; Είχα δει μερικά επεισόδια από τη πρώτη σαιζόν αλλά δε μου κίνησε το ενδιαφέρον.

#76122 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 06 March 2014 - 16:43

:Crying2:  :Crying2:  :Crying2:

Edited by Gilmaru, 06 March 2014 - 16:44.

#76123 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 06 March 2014 - 16:51

Κρίμα που κάνει μπαμ από χιλιόμετρο ότι είναι fiction.

I was really expecting a plot twist in which the guy would be tired of her shit and calmly kill her with a pillow

but he didn't.

:hahaha:

Edited by Erebos, 06 March 2014 - 16:52.

Posted Image
Posted Image

#76124 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 06 March 2014 - 17:01

Και γω ετσι νομιζω αλλα τα feels μου δε νοιαζονται :(

The Feels.

Αξίζει να κάτσω να δω τα Legend Of Aang/Korra;;;; Είχα δει μερικά επεισόδια από τη πρώτη σαιζόν αλλά δε μου κίνησε το ενδιαφέρον.

Το legend of aang ξεκινάει λίγο αργό/παιδιάστικο αλλά γίνεται φανταστικό καθώς προχοράει.Καλύτερο από πάρα πάρα πολλά anime if you ask me.Το korra στην πρώτη του σεζόν είναι αρκετά πιο ώριμο από το πρωτότυπο ως προς το setting και την κεντρική σύγκρουση αλλά πολύ πιο ανώριμο ως προς τους χαρακτήρες.Η δεύτερη σεζόν είναι πάααρα πολύ hit miss αλλά κάποια κομμάτια αξίζουν όσο το πρωτότυπο.If nothing else δες τα επεισόδια 7,8 που λένε με εκπληκτικό τρόπο το backstory του avatar.

sc5bab.jpg

#76125 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 06 March 2014 - 17:10

tumblr_n1z5s3NFhc1qz6f9yo1_500.jpg

*drool*