Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94136 replies to this topic

#76096 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2014 - 23:59

Το περίμενα χειρότερο, σε λέβελ Αννίτας, αλλά παρά το άγχος τους κατάφεραν να τα βγάλουν πέρα. Το μικρό ήταν γλυκούλι.

To level της Αννίτας (μαζί με το τούβλο από την Δίωξη Ηλ.Εγκλήματος) δεν το ξεπερνάει κανείς.

Παντού υπάρχει ένα ζόμπι.

Youtube Video

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Vetus: 06 Μάρτιος 2014 - 00:00

#76097 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2014 - 00:07

Αχ και για μια στιγμή νόμιζα ότι όντως θα ΄χει ζόμπια!

Επαληθεύομαι όμως, επαληθεύομαι!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#76098 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2014 - 00:11

Youtube Video

#76099 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2014 - 00:20

Cthulhu bless the Wii, that giveth me the blessed zombies in a console I can use.

Μουαχ, το ΄χα ξεχάσει αυτό!

Έτσι, άη λάηκ!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#76100 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2014 - 00:21

http://www.independent.co.uk/news/world/americas/new-jersey-judge-rules-against-teenager-rachel-canning-suing-for-college-tuition-9170615.html

What is this what am I reading

#76101 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2014 - 00:26

Apparently something non-zombie related. :(

~δεν ξέρω ποιός από όλους έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα σε αυτό το άρθρο, δι φακ~

Δημοσιευμένη  εικόνα

#76102 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2014 - 00:27

What the... Τι κόσμος.

#76103 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2014 - 00:56

Τα μηνύματα αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο... Ας απαντήσω σε μερικά "παλιά": :hot:

Και τις ταινίες της Marvel θεωρείς ότι είναι της Disney?

Εφόσον κρύβεται μια disney από πίσω... :P

Μην μπερδεύετε τα studio παραγωγής με μία εταιρία (έναν όμιλο). Αν και όταν αναφερόμαστε στην "Disney", εννοούμε τα κινούμενα σχέδια παραγωγής της, η Disney δεν είναι μόνο αυτό :P

Ενδεικτικά:

Touchstone Pictures

Walt Disney Pictures

Lucasfilm

Pixar Animation Studios

Marvel Entertainment

κλπ

Όλες είναι κάτω από την ομπρέλα της Disney, εξαγορασμένες ή θυγατρικές :P

Όπως πολλοί μπερδεύουν τους πειρατές της Καραϊβικής ως Disney movie, παρόλο που η παραγωγή είναι της Jerry Bruckheimer films.

(Βέβαια, το όλο concept είναι βασισμένο στο κατάλυμα Pirates of the Carribbean στην Disneyland :P )

παντως αλλαξαν πολλα απο την γενια μου.....

χαθηκαν πολλα πραγματα τεχνολογικα και μη..

αισθανομαι βεβαια τυχερος που προλαβα:

1)ιντερνετ που επρεπε να κανεις log out για να παρεις τηλεφωνο...(τρατζικ)

2)προπο με καρμπον (τριπλοτυπο)

3)βενζινη super

4)ξυστο...(!!!)

5)walcman φορητο cd player και mini disc

6)napster soulseek e-mule και τα πρωτα τσατ ρουμ

και αλλα πολλα που λιγο σημασια εχουν πια...εκτος απο συναισθηματικη...

βεβαια ολα αυτα εξελικτικα εγινα καλυτερα και ποιο ανθρωπινα και ευκολα...αλλα χαθηκε ο ρομαντισμος ρε παιδακι μου...και φυσικα μετα απο χρονια θα θυμομασται αυτα που ζουμε τωρα οπως αυτα που σκεφτομαστε για τα πραγματα πριν μια 20ετια.... 

Όλα αυτά τα πρόλαβα κι εγώ (+το τηλέφωνο με τη "ροδέλα", ή όπως λέγεται) και δε με λες γέρο :P (Βέβαια, καθότι μικρός τότε, έβλεπα τον αδερφό μου να χρησιμοποιεί τα του ιντερνετ :P )

1,2,3,4,6 αφανίστηκαν σχετικά πρόσφατα (δεν πέρασε ούτε καν δεκαετία).

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Akihito: 06 Μάρτιος 2014 - 00:57

#76104 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2014 - 01:41

You would survive 58 Days in the Zombie apocalypse.

Δεν ξέρω αν είναι καλός αριθμός την στιγμή που δεν έχω δείγμα να συγκρίνω, so αν διατίθεται κανείς...

http://survey.qualtrics.com/SE/?SID=SV_0uib6wUtmlJkAbX

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#76105 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2014 - 01:54

You would survive 103 Days in the Zombie apocalypse

δε ξέρω,  νομίζω 3 περίπου μήνες είναι αρκετοί για να με τρέλεναν

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από demonicMC: 06 Μάρτιος 2014 - 01:54

#76106 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2014 - 02:05

Cthulhu bless the Wii, that giveth me the blessed zombies in a console I can use.

Μουαχ, το ΄χα ξεχάσει αυτό!

Έτσι, άη λάηκ!

Πρόσφατα το ξανα-έπαιξα μ' ένα φίλο μου για την καφρίλα. Θα το έπαιζα και στο κινητό αν ήξερα πως στον κόρακα ν' αποθηκεύω applications στην εξωτερική SD κάρτα των 32 GB. Είναι και μεγάλο σε μέγεθος το άτιμο (όπως διάφορα άλλα καλά παιχνίδια για κινητά).

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?27603-%CC%E5%F1%E9%EA%DC-%F0%F1%EF%E2%EB%DE%EC%E1%F4%E1-%F0%EF%F5-%DD%F7%F9-%EC%E5-%F4%EF-Android-%EA%E9%ED%E7%F4%FC-%EC%EF%F5&p=460418#post460418

#76107 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2014 - 02:11

86, μάλλον λόγω κακού conditioning. δεν μπορώ να βγάλω 4 χιλιόμετρα full speed ahead, τι θέλετε;

#76108 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2014 - 04:58

Kαι νόμιζα πως είχα βγάλει καλό αποτέλεσμα :<. Έπρεπε να βάλω έστω ένα μίλι στο τρέξιμο.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#76109 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 536 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2014 - 10:12

Όλα αυτά τα πρόλαβα κι εγώ (+το τηλέφωνο με τη "ροδέλα", ή όπως λέγεται) και δε με λες γέρο :P (Βέβαια, καθότι μικρός τότε, έβλεπα τον αδερφό μου να χρησιμοποιεί τα του ιντερνετ :P )

1,2,3,4,6 αφανίστηκαν σχετικά πρόσφατα (δεν πέρασε ούτε καν δεκαετία).

για το ξυστο παντως επειδη εχω κολλητο με πρακτορειο οπαπ ενα εχω να πω....επανερχεται μεσα στο 2014...!για το προπο δεν θυμαμαι αλλα θα ρωτησω..

οσο για τα τηλεφωνα με την ροδελα εγω προλαβα..αρκετα πολυ κιολας το κοκκινο το μεγαλο με το δεκαρικο...οπου για πλακα επειδη τοτε επι οτε εποχης ειχαμε κανει εναν μεγαλο λογαριασμο ο πατερας μου ειχε ενα και το συνδεσε στο σπιτι ....!!!

αν δεν με απαταει το αλτσχαιμερ μου απο το 2000 και μετα δεν ειχα dial up συνδεση οποτε μιλαμε για πανω απο 10ετια...

για την super ουτε λογος...επειδη εχω περασει απο τον τομεα των αυτοκινητων(ειμουν μιχανικος πριν τα παρατησω και ασχοληθω με την κομμοτικη)ναι μεν υπηρχε αλλα δεν χρισιμοποιουταν ποτε..απο το 2000 και μετα μονο καταλυτικα υπηρχαν...θυμαμε το πρωτο μου αμαξι μοντελο του 92-93 ειχε αυτοκολητο που ελεγε οτι καιει αμολυβδη,γιαν να μην μπερδευονται με την τοτε μεταβαση και βαζανε super και τα τιναζαν ολα στον αερα...

ενα ακομη τρελο με την τεχνολογια..χρονια πολλα απο πιτσιρικας πηγαινα σε ενα καφε εδω στην γειτονια(οπου δουλευα και σαν ντι τζει εκει και εβλεπα τους αγωνες.λογο νοβα που ηταν ακριβη δεν ειχε σχεδον κανενας σε σπιτι οποτε τρεχαμε απο καφε σε καφε...)

στο παταρι(επανω οροφο) που ειχε φτιαξει αποκλειστικα για μπαλα ειχε μια τηλεοραση απο αυτες που αντι για γυαλι ειχε πανι(οπισθιας προβολης αν θυμαμαι καλα λεγεται...)

ειχα να παω πολλα χρονια μιας και μετα απο καιρο εβαλα και εγω νοβα..προσφατα αλλαξα και πηγα οτε tv.οποτε προσφατα που ξαναπηγα για να δω αγωνα ανεβαινω πανω βλεπω την τηλεοραση και καθοτι φιλος ο ιδιοκτητης του λεω...΄΄ρε τσιπι εβαλες μικροτερη τηλεοραση και μαλιστα ιδιας τεχνολογιας με την παλια?''

για να ερθει η αποστομοτικη απαντηση του..΄΄η ιδια ειναι τολη...απλα η δικιες σας στο σπιτι μεγαλωσαν απο τοτε που την εχω.....΄΄!!!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 06 Μάρτιος 2014 - 10:12

#76110 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.825 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2014 - 10:16

You would survive 92 Days in the Zombie apocalypse. 

rsrGbGx.gif