Σε χαλασε το Oscar στο Brave και δεν σε χαλαει στο Frozen? D:
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 27 February 2014 - 22:29
Yeah,το frozen μου φάνηκε είχε πολύ καλύτερους χαρακτήρες από το brave,είχε καταπληκτικά τραγούδια και είχε μια καλογραμμένη και συνεχής πλοκή(εκτός ίσως από ενα μεγάλο μέρος της κλιμάκωσης) ενώ το brave ψιλοήταν μπαχαλάκι.Also το brave ήταν αντιμέτωπο με paranorman,wreck it ralph που μου φάνηκαν και τα δύο πολύ καλύτερες ταινίες.
Posted 28 February 2014 - 12:49
Περιμένω απάντηση, Chuck.
Posted 28 February 2014 - 13:13
Mπουενοσδιας!
Παλιό αλλά καλό. Αν και το ήξερα δίχως το σημείο με τον Krillin που πεθαίνει.
Youtube Video
My name is Maria. I am Hellene and I protest.
Also my brain is poures.
My name is Giorgos. I am hellene and I protest that I can't comment or rate this video.
Πλάκα στην πλάκα πρώτη φορά βλέπω video στο YouTube που δεν σου επιτρέπει να κάνεις like ή dislike. Και δεν λέω, κι εγώ συμφωνώ με την επιστροφή των μαρμάρων στην Ελλάδα αλλά δεν νομίζω ότι αυτό μας καίει περισσότερο ως έθνος αυτόν τον καιρό. Ο κόσμος δεν έχει να φάει και τον ένοιαξαν τώρα κάτι αρχαίες κολώνες.
Η προσπάθεια αυτή δεν έχει κανένα κομματικό χαρακτήρα
Άντε καλέεεεεεεεεεεεεε!
Edited by Vetus, 28 February 2014 - 13:17.
Posted 28 February 2014 - 13:28
Περίεργο γιατί έχω πετύχει πάμπολλα βιντεάκια που ούτε like μπορείς να κάνεις ούτε να σχολιάσεις. Σε κάποιες περιπτώσεις βέβαια είναι απολύτως δικαιολογημένο όταν η πλειοψηφία των comments είναι death threats.
Από κει και πέρα, το αίτημα της επιστροφής των μαρμάρων δεν έχει καμία σχέση με την παρούσα οικονομική μας κατάσταση. Είναι ένα πάγιο αίτημα, το οποίο στηρίζεται στην ενότητα των αρχαιολογικών μνημείων και διαφωνώ στη λογική του "εδώ καίγεται ο κώλος μας με αυτά θα ασχολούμαστε τώρα?" διότι οδηγεί σε επικύνδυνα μονοπάτια. Βέβαια είναι επίσης προφανές ότι το αίτημα της επιστροφής των μαρμάρων, το καπηλεύονται συνεχώς συγκεκριμένοι χώροι εθνικιστικής ας το πω κατεύθυνσης για να προωθήσουν την ατζέντα τους και συχνά αυτό έχει και κακόγουστα αποτελέσματα όπως στο παραπάνω βίντεο.
Posted 28 February 2014 - 14:21
Youtube Video
Περιμένω απάντηση, Chuck.
Πόσους νόμους της φυσικής καταρρίπτoυν αυτά τα video με το σπαγκάτο? Περριτό να πώ πως αυτό πρωτοπορεί.

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 28 February 2014 - 16:11
Περίεργο γιατί έχω πετύχει πάμπολλα βιντεάκια που ούτε like μπορείς να κάνεις ούτε να σχολιάσεις. Σε κάποιες περιπτώσεις βέβαια είναι απολύτως δικαιολογημένο όταν η πλειοψηφία των comments είναι death threats.
Πάνω σε αυτό το θέμα, πως ακριβώς λαμβάνεις αυτές τις απειλές; Άντε πες σου στέλνουν στο in-box. Αλλά τι; Σε φάση "Ξέρουμε που μένεις"; "Να προσέχεις από εδώ και πέρα στο δρόμο"; "Θα φέρω τη παρέα μου, φέρε τη δική σου"; Really though, ξέροντας ότι υπάρχουν αρκετά 12χρονα στο ίντερνετ, το όλο θέμα με το uber IP haxxoring με βρίσκει λίγο σκεπτικό. Αν δε δω φάκελο στο κατώφλι μου που να γράφει Mara Salvatrucha or something δε πιστεύω να πειστώ σχετικά με αυτό το θέμα. Τα ίντερνετ death threats μου θυμίζουν υπερβολικά πολύ το ύφος του "Εύχομαι να πάθεις καρκίνο/ σου πεθάνει ότι αγαπάς" που βλέπω όταν παίζω LoL.
Βέβαια δεν είμαι και κατάλληλα ενημερωμένος σε περιστάσεις με actual death threats, οπότε δε γνωρίζω κιόλας.
Edited by demonicMC, 28 February 2014 - 16:12.
Posted 28 February 2014 - 16:43
Για κλείδωμα σχόλιων (που το βλέπω συχνά) πάει στον κόρακα. Αλλά και κλείδωμα like/disklike; Mε ποιό σκεπτικό; Όσο αφορά τα απειλητικά μηνύματα δυστυχώς γίνονται ακόμα και για πιο ανούσιους λόγους όπως για παράδειγμα όταν οι fans του Metal Gear Solid στέλνανε απειλητικά μηνύματα στην Konami για το 4ο παιχνίδι επειδή αρχικά ο Hideo Kojima δεν θα είχε μεγάλο ενεργό ρόλο στο project. Και δυστυχώς ακραία φαινόμενα τέτοιου επιπέδου φανατικών οπαδών video games έχουν συμβεί ουκ ολίγες φορές.
Από κει και πέρα, το αίτημα της επιστροφής των μαρμάρων δεν έχει καμία σχέση με την παρούσα οικονομική μας κατάσταση. Είναι ένα πάγιο αίτημα, το οποίο στηρίζεται στην ενότητα των αρχαιολογικών μνημείων και διαφωνώ στη λογική του "εδώ καίγεται ο κώλος μας με αυτά θα ασχολούμαστε τώρα?" διότι οδηγεί σε επικύνδυνα μονοπάτια.
Πάγιο θέμα είναι αλλά δεν έχει την ίδια σημαντικότητα μ' αυτή της οικονομικής δυσχέριας της χώρας μας.
Edited by Vetus, 28 February 2014 - 16:45.
Posted 28 February 2014 - 17:59
Πάνω σε αυτό το θέμα, πως ακριβώς λαμβάνεις αυτές τις απειλές; Άντε πες σου στέλνουν στο in-box. Αλλά τι; Σε φάση "Ξέρουμε που μένεις"; "Να προσέχεις από εδώ και πέρα στο δρόμο"; "Θα φέρω τη παρέα μου, φέρε τη δική σου"; Really though, ξέροντας ότι υπάρχουν αρκετά 12χρονα στο ίντερνετ, το όλο θέμα με το uber IP haxxoring με βρίσκει λίγο σκεπτικό. Αν δε δω φάκελο στο κατώφλι μου που να γράφει Mara Salvatrucha or something δε πιστεύω να πειστώ σχετικά με αυτό το θέμα. Τα ίντερνετ death threats μου θυμίζουν υπερβολικά πολύ το ύφος του "Εύχομαι να πάθεις καρκίνο/ σου πεθάνει ότι αγαπάς" που βλέπω όταν παίζω LoL.
Βέβαια δεν είμαι και κατάλληλα ενημερωμένος σε περιστάσεις με actual death threats, οπότε δε γνωρίζω κιόλας.
Αν σκεφτεις πως για πολλα youtube "celebrities" πχ. Jesse Cox , τα fanboys βρηκαν που μένει απο πλάνα απο βιντεο του και πως πιο παλλια στο 4chan ειχαν βρει το ονομα , τη διευθυνση και αλλα διαφορα ενος animal abuser μέσω του βιντεο του που χτύπαγε τη γατα του και τον κατέδωσαν , δεν ειναι και τοσο περιεργο κάποιες απειλες να φοβιζουν ορισμενα ατομα (μιλαμε για "μεγαλα" ονοματα οχι για την Μαριό που ειναι Hellene).
Οσο για το θεμα των likes/dislikes μαλλον δεν θελουν να προιδεάζει η (κοκκινη μαλλον) μπαρα τον νέο viewer...
Posted 28 February 2014 - 20:02
το καλυτερο σουβλακι στην αθηνα ειναι μονο ενα ....o ''Αχιλλεας'' στον νεο κοσμο στην σπινθαρου(πριν τον δρακοφοινικα για τους γνωστες)...old fashion σουβλατζιδικο δεν κανει delivery και σ/κ κλειστα...η ουρα παντα μεχρι εξω...ενα rewiew εκει και βγηκαν στην συνταξη τα παλικαρια......
Πέρασα σήμερα μετά τον οδοντίατρο (που είναι στην αρχή της Σπινθάρου, πέρα από τη Βουλιαγμένης. Υπέροχο!!! Τι γύρος ήταν αυτός;
Posted 28 February 2014 - 20:18
Πέρασα σήμερα μετά τον οδοντίατρο (που είναι στην αρχή της Σπινθάρου, πέρα από τη Βουλιαγμένης. Υπέροχο!!! Τι γύρος ήταν αυτός;
χαχαχαχα.....για να ξερεις..
ολα τα προιοντα του .γυρο καλαμακι χοιρινο και κοτοπουλο τα φτιαχνουν αυτοι....ακομα και της σως...
πανε το πρωι...καθαριζουν κρεατα και ενα ενα στο χερι...και ο γυρος...και απαχος εεε......!
το κακο-καλο ειναι οτι επειδη θελει να κραταει την ποιοτητα στα υψη δεν κανει ποσοτητα..η πιθανοτητα να πας 9.30 το βραδυ και να ζητησεις γυρο και να σου πει τελος ειναι τεραστια.....
Edited by vectrapearl, 28 February 2014 - 20:19.
Posted 28 February 2014 - 20:23
ολα τα προιοντα του .γυρο καλαμακι χοιρινο και κοτοπουλο τα φτιαχνουν αυτοι....ακομα και της σως...
Σουβλάκι. Σουβλάκι. ΣΟΥΒΛΑΚΙ!
Posted 28 February 2014 - 20:27
Μπουγάτσα.
Posted 28 February 2014 - 20:40
Μπουγατσα με σουβλάκι κότα.
Posted 28 February 2014 - 22:09
την θεσσαλονικη μου μεσα...
.ΣΟΥΒΛΑΚΙ σουβλακι οτι πειτε δεν θα τα χαλασουμε.....ουτος η αλλως η απαντηση μου στην αιωνια μαχη ειναι ΄΄χεστηκα πως το λενε εγω να το φαω θελω΄΄
@oddymonaxos επειδη τωρα το ειδα....στον γκριτζαλη πας?σουπερ οδοντιατρος και εγω εκει παω......