Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94136 replies to this topic

#75676 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 726 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 12 February 2014 - 21:08

tumblr_n0uwlcw8zs1s57yl4o1_500.jpg

#75677 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 12 February 2014 - 21:12

w2v4.jpg

#75678 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 February 2014 - 21:14

Flappy bird the mmo edition

zfn.gif

#75679 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 12 February 2014 - 21:38

Since I have no valentine's day card, I'll break the combo since it's already broken. :D

Vectrapearl μπορεί να μην είμαι της γεννιάς σου αλλά πρέπει να σχολιάσω κάτι επειδή ανοίκω στα μέλη που συχνά σηκώνουν έντονες αντιδράσεις όταν μιλάνε, πράγμα που έχει γίνει επανειλλημένα και σε συζητήσεις περί σοβινισμού/φεμινισμού (although I'm actually a feminist, in my own lovely way).

Δε συζητάμε όλοι απλά για να πούμε μια άποψη, στα πλαίσια μιας υποτιθέμενης δημοκρατίας (που πιο πολύ σαν κάτι άλλο ακούγεται έτσι όπως την παρουσιάζεις), αντίθετα κάποιοι επιδιώκουμε τον αντίλογο για να βελτιωθούμε και να φτάσουμε στην αλήθεια. Και μπροστά σε ένα τέτοιο στόχο δε χωράει κανένας σεβασμός σε μια άποψη που μας φαίνεται παράλογη ή λάθος. Το ζήτημα του δικαιώματος του άλλου να εκφράζεται είναι εντελώς άλλο ζήτημα, και απαιτεί μόνο τυπικό σεβασμό όχι πραγματικό. Αυτό δεν οδηγεί απαραίτητα σε καβγά, αλλά περισσότερο στην αμφισβήτηση της υποκειμενικότητας και της σημασίας των τύπων ευγενείας.

Anyway, ας μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια, απλά το λέω  γιατί με το πρώτο σου ποστ είναι σαν να "με υπερασπίζεσαι", σαν όλοι όσοι συχνά σηκώνουμε αντιδράσεις, απαιτόυμε και έναν ανάλογο σεβασμό στις απόψεις μας, οι οποίες μπορεί να είναι αβάσιμες ή ανόητες, αντί να αποσκοπούμε στο διάλογο που θα τις δοκιμάσει και θα τις βελτιώσει.

Όντας όχι ιδιαίτερα παλιό μέλος, βλέπω ότι η ξεκάθαρη διαφορά ανάμεσα στο φόρουμ πριν 5 χρόνια με το τωρινό είναι ότι παλαιότερα τα άτομα μοιράζονταν κυρίως εντυπώσεις, ενώ τώρα μοιράζονται απόψεις, και αυτό δείχνει μια τεράστια εξέλιξη, παρότι μπορεί ορισμένοι να δυσαρεστούνται από το κλίμα που δημιουργείται κατά καιρούς.

By the way δε σκοπεύω να σχολιάσω τα προσβλητικά και στερεοτυπικά πράγματα που είπες και για τα δύο φύλα, και δεν κατακρίθηκαν ιδιαίτερα, απλά θα ήθελα επίσης να εκφράσω την αμφιβολία μου για το ζήτημα της απόλυτης υποκειμενικότητας της αισθητικής, ενώ το ζήτημα είναι καθαρά φιλοσοφικό. Freedom of will aside, δεν πάυει να αξίζει να ερευνούνται οι λόγοι για τους οποίους κάποιος αυτοπαρουσιάζεται με κάποιο τρόπο, και κατά πόσο αυτό τον οφελεί ή όχι.

Edited by Kamui, 12 February 2014 - 21:41.

O6rrvsU.jpg

#75680 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 12 February 2014 - 21:50

Για να επιστρέψω στην in real life εμπειρία μου, το να βλέπεις μία κοπέλα να προσπαθεί να ισορροπήσει πάνω σε τακούνια και να επιλέγει να φορέσει κάτι που δεν αναδεικνύει το σώμα της, σου φαίνεται γελοίο ως θέαμα. Γι' αυτό κάνω λόγο για απώλεια θηλυκότητας, γιατί οι περισσότερες κοπέλες πλέον δεν την αναδεικνύουν, διότι έχουν πρότυπα κάποια μοντέλα, ενώ δε θα 'πρεπε. Θα μπορούσε κάλλιστα να φορέσει κάποιο άλλο φόρεμα και flat παπούτσια. Χίλιες φορές καλύτερα απ' ό,τι να περπατά σαν παραπληγική με τις γόβες :P

Κάτι που δεν συνειδητοποιούν πολλοί, είναι ότι καμία κοπέλα δεν ξέρει από την κούνια της να περπατήσει καλά σε ψηλά τακούνια. Θέλει αρκετή εξάσκηση, υπομονή και επιμονή. Στην αρχή και άκομψα θα περπατάει και τις τούμπες της θα φάει. Σε άλλες κοπέλες αυτό το στάδιο παίρνει λιγότερο χρόνο, σε άλλες περισσότερο και άλλες ίσως για τον χ,ψ λόγο να μην τα καταφέρουν να εξοικειωθούν ποτέ. Εγώ για παράδειγμα χρειάστηκα γύρω στον ένα χρόνο για να μπορέσω να υποστηρίξω 16ποντα παπούτσια μιας και έχω μια ελαφριά πλατυποδία. Τελικά τα κατάφερα, πλέον κρατάω την ισορροπία μου, έχω αποκτήσει εμπειρία και τεχνική. 

Καλό είναι να ενθαρρύνουμε όσες κοπέλες επέλεξαν να κάνουν μια τέτοια προσπάθεια, δεν χρειάζεται να τις κατηγορούμε πως ακολουθούν τάσεις της μόδας μιας και αν ανοίξουμε ένα fashion magazine θα προσπαθήσουν οι designers να μας πλασάρουν τα πάντα. Από το πιο κακόγουστο κομμάτι τους μέχρι το πιο καλαίσθητο. Είναι στη δική μας διακριτική ευχέρεια να επιλέξουμε τι θέλουμε να φορέσουμε, μιας και το ντύσιμο είναι τρόπος έκφρασης.       

Posted Image

#75681 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 12 February 2014 - 22:04

Flappy bird the mmo edition

zfn.gif

christian_bale_american_psycho_patrick_b

Εντιτ: οσοι σκεφτεστε το ιδιο καντε κλικ στο τσεκουρι.

Edited by Lord Leon, 12 February 2014 - 22:58.

stasou%2520mygdala.jpg

#75682 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 12 February 2014 - 22:10

Μισώ αυτό το παιχνίδι χωρίς καν να το έχω παίξει. Είναι φυσιολογικό;

Posted Image

#75683 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 12 February 2014 - 22:19

Το Flappy bird ειναι σαν την Cercei απο το Game of thrones.

I love her but i hate her. You know what i mean?

2bbd14fc.jpg

#75684 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 12 February 2014 - 22:20

@ Tea-chan: Yes, absolutely. Welcome to the club.

Posted Image

#75685 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,163 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 12 February 2014 - 22:49

2702_logo650.jpg

フカフカ

#75686 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 536 posts

Posted 12 February 2014 - 23:11

η διαφοροποιηση του φορουμ με τα χρονια δεν με πειραξε ποτε..ισα ισα....(εκτος απο το κομματι των 17 και κατω ηλικιων και αυτο λογο διαφορετικων ενδιαφερoντων στα ανιμε και τιποτα αλλο)

το θεμα εχει ληξει...δεν αξιζει να ασχολουμαστε αλλο.....

ο καθενας εχει την γνωμη του...την ειπαμε την αναλησαμε καπου διαφωνησαμε και καπου οχι....end of story....

i love you all....

tumblr_n0axkggZ2k1r6xxsio1_500.jpg

Edited by vectrapearl, 12 February 2014 - 23:12.

#75687 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 12 February 2014 - 23:48

Κάτι που δεν συνειδητοποιούν πολλοί, είναι ότι καμία κοπέλα δεν ξέρει από την κούνια της να περπατήσει καλά σε ψηλά τακούνια. Θέλει αρκετή εξάσκηση, υπομονή και επιμονή. Στην αρχή και άκομψα θα περπατάει και τις τούμπες της θα φάει. Σε άλλες κοπέλες αυτό το στάδιο παίρνει λιγότερο χρόνο, σε άλλες περισσότερο και άλλες ίσως για τον χ,ψ λόγο να μην τα καταφέρουν να εξοικειωθούν ποτέ. Εγώ για παράδειγμα χρειάστηκα γύρω στον ένα χρόνο για να μπορέσω να υποστηρίξω 16ποντα παπούτσια μιας και έχω μια ελαφριά πλατυποδία. Τελικά τα κατάφερα, πλέον κρατάω την ισορροπία μου, έχω αποκτήσει εμπειρία και τεχνική. 

Καλό είναι να ενθαρρύνουμε όσες κοπέλες επέλεξαν να κάνουν μια τέτοια προσπάθεια, δεν χρειάζεται να τις κατηγορούμε πως ακολουθούν τάσεις της μόδας μιας και αν ανοίξουμε ένα fashion magazine θα προσπαθήσουν οι designers να μας πλασάρουν τα πάντα. Από το πιο κακόγουστο κομμάτι τους μέχρι το πιο καλαίσθητο. Είναι στη δική μας διακριτική ευχέρεια να επιλέξουμε τι θέλουμε να φορέσουμε, μιας και το ντύσιμο είναι τρόπος έκφρασης.       

ασε, ασε, οι σχεδιαστες μοδας αποδεικνυονται τελικα οι πιο μισογυνιδες απο ολους....

#75688 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 13 February 2014 - 00:27

Σας μισώ όλους.

Τη μία μέρα ΤΗ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΜΕΡΑ που βάρεσα 15ωρο στη δουλειά βρήκατε να κάνετε ωραία συζήτηση και το καλύτερο σπαμ που έχει γίνει τον τελευταίο καιρό.

Εύχομαι να βαρυστομαχιάσετε από τις σοκολάτες του Αγίου Βαλεντίνου και να πάθετε αλλεργική ρινίτιδα από τα πολλά λουλούδια.

xbJ3b2w.jpeg

#75689 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 13 February 2014 - 00:31

Oχι καταρες με ρινιτιδα :cry5:

#75690 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 13 February 2014 - 00:37

Για σένα ειδικά, σου έχω προσφορά να τα πάθει όλα η γάτα και εσύ να τη βγάλεις λάδι. Διαλέγεις και παίρνεις.

Ξέρω ξέρω, ούτε το Sophie's choice τέτοια διλήμματα...

xbJ3b2w.jpeg