Το κορυφαίο σκορ στο flappy flight είναι 1337.
Πως γκένιν αυτό;;;!!!
hack?
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2014 - 19:29
Το κορυφαίο σκορ στο flappy flight είναι 1337.
Πως γκένιν αυτό;;;!!!
hack?

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2014 - 19:32
Μα άμα θέλει κάποια να βάλει ψηλοτάκουνα επειδή της αρέσουν και νιώθει καλά με αυτά γιατί να περιοριστεί στο χαλαρό look που στερεοτυπικά κάποιος άλλος λέει ότι της πάει? Γιατί είναι πιο σημαντικό να αρέσουμε σε κάποιον άλλο και όχι στον εαυτό μας όπως λες και εσύ και συμφωνείς? ![]()
Πάντως αν σφάξεις κάποιον το καταστημα προσφέρει και δικηγόρο. Just saying. Nα μας προτιμήσεις.
A και μιας και πιασαμε τα valentine anime cards.
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2014 - 19:40
Μα άμα θέλει κάποια να βάλει ψηλοτάκουνα επειδή της αρέσουν και νιώθει καλά με αυτά γιατί να περιοριστεί στο χαλαρό look που στερεοτυπικά κάποιος άλλος λέει ότι της πάει? Γιατί είναι πιο σημαντικό να αρέσουμε σε κάποιον άλλο και όχι στον εαυτό μας όπως λες και εσύ και συμφωνείς?
Πάντως αν σφάξεις κάποιον το καταστημα προσφέρει και δικηγόρο. Just saying. Nα μας προτιμήσεις.
αμα της αρεσει και νιωθει καλα κανενα προβλημα....
μιλησα για τις περιπτωσεις οπου δεν νιωθει ανετα δεν μπορει να το υποστηρηξει αλλα παρολα αυτα σε πεισμα των καιρων θα το βαλει γιατι εχει επιρεαστει και γιατι ''πρεπει'' λογο της ''μοδας''..και οχι μονο γυναικες....και στον αντρα το ιδιο ισχυει..αν θυμασε τα παντελονια - φορμα βρακες για παραδειγμα η και το κουρεμα που προανεφερα...πιξαμε τοτε....απλα επειδη ειναι της ''μοδας''.... εχω γνωρισει τετοιο ανθρωπο και πιστεψεμε δεν ηταν καλο...
για δικηγορο μεχρι στιγμης nop thanks...
αν και θα σε προτιμησω γιατι εχεις καλο λογο....
καποιον δικηγορικο τομεα συγκεκριμενα?
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 12 Φεβρουάριος 2014 - 19:42
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2014 - 19:45
Ναι γιατί η μόδα που αναφέρεις είναι η πίεση που ασκείται για να ντυθούμε κάπως να φερθούμε κάπως για να είμαστε αρκετά θηλυκές και αρρενωποί αντίστοιχα. Και μέρος του θέματος με το οποίο διαφωνούσαμε εξαρχής aka how ppl are supposed to be.
Οπότε τελικά που είναι το πρόβλημα με αυτά που λέγαμε αρχικά στον φίλο Akihito?
H συζήτηση νομίζω έκανε έναν πλήρη κύκλο. xD
Κοίτα εγώ είμαι στο διεθνές δίκαιο. Αν χρειαστείς κάτι για ΕΕ, εξαγωγές, καμία προσφυγή σε κανά διεθνές δικαστήριο, εδώ.
Για τα εγχώρια σε παραπέμπω στην φίλη mono. Θα καταδικάσει τον εισαγγελέα στην θέση σου, στο εγγυόμαι.
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2014 - 19:50
Για τα εγχώρια σε παραπέμπω στην φίλη mono. Θα καταδικάσει τον εισαγγελέα στην θέση σου, στο εγγυόμαι.
Quoted for truth.

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2014 - 19:51
Το ήξερα ότι θα παρεξηγηθώ, γι'αυτό και το PS που έβαλα
Let me explain
Με αφορμή το post αυτό:
Δεν έγραψα πουθενά ότι θέλω να έχουν οι γυναίκες τα τέλεια χαρακτηριστικά των κινούμενων σχεδίων. Ίσα ίσα, είπα ότι η Disney παρουσιάζει το ιδανικό και το τέλειο στις ταινίες της, χωρίς να είναι πολλές φορές καλό. Think about it, ούτε μία παραγωγή της δεν είχε φαινομενικά άσχημους χαρακτήρες, πλην του Κουασιμόδου (που ήθελε, δεν ήθελε ήταν key factor η ασχήμια του
). Για την πεντάμορφη και το τέρας δε μιλώ, γιατί το "Τέρας" δεν ήταν αποκρουστικό
. Δηλαδή, κατέκρινα την πρακτική της Disney, για όποιον δεν κατάλαβε.
Ειναι λίγο διαφορετικό αυτο που λες τωρα απο αυτό που είπες πριν. Αν ξαναδιαβασεις το προηγουμενο ποστ σου (που τωρα καταλαβαινω λιγο καλυτερα τι ελεγες) θα δεις οτι ειναι σαν να παρουσιαζεις το καρτουνακι του βιντεο σαν προτυπο. Οχι οτι θα κρινω το γουστο σου, απλώς προσπαθουσα να σου πω οτι αν ειχες μπει στο τριπακι να το εξιδανικευσεις ( βασιζομαι στα επιθετα που χρησιμοποιεις ) κυριως εσυ θα δημιουργουσες προβληματα στον εαυτο σου στην καθημερινοτητα με πολλους τροπους. Αν δε συμβαινει κατι τετοιο τοσο το καλυτερο για σενα προφανως.
Και γω εχω πραγματα που γουσταρω και δεν βλεπω συχνα. π.χ. αν μιλαμε για γυναικες, θα ηθελα να εβλεπα περισσοτερα φορεματα. Μου χει λειψει σαν εικονα και ειναι κατι ομορφο με πολλες επιλογες μηκους, στυλ κτλ. για να ταιριαζει στον καθενα. Και παλι δε θα θελα ΜΟΝΟ φορεματα γιατι μετα θα μου λειπαν τα πατζακια ![]()
Για μενα παντως δεν ειναι απαραιτητα κακο που αλλαζουν οι εποχες οι μοδες και ολα αυτα. Ναι οντως καποια πραγματα μου λειπουν ωρες ωρες, αλλά καποια άλλα παν προς το καλυτερο. Π.χ. για το περπατημα που ειπες. Αυτο στο βιντεακι ειναι περπατημα ψηλοτακουνου, που μαλλον το γουσταρεις από ότι κατάλαβα. Μπορω να καταλαβω γιατι μπορει να αρεσει σε καποιον αφου τονιζει γλουτους γαμπες και αν "του παρεις τον αερα" δινει και μια αρκετα προκλητικη κίνηση. Από την αλλη κανενα σωμα δεν ειναι φτιαγμενο να ισορροπει σκελετικα έτσι:
Που σημαινει οτι σε απλη ορθια σταση θα ξεσκισεις αστραγαλο και τα κοκκαλακια στις βασεις τον δαχτυλων (δε θυμαμαι πως σκατα τα λενε). Αν δε, τρεχεις στη σκαλα οπως το καρτουνακι καπου στα μισα του βιντεο, εκει παιρνει η μπαλα χιαστους, τροχαντηρες, λεκανη, μεση, γονατα και ενα καρο ακομα. Ασε που αν η σκαλα ειναι απο παγο θα σαβουρωθεις και θα γελαει ο κοσμος (lame i know).
Οποτε δεν ξερω για σενα αλλα μαλλον θα προτιμουσα μια γυναικα που θελει να εχει τα ποδια της για καιρο απο καποια που κουμανταρει καλα το δεκα(+)ποντο. Και δε στο λεω σε φαση "εγω ειμαι ο σωστος" αλλα καλο ειναι να αμφισβητουμε που και που αυτα που μας αρεσουν και ας καταληξουμε να διαφωνουμε και αυριο.

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2014 - 19:52
Ναι γιατί η μόδα που αναφέρεις είναι η πίεση που ασκείται για να ντυθούμε κάπως να φερθούμε κάπως για να είμαστε αρκετά θηλυκές και αρρενωποί αντίστοιχα. Και μέρος του θέματος με το οποίο διαφωνούσαμε εξαρχής aka how ppl are supposed to be.
Οπότε τελικά που είναι το πρόβλημα με αυτά που λέγαμε αρχικά στον φίλο Akihito?
H συζήτηση νομίζω έκανε έναν πλήρη κύκλο. xD
βρε συ ..δεν διαφωνησα για το θεμα αυτο..ισως δεν εγινε κατανοητο ..το ολο θεμα πιαστικε απο την φραση ''θα με ξεσκησουν η φεμινιστριες του φορουμ..''και ειπα οτι δεν πρεπει να υπαρχει φοβος να πεις την γνωμη σου....
αυτο το λυσαμε παει....
anyway..οντως καναμε ενα πληρη κυκλο συζητησης...
αλλα πραγματικα μιας και παλιος χρηστης με κατα καιρους ετη απουσιας νιωθω οτι γνωριζω μερικα ατομα καλυτερα εδω μεσα μεσα απο την συζητηση(οχι αυτη καθε αυτη ..γενικα την συζητηση)
μιας και εχω απουσιες αυτο με εκανε να χασω καινουργια μελη και να χασω και παλια μελη..οποτε νιωθω σαν νεουδι εδω μεσα και με τις συζητησεις μπαινω στο κλημα...again...!!!!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 12 Φεβρουάριος 2014 - 19:56
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2014 - 19:56
Δεν τρώμε κανέναν που δεν χρειάζεται εδώ πέρα. Λειτουργούμε με στοργή αγάπη και προδέρμ. :3
Oπότε μην φοβάστε να συζητήσετε κατά βούληση. Απλά έχετε κατά νου ότι μπορεί σε ανύποπτο χρόνο να τραβήξουν αρκετά.
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2014 - 20:01
Μπορώ να επαναφέρω το θέμα με τα δέντρα, δηλαδή; Τα βλέπω με εντελώς άλλο μάτι πια.
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2014 - 20:01

![]()
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2014 - 20:04
Πολύ αρμονία βλέπω και δε μου αρέσει ας ρίξουμε λίγο λάδι στην φωτιά http://www.youtube.com/watch?v=p5LRdW8xw70
έχει περισσέψει και τόσο ποπ κορν.
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2014 - 20:09

Μπου-χαχα!

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2014 - 20:14

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2014 - 20:15
Αkithito νομίζω τα εισαγωγικά ήταν στην καλύτερη των περιπτώσεων αχρείαστα.
Eπειδή δεν θέλω να μακρυγορώ και δεν νομίζω ότι είναι η θέση μου ή το μέρος να κάνω διαλέξεις για gender issues, θα αρκεστώ στο να πω ότι αυτά που πολλοί αντιλαμβάνονται ως θηλυκότητα η αρρενωπότητα είναι κοινωνικά κατασκευάσματα και κάθε άλλο παρά "φυσικά". Άλλο οι προτιμήσεις (που και αυτές σε μεγαλο βαθμό είναι conditioned) άλλο ο ορισμός των χαρακτηριστικών ενός φύλου. Και τέλος νομίζω ότι πρέπει να σχολιάσω ότι το πώς φέρεται ο καθένας και το τι φοράει είναι μέσο αυτοέκφρασης και δεν αποσκοπούν στο να εξυπηρετούμε τα αισθητικά κριτήρια και στερεότυπα των άλλων. Οπότε για να απαντήσω και στον vectrapearl δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να επιβάλλει την προσωπική του αισθητική σε κάποιον άλλο. Δεν υπάρχει κάποιος σωστός δρόμος που όλοι πρέπει να ακολουθούμε.
Στα περί κοινότητας απαντώ ότι η ελευθερία της έκφρασης δεν αναιρεί την ευθύνη των λόγων που έχουμε. Όπως εσύ διαφωνείς με αυτά που λέω και έχεις κάθε δικαιωμα να απαντήσεις δεδομένου ότι λέχθηκαν σε δημόσιο χώρο το ίδιο ισχύει και για μένα και για όλους τους υπόλοιπους χρήστες. Το "πετάω την γνώμη μου και περιμένω να μην μου πει κανείς τίποτα επειδή είναι η γνώμη μου" κάθε άλλο παρά δημοκρατικό είναι. Είτε μιλάμε όλοι μαζί είτε λέει ο καθένας ότι του καπνίσει για να τα ακούει αυτός.
Ε, προφανώς και ο καθένας είναι υπεύθυνος για την εμφάνισή του. Αυτό, όμως, δεν έχει να κάνει με το σχολιασμό που δέχεται. Να προλάβω μερικούς, έχω πει πολλές φορές μέσα στη μούρη των άλλων, γυναικών ή ανδρών, ότι δε μου αρέσει η εμφάνισή τους. Για εμένα δεν είναι κάτι το κακό ο σχολιασμός. Προσωπικά τον δέχομαι, είτε είναι θετικός, είτε αρνητικός. Άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος.
Ο σχολιασμός δεν είναι απαραίτητα κακός. Τα κοινωνικά πρότυπα τα δημιουργεί η κοινωνία ως σύνολο. Μακάρι να μπορούσαμε να βγούμε στο δρόμο γυμνοί, χωρίς να ντρεπόμαστε για ατέλειες του σώματός μας. Από την στιγμή, όμως, που δε γίνεται αυτό, ο ρουχισμός μας πρέπει να είναι αρεστός σε εμάς πρώτον και κύριον, αλλά και να μας κολακεύει κιόλας. Θα μπορούσαμε όλοι να έχουμε δύο φύλλα συκιάς στα επίμαχα σημεία και να περπατάμε έξω. (Ευτυχώς) κάτι τέτοιο δεν (πρέπει να) υφίσταται, γιατί η εμφάνισή μας είναι τρόπος έκφρασης.
Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά των φύλων, όπως είπα στο προηγούμενο post μου, πρέπει να αναδεικνύονται σε κάθε περίπτωση. Είπαμε, όχι του ύψους, αλλά ούτε και του βάθους. Ο άνδρας έχει εκ φύσεως περισσότερη μυϊκή μάζα, ενώ η γυναίκα έχει τις χαρακτηριστικές καμπύλες. Οποιαδήποτε υπερβολή, κάνει τα χαρακτηριστικά αυτά να φαίνονται απεχθή (πχ. άνδρας με υπερβολική μυϊκή μάζα και γυναίκα εξαιρετικά λεπτή, αντίστοιχα).
Mα για να κάνεις αντίλογο δεν είναι απαραίτητο να διαφωνείς με κάποιον? Ή κάτι έχω χάσει?
Δεν ξέρω πάντως vectrapearl τι έχεις ακούσει από τις γυναίκες μέλη του forum αλλά το ότι δεν κάθονται κάθε φορά να τα κάνουν ταλιράκια και να εξηγήσουν ακριβώς στον συνομιλητή τους γιατί τις πειράζει κάτι δεν τις κάνει παράλογες ή λάθος.
Αnw και μένα μου αρέσουν οι άντρες με > insert τυχαίο χαρακτηριστικό< . Δεν σημαίνει ότι η αρρενωπότητα σαν σύνολο κρίνεται από αυτό και τα δικά μου γούστα/άποψη επί του άντρα του σωστού του πρόστυχου και όλοι οι υπόλοιποι είναι στον λάθος δρόμο. Kαι το να κάθομαι να λέω πώς η αρρενωπότητα έχει εκλείψει επειδή δεν προσπαθεί όλο το αντρικό φύλο να ταιριάξει στα δικά μου μέτρα και σταθμά είναι κάπως προσβλητικό όπως και να το κάνουμε. Ι mean who am I to know what makes a man better from each man himself?
Χαίρομαι πάντως που σου αρέσει η συζήτηση.
Δεν είπα ότι όσες δε συμμερίζονται τη δική μου άποψη περί θηλυκότητας πρέπει να καούν στην πυρά ![]()
Απλώς είπα κάτι που με προβληματίζει και μοιράστηκα τη δική μου οπτική γωνία του θέματος. Συγγνώμη αν προσέβαλα κάποια γυναίκα, αλλά αυτή είναι η άποψή μου για τη θηλυκότητα. Όπως είπα παραπάνω, ο σχολιασμός δεν είναι κακός.
Μα άμα θέλει κάποια να βάλει ψηλοτάκουνα επειδή της αρέσουν και νιώθει καλά με αυτά γιατί να περιοριστεί στο χαλαρό look που στερεοτυπικά κάποιος άλλος λέει ότι της πάει? Γιατί είναι πιο σημαντικό να αρέσουμε σε κάποιον άλλο και όχι στον εαυτό μας όπως λες και εσύ και συμφωνείς?
Μιλώ για γυναίκες οι οποίες είναι obsessed με τα πρότυπα των περιοδικών και της εκάστοτε μόδας, με αποτέλεσμα να φαίνονται οι ίδιες γελοίες πάνω σε τακούνια και φορέματα που δεν τις κολακεύουν. Και πολλές είναι οι φορές που κοπέλες της ηλικίας μου προσπαθούν να μιμηθούν κάποιο πρότυπο (ξέχασα να αναφέρω ότι η κοπέλα είναι στην ηλικία μου [17]).
Δεν είπα ποτέ ότι τα standarts της θηλυκότητας είναι αυτά, απλώς υποστηρίζω ότι η θηλυκότητα, καθώς και η αρρενωπότητα πρέπει να αναδεικνύονται με οποιονδήποτε τρόπο κάνουν το άτομο ομορφότερο. Δηλαδή, για κάποια κοπέλα η ανάδειξη της θηλυκότητάς της είναι το να φορά τζιν, ενώ μιας άλλης να φορά φόρεμα/φούστα. Δεν είπα ποτέ "πρέπει να φορούν οι γυναίκες φορέματα για να αναδεικνύεται η θηλυκότητά τους"
.
Ειναι λίγο διαφορετικό αυτο που λες τωρα απο αυτό που είπες πριν. Αν ξαναδιαβασεις το προηγουμενο ποστ σου (που τωρα καταλαβαινω λιγο καλυτερα τι ελεγες) θα δεις οτι ειναι σαν να παρουσιαζεις το καρτουνακι του βιντεο σαν προτυπο. Οχι οτι θα κρινω το γουστο σου, απλώς προσπαθουσα να σου πω οτι αν ειχες μπει στο τριπακι να το εξιδανικευσεις ( βασιζομαι στα επιθετα που χρησιμοποιεις ) κυριως εσυ θα δημιουργουσες προβληματα στον εαυτο σου στην καθημερινοτητα με πολλους τροπους. Αν δε συμβαινει κατι τετοιο τοσο το καλυτερο για σενα προφανως.
Και γω εχω πραγματα που γουσταρω και δεν βλεπω συχνα. π.χ. αν μιλαμε για γυναικες, θα ηθελα να εβλεπα περισσοτερα φορεματα. Μου χει λειψει σαν εικονα και ειναι κατι ομορφο με πολλες επιλογες μηκους, στυλ κτλ. για να ταιριαζει στον καθενα. Και παλι δε θα θελα ΜΟΝΟ φορεματα γιατι μετα θα μου λειπαν τα πατζακια
Για μενα παντως δεν ειναι απαραιτητα κακο που αλλαζουν οι εποχες οι μοδες και ολα αυτα. Ναι οντως καποια πραγματα μου λειπουν ωρες ωρες, αλλά καποια άλλα παν προς το καλυτερο. Π.χ. για το περπατημα που ειπες. Αυτο στο βιντεακι ειναι περπατημα ψηλοτακουνου, που μαλλον το γουσταρεις από ότι κατάλαβα. Μπορω να καταλαβω γιατι μπορει να αρεσει σε καποιον αφου τονιζει γλουτους γαμπες και αν "του παρεις τον αερα" δινει και μια αρκετα προκλητικη κίνηση. Από την αλλη κανενα σωμα δεν ειναι φτιαγμενο να ισορροπει σκελετικα έτσι:
Που σημαινει οτι σε απλη ορθια σταση θα ξεσκισεις αστραγαλο και τα κοκκαλακια στις βασεις τον δαχτυλων (δε θυμαμαι πως σκατα τα λενε). Αν δε, τρεχεις στη σκαλα οπως το καρτουνακι καπου στα μισα του βιντεο, εκει παιρνει η μπαλα χιαστους, τροχαντηρες, λεκανη, μεση, γονατα και ενα καρο ακομα. Ασε που αν η σκαλα ειναι απο παγο θα σαβουρωθεις και θα γελαει ο κοσμος (lame i know).
Οποτε δεν ξερω για σενα αλλα μαλλον θα προτιμουσα μια γυναικα που θελει να εχει τα ποδια της για καιρο απο καποια που κουμανταρει καλα το δεκα(+)ποντο. Και δε στο λεω σε φαση "εγω ειμαι ο σωστος" αλλα καλο ειναι να αμφισβητουμε που και που αυτα που μας αρεσουν και ας καταληξουμε να διαφωνουμε και αυριο.
Όταν ανεβαίνει την σκάλα, δε φοράει ψηλά τακούνια ![]()
Σε κάθε περίπτωση, μην εμμένετε στο χαρακτήρα του κινούμενου σχεδίου. Απλώς έκανα παραλληλισμό με μία κοπέλα που είδα να φοράει ένα παρόμοιο φόρεμα
Αν θέλαμε τα κινούμενα σχέδια να είναι η πιστή απεικόνιση της πραγματικότητας, καήκαμε. Γι' αυτό άλλωστε είπα ότι η Disney παρουσιάζει κάτι το ιδανικό. Με τον τρόπο που το είπα όμως, δημιούργησα παρεξηγήσεις και ζητώ συγγνώμη γι' αυτό.
Κατά τα άλλα, μ'αρέσει κι εμένα η συζήτηση αυτή και πάντοτε ήθελα να την αρχίσω ![]()