Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94136 replies to this topic

#75631 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 12 February 2014 - 18:43

Youtube Video

:x3: My pride and joy!

Edited by Toriko, 12 February 2014 - 18:44.

header.jpg?t=1485907896

#75632 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 February 2014 - 18:46

O φίλος Toriko από την άλλη δεν μπορεί να υποστηρίξει για κατοικίδιο έναν σκύλο. Απορώ πώς οι φίλοι του τον αφήνουν να κυκλοφορεί σαν καρνάβαλος με νυχιές από το γατί του.

ΥΓ: I can do this all day. xD

YΓ2: J/king Toriko your cat looks amazing. Give her a hug from me.

#75633 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 12 February 2014 - 18:51

Κατσούλιιιι!!!! :moeee: Και από εμένα μια αγκαλιά please.

#75634 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 536 posts

Posted 12 February 2014 - 18:53

irristela εν μερη στο τελευταιο σου ποστ θα συμφωνησω σε πολλα...

επιτελους μετα απο καιρο περνω σωστη απαντηση απο γυναικα εδω μεσα...θα κλαψω... :nanana:

αλλλα..

καταρχας δεν ειναι θεμα διαφωνιας μαζι σου...δεν διαφωνω...απλα κανω αντιλογο  και συζητηση 

οσο για το ''πεταω την γνωμη μου''...οταν δεν υπαρχει θεμα συζητηση εε ναι.καποιος πεταει μια γνωμη και ακουει τις αποψεις του καθενος...

θηλυκότητα η αρρενωπότητα είναι κοινωνικά κατασκευάσματα και κάθε άλλο παρά "φυσικά". Άλλο οι προτιμήσεις (που και αυτές σε μεγαλο βαθμό είναι conditioned) 

for my defence....επειδη το μυαλο μου παει στο στυλ μοντελε με τεραστια κανια και φατσα πορνοσταρ οτι αναφερεσε ....εμενα δεν μου αρεσει αυτο το στυλ...μαρεσουν ποιο μπαμπατσικες..... :riiight:

ασχετο αλλα μονο εγω μαλλλον βρηκα αυτη την συζητηση σημερα ενδιαφερουσα εεεε? :drink:

#75635 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 12 February 2014 - 18:54

Και μιλώντας για γάτες, ετούτη εδώ δίνει ρεσιτάλ γουργουρίσματος ala Harley motorbike. :dazed:

Youtube Video

Posted Image

#75636 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 February 2014 - 19:02

Mα για να κάνεις αντίλογο δεν είναι απαραίτητο να διαφωνείς με κάποιον? Ή κάτι έχω χάσει? :P  Δεν ξέρω πάντως vectrapearl τι έχεις ακούσει από τις γυναίκες μέλη του forum αλλά το ότι δεν κάθονται κάθε φορά να τα κάνουν ταλιράκια και να εξηγήσουν ακριβώς στον συνομιλητή τους γιατί τις πειράζει κάτι δεν τις κάνει παράλογες ή λάθος. :)

Αnw και μένα μου αρέσουν οι άντρες με > insert τυχαίο χαρακτηριστικό< . Δεν σημαίνει ότι η αρρενωπότητα σαν σύνολο κρίνεται από αυτό και τα δικά μου γούστα/άποψη επί του άντρα του σωστού του πρόστυχου και όλοι οι υπόλοιποι είναι στον λάθος δρόμο. Kαι το να κάθομαι να λέω πώς η αρρενωπότητα έχει εκλείψει επειδή δεν προσπαθεί όλο το αντρικό φύλο να ταιριάξει στα δικά μου μέτρα και σταθμά είναι κάπως προσβλητικό όπως και να το κάνουμε. Ι mean who am I to know what makes a man better from each man himself?

Χαίρομαι πάντως που σου αρέσει η συζήτηση.

#75637 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 882 posts

Posted 12 February 2014 - 19:13

JcwUkLd.jpg

09pntFA.png?1

#75638 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 12 February 2014 - 19:14

YΓ2: J/king Toriko your cat looks amazing. Give her a hug from me.

On it ;)

header.jpg?t=1485907896

#75639 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 12 February 2014 - 19:15

...for the n-th time, παιδιά, το ότι έχετε το δικαίωμα να εκφράζετε την άποψή σας δεν σημαίνει ότι προστατεύεστε από τυχόν αντίλογο ή κριτική στις απόψεις σας. 

Γιατί είναι σεξιστικό το "οι γυναίκες πρέπει να 'ναι ντυμένες έτσι κι έτσι"; Γιατί το τι θεωρούμε "αρρενωπότητα" και "θηλυκότητα" είναι κατά βάση αυθαίρετο. Δεν υπάρχει κάποιος "φυσικός νόμος" που προστάζει τακούνια or sth για τις γυναίκες, είναι άλλη μια κοινωνική σύμβαση, που είναι κι αρκετά αφηρημένη αφού ο καθένας κρίνει και με την προσωπική του αισθητική. Και αν περιοριζόταν στην προσωπική αισθητική, δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Αλλά η κοινωνική πίεση που νιώθει μια γυναίκα (και όχι μόνο) να συμμορφωθεί με το τι θεωρείται "πρέπον" για το φύλο της είναι παντού: στα περιοδικά μόδας, στα ρούχα που πωλούνται, στα εργασιακά dress codes και ναι, ακόμα και στα σχόλια αγνώστων για το αν υποστηρίζει το τάδε τυπικά θηλυκό ρούχο/παπούτσι.

6dqFccT.gif

#75640 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 12 February 2014 - 19:16

Youtube Video

:x3: My pride and joy!

Κάτι τέτοια είναι που με κάνουν και ανακαλώ για τις γάτες. Τουλάχιστον είναι καλές για ένα πράγμα. Για το ίντερνετ.

Youtube Video

Posted Image

#75641 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 12 February 2014 - 19:17

δυο τρεις σελιδες πριν η λεξη φεμινισμος ...εχασα πραγματα και θαματα

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#75642 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 February 2014 - 19:18

Κάτι τέτοια είναι που με κάνουν και ανακαλώ για τις γάτες. Τουλάχιστον είναι καλές για ένα πράγμα. Για το ίντερνετ.

'Αμα σου σπαμμάρω την δικιά μου δηλαδή μέσω internet παίζει και να την συμπαθήσεις;

l2pd.jpg

#75643 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 12 February 2014 - 19:20

'Αμα σου σπαμμάρω την δικιά μου δηλαδή μέσω internet παίζει και να την συμπαθήσεις;

l2pd.jpg

Τη δικιά σου την έχω γνωρίσει, και είναι πεοκέφαλη ΚΑΙ μέσω ίντερνετ.

Τώρα αν ανέβαζες βιντεάκια με τη γάτα σου να κάνει τις βλακείες που κάνει και όχι σε ράντομ φώτος που είναι σαν ίβιλ όβερλορντ...χμ....μπορεί να το ξανασκεφτόμουν.

Posted Image

#75644 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 12 February 2014 - 19:27

Το κορυφαίο σκορ στο flappy flight είναι 1337.

Πως γκένιν αυτό;;;!!!

#75645 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 536 posts

Posted 12 February 2014 - 19:27

τα στερεωτυπα δυστυχως και εμενα με χαλανε....για μεγαλη περιοδο της εργατικης μου ζωης ημουν μεσα στον λεγομενο ''κοσμο της μοδας'' και πραγματικα ποτε δεν μου εκανε κλικ κατι ...ολοι οι αντρες κομμωτες ηταν με την γλωσσα εξω και εγω αταραχως...συμφωνω οτι τα περιοδικα και η τηλεοραση και γενικα τα μεσα προβολης εχουν κανει την μεση γυναικα να αισθανεται ασχημα για τον εαυτο της και να προσπαθει να μιασει σε αυτο το προτυπο μοντελου...κατεμε λαθος.....

εισαι αυτη που εισαι δεξου το και υποστηρηξε το...αν σου παει το ποιο χαλαρο hyppe look γιατι σονι και ντε να βαλεις τα skiny jeens και τα ψηλοτακουνα....?

αγαπατε τους εαυτου σας ως εχουν....και για να μιλησω και για τους αντρες και λογο επαγγελματος πιξαμε στον κλαρινογαμπρο με την φραντζα και την χωριστρα διωριγα του σουεζ...βαρεθηκα να σας κουρευω ετσι...θα παρω καμια μερα την φαλτσετα και θα κοψω λαριγγια.... :slash:

Edited by vectrapearl, 12 February 2014 - 19:29.